Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, coś mi się popsuło, czy znacie kogoś, kto mógłby od jutra rana do 26.04 wyprowadzać 2x dziennie moje psy w Ursusie?
Może ktoś zaufany przyjeżdża do Was na święta i nie macie go gdzie przenocować? Przenocuję chętnie w zamian za opiekę nad dwoma czworonogami..

Posted

Marlena:) napisał(a):
Kochani, coś mi się popsuło, czy znacie kogoś, kto mógłby od jutra rana do 26.04 wyprowadzać 2x dziennie moje psy w Ursusie?
Może ktoś zaufany przyjeżdża do Was na święta i nie macie go gdzie przenocować? Przenocuję chętnie w zamian za opiekę nad dwoma czworonogami..

rano, to o której godzinie

Posted

Wyjeżdżam dzisiaj koło 19-20, ale psiaki spokojnie wytrzymają do jutra godz 9 ostatecznie 10. Ahmeda zabieram ze sobą, więc dorosłym psom wystarczą 2 spacery dziennie. Sąsiadka jeszcze jutro rano będzie, więc oprowadzi w razie co i zapozna z psami ;)

Posted

Tak, Pani miała jeździć do jego lecznicy w Starej Miłosnej, także wie wszystko. Jutro zadzwonię do Niej i zapytam jak tam Ahmedzik - nie mogę znaleźć teraz czasu, bo pracuję do 22... a to już późno żeby dzwonić.

Posted

Witajcie! Nie było mnie kilka dni, zaglądam, a tu takie dobre wiadomości:):):)...
Bardzo się cieszę, że Pysio-Ahmed ma domek:):):)...
Ja w tym czasie dałam domek porzuconemu maluszkowi... [url]http://www.dogomania.pl/threads/206649-Pabianice-szczeniak-jamnika-znaleziony-na-ulicy-JU%C5%BB-W-NOWYM-DOMU-%29-%29[/url]
Zostanie u mnie:):):)