kinga_kinga7 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 dziewczyny, zmieniłam tytuł, czekam na uwagi to poprawię;) Quote
eliza71 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 czy można prosić o nr konta? z wielką chęcią pomogę :) Quote
kinga_kinga7 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 eliza71 napisał(a):czy można prosić o nr konta? z wielką chęcią pomogę :) dziękujemy:loveu: wysyłam na pw Quote
e_wis Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 i jak tam? :D Ja jutro 50 zł lub pojutrze :) grosz do grosza a bedzie kokosza, ziarnko do ziarnka aż uzbiera się miarka! UDA SIE :D Quote
ren Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Witam, Jestem na zaproszenie Marleny. Proszę o przesłanie nr konta na pw. Na pewno pomogę w miarę możliwości. Quote
kinga_kinga7 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 ren napisał(a):Witam, Jestem na zaproszenie Marleny. Proszę o przesłanie nr konta na pw. Na pewno pomogę w miarę możliwości. wysłane na pw:) Quote
Marlena:) Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Dziękuję ren jeszcze raz, w imieniu Pysiaka i swoim! U terrorysty wszystko dobrze, nie chce być już noszony, więc sam spaceruje (poznaliśmy ren na dzisiejszym spacerze :) ). Jest bardzo ciekawski, odważny i wszędzie go pełno. Sam chce wchodzić do winy i sam chodzić po schodach. Uroczo się bulwersuje, kiedy chcemu mu w czymś pomóc :D Właśnie padł po długiej zabawie. Uściski dla wszystkich cioć! Quote
kinga_kinga7 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Marlena:) napisał(a):Dziękuję ren jeszcze raz, w imieniu Pysiaka i swoim! U terrorysty wszystko dobrze, nie chce być już noszony, więc sam spaceruje (poznaliśmy ren na dzisiejszym spacerze :) ). Jest bardzo ciekawski, odważny i wszędzie go pełno. Sam chce wchodzić do winy i sam chodzić po schodach. Uroczo się bulwersuje, kiedy chcemu mu w czymś pomóc :D Właśnie padł po długiej zabawie. Uściski dla wszystkich cioć! fajnie, że nawet na spacerze macie takie doborowe towarzystwo! witamy REN i bardzo dziękujemy Quote
Agnieszka_K Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Marlena:) napisał(a):Dziękuję ren jeszcze raz, w imieniu Pysiaka i swoim! U terrorysty wszystko dobrze, nie chce być już noszony, więc sam spaceruje (poznaliśmy ren na dzisiejszym spacerze :) ). Jest bardzo ciekawski, odważny i wszędzie go pełno. Sam chce wchodzić do winy i sam chodzić po schodach. Uroczo się bulwersuje, kiedy chcemu mu w czymś pomóc :D Właśnie padł po długiej zabawie. Uściski dla wszystkich cioć! hihi uroczy Pysio-buntownik :) Quote
e_wis Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 hej, moja sytuacja finansowa sie troszeczke zmieniła. Nr konta mam, pieniądze na pewno przeleje. Ale jeszcze nie wiem dokładnie kiedy :( prawdopodobnie do piatku powinnam zrobić przelew na poczcie. Szybciej byłoby z konta na konto ale niestety mam -5 zł wiec mi zje. Jak w piatek zrobię przelew to w przyszły poniedziałek 50 zl napewno bedzie. ;) Quote
kinga_kinga7 Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 e_wis napisał(a):hej, moja sytuacja finansowa sie troszeczke zmieniła. Nr konta mam, pieniądze na pewno przeleje. Ale jeszcze nie wiem dokładnie kiedy :( prawdopodobnie do piatku powinnam zrobić przelew na poczcie. Szybciej byłoby z konta na konto ale niestety mam -5 zł wiec mi zje. Jak w piatek zrobię przelew to w przyszły poniedziałek 50 zl napewno bedzie. ;) ok! dziękujemy, mamy jeszcze trochę czasu do końca kwietnia.pozdrawiamy cieplutko Quote
Kocurek Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Prosze przekazac mizianko panu Ptysiowi-terroryscie...:) Quote
AniaGucio Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Biedactwo... postaram się coś wyskrobać dla ślicznego pysiola Quote
lideczka Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 pysio terrorysta kochany mizianko i buziaczki dla ciebie Quote
Sarunia-Niunia Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 A co to? Dzisiaj nikt nie odwiedził Pysiulka:-o??? Pysiuniu! Najgorętsze buziaczki i mizianka dla Ciebie dzielny i samodzielny Szkrabie:loveu::loveu::loveu: Quote
Marlena:) Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Dziękujemy za mizianka :) Dzisiaj byliśmy w lecznicy 'Wesoły Pies' która opiekuje się łapką małego terrorysty. Mały dostał gips i łapka została usztywniona, żeby ćwiczyć opuszki ;) Z tego co się dowiedziałam od wetki młodego czekają 2 operacje. Jedna teraz, a druga jak przestanie rosnąć, w wieku około roku. Quote
Agnieszka_K Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 pysiulko w gipsie?:) czekamu na zdjęcia kochanego małego terrorysty unieruchomionego;) Quote
kinga_kinga7 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Agnieszka_K napisał(a):pysiulko w gipsie?:) czekamu na zdjęcia kochanego małego terrorysty unieruchomionego;) taaaaak! czekamy:) Quote
AniaGucio Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Kobity, a kiedy planujecie pierwszą operację?? Quote
Sarunia-Niunia Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Kochany Maluszek w gipsie... Musi się teraz wykazać cierpliwością... Jednak na pewno ma wytłumaczone, że to dla Jego dobra:eviltong:;):evil_lol:... To, czekamy na zdjątka i pozdrawiamy cieplunio:lol::lol::lol:... Quote
kinga_kinga7 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 AniaGucio napisał(a):Kobity, a kiedy planujecie pierwszą operację?? planowana jest na początku maja.. Quote
Recommended Posts