Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

slicznie wyglada, naprawde. fotki idealne do ogloszen, zwlaszcza pierwsza.
odrosl juz sporo.
jak tylko spojrze na foto w banerku np u fizi, to niebo a ziemia, dziewczyny!

Posted

Dokładnie, a to zdjęcie z banerka to i tak podobno jeszcze z okresu, w którym wyglądał w miarę dobrze...

Wygląda teraz ślicznie i tak...łobuzersko :)

Posted

[quote name='asia-s']Bogusiu, byloby super z tymi dodatkowymi ogloszeniami, wyslesz info o Denisku do ogloszen, czy ja mam wyslac? jesli ja to daj prosze link do tego bazarku
Asiu,ja się tym nie zajmę bo nie potrafię...no niestety.Liczę na to,że ty się tym zajmiesz.Tylko,że potrzebne jest 5 zdjęć a z tych nowych są tylko 2 /Denisek jest tak śliczny,a jakoś biedak nie może znaleźć domku!/Tu wstawiam co potrzebne.Tylko musisz podać mój nick.Jeżeli jeszcze coś potrzebne,to daj znać.

Do ogłoszeń potrzebuję
* 5 zdjęć
* informacji o psie :
-imię
-miejscowość + województwo w którym psiak przebywa
- czy ma szczepienia , odrobaczenie i kastrację / sterylizację
- dane kontaktowe
- tekst

Informacje te proszę przesyłać na maila : [email protected] , koniecznie w tytule wpisując nick z dogo

Posted

[quote name='Bogusik']Asiu,ja się tym nie zajmę bo nie potrafię...no niestety.Liczę na to,że ty się tym zajmiesz.Tylko,że potrzebne jest 5 zdjęć a z tych nowych są tylko 2 /Denisek jest tak śliczny,a jakoś biedak nie może znaleźć domku!/Tu wstawiam co potrzebne.Tylko musisz podać mój nick.Jeżeli jeszcze coś potrzebne,to daj znać.

Do ogłoszeń potrzebuję
* 5 zdjęć
* informacji o psie :
-imię
-miejscowość + województwo w którym psiak przebywa
- czy ma szczepienia , odrobaczenie i kastrację / sterylizację
- dane kontaktowe
- tekst

Informacje te proszę przesyłać na maila : [email protected] , koniecznie w tytule wpisując nick z dogo

OK :-) to ja za chwilke wysle na ten mail wszystko co potrzeba, dodam te dwa zdjecia od Zuzi i od Dagi,
Bogusiu daj prosze link do tego bazarku, jak beda juz ogloszenia to przekopiuje tutaj linki

Dostalam rowniez odpowiedz od martka1982:
ogloszenia Deniska jesli chodzi o Wrocław to w piatek koszt wyniesie 49,20 zł a w dni powszednie 36,90 zl

http://bi.gazeta.pl/im/4/8943/m8943634.pdf

Dziewczyny dajcie znac, na ktory dzien: piatek czy pn-wt?

Posted

[quote name='asia-s']OK :-) to ja za chwilke wysle na ten mail wszystko co potrzeba, dodam te dwa zdjecia od Zuzi i od Dagi,
Bogusiu daj prosze link do tego bazarku, jak beda juz ogloszenia to przekopiuje tutaj linki

Dostalam rowniez odpowiedz od martka1982:
ogloszenia Deniska jesli chodzi o Wrocław to w piatek koszt wyniesie 49,20 zł a w dni powszednie 36,90 zl

http://bi.gazeta.pl/im/4/8943/m8943634.pdf

Dziewczyny dajcie znac, na ktory dzien: piatek czy pn-wt?
Prawdo podobnie te piątkowe,trafiają do szerszego grona czytelników.Asiu,a tu link do bazarku.Jeszcze raz dziękuję!
http://www.dogomania.pl/threads/215146-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-20-30-50-og%C5%82osze%C5%84-.-Zapraszamy-do-25.10-!

Posted

wg mnie tez lepiej na piatek, bo te 10zl to juz zadna roznica.

ale moj psiak dzis tam byl i zero odzewu :( z tym,ze to starsza, gruba parowka. calkiem inny, niz denis

Posted

[quote name='holmina']smutno bo zadnych nowych informacji nie ma,,,i jakos domku nie widac......[/QUOTE]
Właśnie,Denisek jest taki śliczny,a zainteresowania "0" ze strony"nowych domków"Nie takie pieski znajdują ds,a nasz Denisek?

Posted

probowalam po cichutku zalatwic mu domek u rodziny w Danii ale nic z tego nie wyszlo,wzieli szczeniaczka z mojego awatarku...uratowalam go przed schronem w Bialogardzie,,i mial u mnie zostac jako 3 psiak...przyjechala rodzinka i w lament,ze jednak oni nie beda jechali po deniska bo wola malego i sie nabiegalam paszport,szczepienia ,,,teraz maluch mieszka w domu z wielkim ogrodem,chodzi do szkoly dla szczeniat i...jest najlepszym uczniem!!!!/wiadomo!Polak!!!!/
i w sumie bylam zla bo bylam prawie pewna ze wezma denisa-podczytywali jego watek.....ehhhhhhhhh
no ale moze przed zima ktos sie zakocha w Pieknym denisie!!

Posted

[quote name='holmina']a tak wogole to denis jest w typie teriera pszenicznego czy juzaka?[/QUOTE]
Określono go,że w typie teriera pszenicznego.Holminko,dobrze,że maluch ma nowy,wspaniały domek!Takie wiadomości bardzo cieszą!Denisek,mam nadzieję też znajdzie,bo nie wyobrażam sobie jego pobytu przez zimę w kojcu!!!

Posted

Myślę ,że trzeba działać dwutorowo: 1/ szukać domku dla Denisa,2/ znależć DT w mieszkaniu . Na wątku "sznaucery w schroniskach" znalazłam reklamę DT w mieszkaniu. Zapytałam i oto Odpowiedź.
karmelcia

DołączyłAug 2010Mieszka wSuchy Bór kolo opolaPostów282

Odp: DT

witam dla teriera cena 300zl plus karma no i plus ew fryzjer,ale mam znajoma pania ktora daje mi znizki.a dla sunki ,to wielkopies....na dozywocie....250 plus karma?????moj tymczas jest typowo domowy,psiaki mieszkaja ze mna i 2 moich dzieci(16 i 11 lat)mieszkamy w kamienicy na wsi,mamy tuz pod nosem pola,lasy wiec jest gdzie biegac.wiec oba psiaki w moim domku mialyby zapewnione 3-4 spacery dziennie ,a uzaleznione to jest od tego ile trwa srodkowy spacer....i od mozliwosci fizycznych pieska,mam akurat swojego starego boksia i on akurat preferuje krotkie przechadzki.ale mam tez 5 letnia sunke ktora musi sie wyszalec...to chyba tyle,jesli masz jeszcze jakies pytania ,prosze pisz ,ew dzw,pytaj.jestesmy rodzinka z psimi tradycjami ,tymczasujemy juz 4 lata,dla psiakow zrezygnowalam z etatu i poswiecam im caly swoj czas....dodatkowo ucze sie w tech weterynaryjnym.pozdrawiam Karmelcia

Posted

DYIR,dawno nie odwiedzałaś Deniska ale fajnie,że jesteś.Jeżeli zamiana hoteliku na DT daje,tą możliwość,że Denisek nie spędzi zimy w kojcu to już coś...ale ciągle mam nadzieję,że ten domek,dla tak wspaniałego psa ,jednak się znajdzie!Jeżeli nie...muszą się wypowiedzieć,kochane wszystkie cioteczki,które pomagaja Deniskowi....