kinga_kinga7 Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 [quote name='Marlena:)']I niespodzianka :) http://www.youtube.com/watch?v=G6jX-grbRz0 ale dzisiaj niespodzianek!!! Quote
Agnieszka_K Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 no nie mogę!!! aaa jaki on jest boski!!! Pysiu strzeż się bo naprawde wpadne i zadusze! ;) a ten filmik - ale czad - jak on tą piłkę do swojej mini-mordki mieści??:) słodzina malusia:loveu: Quote
arabiansaneta Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Pysio to w sam raz odpowiednie imię dla takiego maleństwa - nie wymyślajcie mu niczego pompatycznego! Quote
beataczl Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 ale rozkoszny pimpus! pieknie nosi pileczke :loveu: Quote
azalia Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Współczuję Tobie i siostrze bardzo,ja też niedawno straciłam sunię.Piękny Bonusku bądź szczęśliwy za TM.Wjakim wieku był pieseczek,jesli mogę spytać? Quote
Marlena:) Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 azalia napisał(a):Współczuję Tobie i siostrze bardzo,ja też niedawno straciłam sunię.Piękny Bonusku bądź szczęśliwy za TM.Wjakim wieku był pieseczek,jesli mogę spytać? Miał około 1,5 roku, pół roku temu adoptowany z sandomierskiego przytuliska.. Noi mam następną niespodziankę - młody w piątek zamieszka w cudownym DS na Mokotowie! Zamieszka u naszego kolegi, to miłość od pierwszego wejrzenia i razem ze współmieszkańcami wspólnie zajmą się nim po zabiegu! ;) I tak DT znowu mi wyparował, ehhh.... Quote
Agnieszka_K Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Marlena:) napisał(a):Miał około 1,5 roku, pół roku temu adoptowany z sandomierskiego przytuliska.. Noi mam następną niespodziankę - młody w piątek zamieszka w cudownym DS na Mokotowie! Zamieszka u naszego kolegi, to miłość od pierwszego wejrzenia i razem ze współmieszkańcami wspólnie zajmą się nim po zabiegu! ;) I tak DT znowu mi wyparował, ehhh.... o ja cię kręcę! wspaniała wiadomość!:bigcool::bigcool::bigcool: niech wysyłają zdjęcia, już tęsknię za oglądaniem tego malutkiego pysia Pysia:) super super :lol: a co do utraconego DT Marlena coś się na pewno nowego znajdzie teraz dużo szczeniaków:) Quote
Sarunia-Niunia Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Ale SUPER :multi::multi::multi: Pysiolek ma domek :multi::multi::multi: Super wiadomość :multi::multi::multi: Przytulaski dla Pysia :lol:;):razz: Quote
Kocurek Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 To cudownie,ze Pysio tak szybciutko znalazl DS.Marlenko nie martw sie ,cos znowu trza bedzie zorganizowac dla Ciebie na DT,co by nudno Tobie nie bylo...:) Quote
kinga_kinga7 Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 fajowsko!!! szukaj następcę Pysia, wiesz, że u nas jest z czego wybierać, masz coś na oku;)? pozdrawiam Quote
jostel5 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 A ten domek to jaki??? Można więcej informacji??? Bo rozumiem,że sprawdzony....? Quote
arabiansaneta Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 W Białej jest jeszcze kilka takich Pysiów do wzięcia. Quote
Agnieszka_K Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 jak coś w Łodzi też jest wylew malutkich Pysiów ;) Quote
arabiansaneta Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Ale to jego pełne rodzeństwo, bardzo podobne, jeśli Marlenie tak przypadł do sreca... Quote
Agnieszka_K Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 arabiansaneta napisał(a):Ale to jego pełne rodzeństwo, bardzo podobne, jeśli Marlenie tak przypadł do sreca... o no to byłoby fajnie... Quote
Marlena:) Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Domek sprawdzony w 100% , decyzja przemyślana, przemęczeni do granic możliwosci - do złego domu na pewno małego łobuza nie oddam! Nie ma takiej opcji ;) To przyjaciel mojej przyjaciółki, ręczy za niego, a ja w 100% jej wierzę. Zresztą poznałam go osobiście i będzie naprawdę dobrym włascicielem dla terrorysty. A'propo terroryzowania - młody terrorysta właśnie przegania po kątach DONkę, która nocuje u nas bo jutro jedzie do DS - przerażona Elza ucieka przed nim na oślep, a mały dumny z siebie kroczy z podniesioną głową. CZYSTY TERROR! :] Musiałam go skarcić i odesłać na legowisko, bo sucz połamałaby się ze strachu ;) Quote
Agnieszka_K Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Pysiu słodzinko piękna szykuj się do domku:) a kiedy operacja? Quote
otita Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Kurdupelek jest bombowy :loveu: http://www.youtube.com/watch?v=G6jX-grbRz0, http://www.youtube.com/watch?v=ES3SNrOMLEY&feature=mfu_in_order&list=UL, filmiki oglądałam chyba z 10 razy. Mały uczy nie poddawać się przeciwnościom losu! Wycmokajcie przemądrzałą mordulkę ode mnie! :kiss_2: Quote
Marlena:) Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Wczoraj pojawiła się biegunka z krwią...więc wpadłam w panikę, ale to zapewne tylko podrażnienie jelit, bo wszystko inne jest w normie ;) U weta zapłaciliśmy 50zł , ale dzisiaj jest już o niebo lepiej, więc się opłacało! Maluch poczeka u mnie jeszcze kilka dni na wszelki wypadek. Nowy Pancio nie mówi już o niczym innym :) Quote
kinga_kinga7 Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Marlena:) napisał(a):Wczoraj pojawiła się biegunka z krwią...więc wpadłam w panikę, ale to zapewne tylko podrażnienie jelit, bo wszystko inne jest w normie ;) U weta zapłaciliśmy 50zł , ale dzisiaj jest już o niebo lepiej, więc się opłacało! Maluch poczeka u mnie jeszcze kilka dni na wszelki wypadek. Nowy Pancio nie mówi już o niczym innym :) Marlenko skoro poniosłaś taki wydatek,a Pysio ma pieniążki,podaj nr konto to przeleję Ci za weta.. Quote
kinga_kinga7 Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 dzisiaj zrobiłam przelew dla Marlenki za weta -50,-zł Quote
Recommended Posts