Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję ren jeszcze raz, w imieniu Pysiaka i swoim!
U terrorysty wszystko dobrze, nie chce być już noszony, więc sam spaceruje (poznaliśmy ren na dzisiejszym spacerze :) ). Jest bardzo ciekawski, odważny i wszędzie go pełno. Sam chce wchodzić do winy i sam chodzić po schodach. Uroczo się bulwersuje, kiedy chcemu mu w czymś pomóc :D
Właśnie padł po długiej zabawie.
Uściski dla wszystkich cioć!

Posted

Marlena:) napisał(a):
U terrorysty wszystko dobrze, nie chce być już noszony, więc sam spaceruje (poznaliśmy ren na dzisiejszym spacerze :) ). Jest bardzo ciekawski, odważny i wszędzie go pełno. Sam chce wchodzić do winy i sam chodzić po schodach. Uroczo się bulwersuje, kiedy chcemu mu w czymś pomóc :D

fajnie, że nawet na spacerze macie takie doborowe towarzystwo! witamy REN i bardzo dziękujemy

Posted

Marlena:) napisał(a):

hihi uroczy Pysio-buntownik :)

Posted

hej, moja sytuacja finansowa sie troszeczke zmieniła. Nr konta mam, pieniądze na pewno przeleje. Ale jeszcze nie wiem dokładnie kiedy :( prawdopodobnie do piatku powinnam zrobić przelew na poczcie. Szybciej byłoby z konta na konto ale niestety mam -5 zł wiec mi zje. Jak w piatek zrobię przelew to w przyszły poniedziałek 50 zl napewno bedzie. ;)

Posted

e_wis napisał(a):
hej, moja sytuacja finansowa sie troszeczke zmieniła. Nr konta mam, pieniądze na pewno przeleje. Ale jeszcze nie wiem dokładnie kiedy :( prawdopodobnie do piatku powinnam zrobić przelew na poczcie. Szybciej byłoby z konta na konto ale niestety mam -5 zł wiec mi zje. Jak w piatek zrobię przelew to w przyszły poniedziałek 50 zl napewno bedzie. ;)

ok! dziękujemy, mamy jeszcze trochę czasu do końca kwietnia.pozdrawiamy cieplutko

Posted

Dziękujemy za mizianka :)
Dzisiaj byliśmy w lecznicy 'Wesoły Pies' która opiekuje się łapką małego terrorysty. Mały dostał gips i łapka została usztywniona, żeby ćwiczyć opuszki ;)
Z tego co się dowiedziałam od wetki młodego czekają 2 operacje. Jedna teraz, a druga jak przestanie rosnąć, w wieku około roku.

Posted

Kochany Maluszek w gipsie... Musi się teraz wykazać cierpliwością... Jednak na pewno ma wytłumaczone, że to dla Jego dobra:eviltong:;):evil_lol:...
To, czekamy na zdjątka i pozdrawiamy cieplunio:lol::lol::lol:...