Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DENISEK ma szanse na swoja strone w kalendarzu, tutaj jest watek i zasady: http://www.dogomania.pl/threads/213526-KALENDARZ-METAMORFOZY-na-2012-głosujesz-wygrywasz-pomagasz-DO-20.10-do0.00

a tu z FB: http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=259440337426347&set=a.259438417426539.54734.167056143331434&type=3&theater, klikajac na "lubie to" :
cyt. "WYRÓŻNIONY ZOSTANIE TAKŻE Kandydat, który uzyska największą ilość (Lubie TO!) na fecebooku
*Pies otrzyma tytuł Psa roku z facebooka, a Jego właściciel otrzyma prezent niespodziankę

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asia-s']DENISEK ma szanse na swoja strone w kalendarzu, tutaj jest watek i zasady: http://www.dogomania.pl/threads/213526-KALENDARZ-METAMORFOZY-na-2012-głosujesz-wygrywasz-pomagasz-DO-20.10-do0.00

a tu z FB: http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=259440337426347&set=a.259438417426539.54734.167056143331434&type=3&theater, klikajac na "lubie to" :
cyt. "WYRÓŻNIONY ZOSTANIE TAKŻE Kandydat, który uzyska największą ilość (Lubie TO!) na fecebooku
*Pies otrzyma tytuł Psa roku z facebooka, a Jego właściciel otrzyma prezent niespodziankę
Asiu,wielkie dzięki za dodanie Deniska do kalendarza!Oczywiście kliknęłam...i zachęcam wszystkie Deniskowe cioteczki!

Posted

Asiu,mogłabyś jeszcze zająć się sprawą ogłoszenia Deniska w Metrze?Anulka w pos.1202 i 1203 dała namiary i zgodę martka1982.

Dostałam odpowiedź od martka1982 bardzo proszę,dziewczyny skontaktujcie się z Martą.
Odp: Prośba
jasne, nie ma sprawy, zajmę się tym
potrzebuję:
tekstu do 400znaków łącznie ze spacjami i nr telefonu
pełnych danych osoby, której oni wyślą fakturę i która opłaci ogłoszenie, czyli imię,nazwisko i pełen adres oraz jej numer telefonu
zdjęcie
określcie również dzień w jaki ma się ukazać ogłoszenie (w piątki jest drożej)

jak tylko to dostanę wysyłam do nich, oni mi napiszą czy termin mają wolny i wtedy ja wam napiszę kiedy ukaże się ogłoszenie. może tak być?

Posted

[quote name='Bogusik']Asiu!Kochana,zabiegana cioteczko,znajdź odrobinę czasu i zajrzyj do Deniska...?![/QUOTE]

juz jestem, bylam w podrozy, nie mialam dostepu do neta i dopiero teraz jestem na dogo

EDIT: pw do martki1982 wyslalam dzisiaj

Posted

Wysalam prosbe do martka1982 o jej maila, na ktory jak tylko dostane wysle zdjecia i opis Deniska, faktura moze byc na mnie, poprosilam rowniez o podanie kosztu takiego ogloszenia - podam jak tylko Marta da znac i prosze wtedy o zgode Deniskowe cioteczki, poniewaz sama nie moge zadecydowac,

Zuziu, czy byly jakies telefony w sprawie Deniska? Allegro sie niedlugo konczy, juz wczesniej zmienilam zdjecia w allegro na te od dagi, ale mimo wszystko troszke slaba ogladalnosc i tylko jeden obserwujacy:-(

Posted

asia, ja mam maila do metro. w ten pt, jutro bedzie tam moj piesek. koszt to 49,20zl platne w ciagu 7dni od ukazania sie ogloszenia, czy tam wystawienia na maila faktury.
w srodku tygodnia kosztuje z 10-15zl mniej. w poniedzialki tez ponad 40zl.
mowie o wroclawiu. denis tez na wroclaw powinien isc, przynajmniej raz, bo najblizej i tanio. katowice sa drozsze juz, a warszawa to kosmos w ogole

Posted

[quote name='kora78']asia, ja mam maila do metro. w ten pt, jutro bedzie tam moj piesek. koszt to 49,20zl platne w ciagu 7dni od ukazania sie ogloszenia, czy tam wystawienia na maila faktury.
w srodku tygodnia kosztuje z 10-15zl mniej. w poniedzialki tez ponad 40zl.
mowie o wroclawiu. denis tez na wroclaw powinien isc, przynajmniej raz, bo najblizej i tanio. katowice sa drozsze juz, a warszawa to kosmos w ogole

Kora, nie wiem czy na maila wystawiaja faktury, napisalam chwile temu pw do Martki1982 i czekam na info, dam znac jak tylko Marta odpisze, Dzieki serdeczne za info o cenach, prosze cioteczki o opinie, pewnie bedzie to w podobnej cenie

Posted

[quote name='asia-s']Kora, nie wiem czy na maila wystawiaja faktury, napisalam chwile temu pw do Martki1982 i czekam na info, dam znac jak tylko Marta odpisze, Dzieki serdeczne za info o cenach, prosze cioteczki o opinie, pewnie bedzie to w podobnej cenie[/QUOTE]

gdy oglaszama tam poprzednio, po ogloszeniu przyszla mi faktura-nie pamietam dokladnie po ilu dniach, na maila. zrobilam przelew i juz.

trzeba tekstu na 400znakow i 1 foto wybrac.
ja teraz wyslala 4 foty i kazalam,zeby sami wybrali, bo ja nie moglam sie zdecydowac, a oglaszalam na cito. bo trzeba min 2 dni przed dniem ukazania sie ogloszenia. wszytsko im podac na maila, do tego pana.