Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no nie mogę!!! aaa jaki on jest boski!!! Pysiu strzeż się bo naprawde wpadne i zadusze! ;)
a ten filmik - ale czad - jak on tą piłkę do swojej mini-mordki mieści??:)
słodzina malusia:loveu:

Posted

Współczuję Tobie i siostrze bardzo,ja też niedawno straciłam sunię.Piękny Bonusku bądź szczęśliwy za TM.Wjakim wieku był pieseczek,jesli mogę spytać?

Posted

azalia napisał(a):
Współczuję Tobie i siostrze bardzo,ja też niedawno straciłam sunię.Piękny Bonusku bądź szczęśliwy za TM.Wjakim wieku był pieseczek,jesli mogę spytać?

Miał około 1,5 roku, pół roku temu adoptowany z sandomierskiego przytuliska..

Noi mam następną niespodziankę - młody w piątek zamieszka w cudownym DS na Mokotowie!
Zamieszka u naszego kolegi, to miłość od pierwszego wejrzenia i razem ze współmieszkańcami wspólnie zajmą się nim po zabiegu! ;)
I tak DT znowu mi wyparował, ehhh....

Posted

Marlena:) napisał(a):
Miał około 1,5 roku, pół roku temu adoptowany z sandomierskiego przytuliska..

Noi mam następną niespodziankę - młody w piątek zamieszka w cudownym DS na Mokotowie!
Zamieszka u naszego kolegi, to miłość od pierwszego wejrzenia i razem ze współmieszkańcami wspólnie zajmą się nim po zabiegu! ;)
I tak DT znowu mi wyparował, ehhh....

o ja cię kręcę! wspaniała wiadomość!:bigcool::bigcool::bigcool:
niech wysyłają zdjęcia, już tęsknię za oglądaniem tego malutkiego pysia Pysia:)
super super :lol:

a co do utraconego DT Marlena coś się na pewno nowego znajdzie teraz dużo szczeniaków:)

Posted

Domek sprawdzony w 100% , decyzja przemyślana, przemęczeni do granic możliwosci - do złego domu na pewno małego łobuza nie oddam! Nie ma takiej opcji ;)
To przyjaciel mojej przyjaciółki, ręczy za niego, a ja w 100% jej wierzę. Zresztą poznałam go osobiście i będzie naprawdę dobrym włascicielem dla terrorysty.

A'propo terroryzowania - młody terrorysta właśnie przegania po kątach DONkę, która nocuje u nas bo jutro jedzie do DS - przerażona Elza ucieka przed nim na oślep, a mały dumny z siebie kroczy z podniesioną głową. CZYSTY TERROR! :]
Musiałam go skarcić i odesłać na legowisko, bo sucz połamałaby się ze strachu ;)

Posted

Wczoraj pojawiła się biegunka z krwią...więc wpadłam w panikę, ale to zapewne tylko podrażnienie jelit, bo wszystko inne jest w normie ;)
U weta zapłaciliśmy 50zł , ale dzisiaj jest już o niebo lepiej, więc się opłacało!
Maluch poczeka u mnie jeszcze kilka dni na wszelki wypadek. Nowy Pancio nie mówi już o niczym innym :)

Posted

Marlena:) napisał(a):
Wczoraj pojawiła się biegunka z krwią...więc wpadłam w panikę, ale to zapewne tylko podrażnienie jelit, bo wszystko inne jest w normie ;)
U weta zapłaciliśmy 50zł , ale dzisiaj jest już o niebo lepiej, więc się opłacało!
Maluch poczeka u mnie jeszcze kilka dni na wszelki wypadek. Nowy Pancio nie mówi już o niczym innym :)

Marlenko skoro poniosłaś taki wydatek,a Pysio ma pieniążki,podaj nr konto to przeleję Ci za weta..