Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam odpowiedź od martka1982 bardzo proszę,dziewczyny skontaktujcie się z Martą.
Odp: Prośba

jasne, nie ma sprawy, zajmę się tym
potrzebuję:
tekstu do 400znaków łącznie ze spacjami i nr telefonu
pełnych danych osoby, której oni wyślą fakturę i która opłaci ogłoszenie, czyli imię,nazwisko i pełen adres oraz jej numer telefonu
zdjęcie
określcie również dzień w jaki ma się ukazać ogłoszenie (w piątki jest drożej)

jak tylko to dostanę wysyłam do nich, oni mi napiszą czy termin mają wolny i wtedy ja wam napiszę kiedy ukaże się ogłoszenie. może tak być?

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A ja mialam wlasnie telefon w sprawie Deniska.
Pani przemila i nie robiaca problemu z chorych uszek Deniska.
Mieszka w kawalerce sama i bardzo kocha psy.
Ma sie jeszcze skontaktowac po rozmowie z kolezanka, ktora mialaby pomagac w opiece nad Deniskiem, kiedy pani bedzie musiala czasami byc dluzej w pracy.
Na wizyte przedadopcyjna jak najbardziej sie zgadza.
Mama ma bokserka, przy ktorym rowniez pani pomaga ( kapiac, czyszczac uszka ).
No coz ... trzymajmy kciuki !
Acha, pani z Myslowic.
Ma problem z transportem, ale mysle, ze moze Ola i jej mama by mogly znow pomoc ......

Posted

[quote name='Anula']Dostałam odpowiedź od martka1982 bardzo proszę,dziewczyny skontaktujcie się z Martą.
Odp: Prośba

jasne, nie ma sprawy, zajmę się tym
potrzebuję:
tekstu do 400znaków łącznie ze spacjami i nr telefonu
pełnych danych osoby, której oni wyślą fakturę i która opłaci ogłoszenie, czyli imię,nazwisko i pełen adres oraz jej numer telefonu
zdjęcie
określcie również dzień w jaki ma się ukazać ogłoszenie (w piątki jest drożej)

jak tylko to dostanę wysyłam do nich, oni mi napiszą czy termin mają wolny i wtedy ja wam napiszę kiedy ukaże się ogłoszenie. może tak być?

skad Ty masz ten kontakt? co to za osoba, ona tam pracuje? ja pisze i pisze do metro i wciaz bez odzewu, do jakiejs pani sienko, czy sito...mam to na mailu... moge tez do martki maila napisac z prosba o platne ogloszenie?

ale super, ze domek chetny juz jakis!!! tylko mnie Myslowice sie tylko z ta umieralnia kojarza... w ten wekend przejezdzalam przez myslowice, to takie biedne, brudne, gornicze miasto :( ale nieduze i duzo lak i lasow wkolo

Posted

Oby tylko domek okazał się w porządku!Jejku,bardzo mocno trzymam kciuki!Może Denisek będzie już niedługo siedział w ciepełku!A co do ogłoszenia w Metrze,to może się na razie wstrzymać kilka dni?

Posted

To co teraz pozostaje szukać kogoś na wizytę przed/a.Wynika z tego,że Pani jest samotna i posiada kawalerkę czy też wynajmuje kawalerkę,ponieważ to bardzo istotne bo musi być zgoda właściciela na przyjęcie psa.Trzeba będzie kogoś poszukać doświadczonego w sprawdzaniu domków.Dobrze by było aby Denisek znalazł domek przed zimą.

Posted

doslownie w myslowicach chyba nikogo nie ma. jest pelno dogomanek w okolicach, ale moga nosami krecic, ze mają pare km.
kto szuka osoby na wizyte?

holmino, Rufi ma mijesce u zuzim, tylko deklaracji nie ma :(

Posted

Z Mysłowic jest Kuba123 - świetna dziewczyna - z Fundacji Sos Dla Zwierząt.
I _Mona.

Nie wiem czy Kuba zagląda na Dogo, ale namiary na Nią są na stronie Fundacji :smile:

Posted

Napisałam do Kuba 123 prośbę o wizytę.Czekam na odpowiedź.ZuziaM-masz namiary na tą Panią gdyby Kuba123 zgodziła się na przeprowadzenie wizyty w Mysłowicach?

Posted

[quote name='Anula']Napisałam do Kuba 123 prośbę o wizytę.Czekam na odpowiedź.ZuziaM-masz namiary na tą Panią gdyby Kuba123 zgodziła się na przeprowadzenie wizyty w Mysłowicach?[/QUOTE]

Pani jeszcze sie nie odzywala.
Jak tylko sie zdecyduje, to chcialabym jej podac tez numer jakiegos telefonu do kogos bezposrednio odpowiedzialnego za ewentualna adopcje .
Do kogo ????????
Jesli pani sie odezwie, ustale warunki wizyty p.adopcyjnej oczywiscie.

Posted

Ale w jakim celu ktoś ma jeszcze pośredniczyć w tej ew. adopcji?
Będziemy mieć zdaną relacje z wizyty jeśli do niej dojdzie i chyba wszystkie albo jednogłośnie stwierdzimy że to domek dla Denisa albo nie.
Ja tylko chciałabym podpisać na siebie umowę z przyszłym opiekunem bo wg. umowy podpisanej w schronie teraz ja jestem właścicielem psa, będę musiała im przesłać nową umowę.

Posted

jestem
Kora dzięki za opinię o moim mieście( niestety prawdziwą)
jak będziecie wiedzieć coś więcej dajcie znać, podjadę i sprawdzę ten dom
mój numer podany jest w sygnaturze

Posted

[quote name='kuba123']jestem
mój numer podany jest w sygnaturze[/QUOTE]

hehe przepraszam. przejezdalam w ten wekend, bylo szaro, buro i ponuro, moze to wplynelo na moj odbior, a dodatkowo to,ze czytalam o schronie tamtym.
jechalam przez osiedle o nazwie zaczynajacej sie na KWK. z katowic na oswiecim. taki natroj mialam... oswiecimski więc...

walbrzych moj rodzinny tez jest biedny, brudny i pogorniczy :D

Posted

[quote name='kuba123']jestem
mój numer podany jest w sygnaturze[/QUOTE]
Ślicznie dziękuję,że przeprowadzisz wizytę tylko teraz czekamy,aż Pani się odezwie,jeżeli się w ogóle odezwie!

Posted

[quote name='olalolaa']Ale w jakim celu ktoś ma jeszcze pośredniczyć w tej ew. adopcji?
Będziemy mieć zdaną relacje z wizyty jeśli do niej dojdzie i chyba wszystkie albo jednogłośnie stwierdzimy że to domek dla Denisa albo nie.
Ja tylko chciałabym podpisać na siebie umowę z przyszłym opiekunem bo wg. umowy podpisanej w schronie teraz ja jestem właścicielem psa, będę musiała im przesłać nową umowę.[/QUOTE]

Jeśli chodzi o Deniska to tutaj faktycznie jest odpowiedzialność zbiorowa :).
Oby tylko pani się odezwała.