Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję Kamilo za wstawienie zdjęć :)

Nutusia zapraszamy do Makowa :) Lupus ma taki apetyt, że dochodzi do walki wręcz :) :) gdy nie widzę buszuje chłopak w kuchni :) :)

Dzisiejszy spacer był baaardzo udany...pogoda piękna...Lupus w dobrym humorze :) co do krowy - on chyba nie lubi....rudych panienek bo strasznie obszczekał to rude stworzonko :)...to nie była Kamilo serenada o niee ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Jak tam uczeń? Pilność mu nie przeszła? ;)

Nutusia ten uczeń .....jak ma humorek to chętnie pracuje :cool3: ostatnio mnie zaskoczył, obniuchał psiaka i nie wyrywał się do niego...za smaczki robi wszystko :) do tego stopnia, że swoimi ślepkami wymusza smaczki :) i co ja biedna mam czynić :cool3::cool3::cool3:

podczas weekenu odwiedziła mnie mama z bratem...Lupusek zaczarował ich :) on to potrafi :)

Posted

Oj tak - czaruś to z niego jest... Ale wierzę w Twoją "twardość" jeśli chodzi o trzymanie linii u Lupusa! W końcu, choć matołek o tym nie wie - wszystko dla jego dobra! ;)

Posted

[quote name='benignus']Nutusia ten uczeń .....jak ma humorek to chętnie pracuje :cool3: ostatnio mnie zaskoczył, obniuchał psiaka i nie wyrywał się do niego...za smaczki robi wszystko :) do tego stopnia, że swoimi ślepkami wymusza smaczki :) i co ja biedna mam czynić :cool3::cool3::cool3:

podczas weekenu odwiedziła mnie mama z bratem...Lupusek zaczarował ich :) on to potrafi :)
Cudownie, musze powiedziec Piotrowi jak wspaniale szkoli sie Lupi;)

Posted

Ellig napisał(a):
Cudownie, musze powiedziec Piotrowi jak wspaniale szkoli sie Lupi;)

A później będzie tylko lepiej.

Mój matołek zanim zrozumiał, że uczenie się jest fajne i że żeby dostać cokolwiek trzeba na to zasłużyć bardzo długo nie rozumiał, że smaczka się nie kradnie ani nie wymusza. Ile ja łez bezzsilności przez niego wylałam. A teraz - teraz sam zmusza żeby z nim pracować bo to fajne jest i mimo, że za psami nie przepada jest w stanie pięknie pracować nawet kiedy blisko niego jest mnóstwo szczekających i ganiających psów.

Posted

Dzisiaj odwiedzili nas Kociabanda2 i Njangu :fadein::fadein::fadein: Lupusek poznał Kamilę i Dominika :lol: był bardzo spokojny. Wybraliśmy się razem na spacer :painting: Cieszymy się bardzo, że nas odwiedzili :multi::multi: ZAPRASZAMY CZĘŚCIEJ :smile:

Posted

A ja się, kurczaki nie zapłapałam :( Miałam ogarnąć ogród (nawet urlop na jutro w tej sprawie wzięłam), ale ściął mnie z nóg katar gigant :( A poza tym, od piątku mój Mąż ma kota - dosłownie i w przenośni ;)

Oto Piękna Helena!

A teraz czekam na zdjęcia Lupusa! ;)

Posted

Nutusia napisał(a):
A ja się, kurczaki nie zapłapałam :( Miałam ogarnąć ogród (nawet urlop na jutro w tej sprawie wzięłam), ale ściął mnie z nóg katar gigant :( A poza tym, od piątku mój Mąż ma kota - dosłownie i w przenośni ;)

Nutusia Helenka jest śliczna :) jestem ciekawa jak dogadają sie z nią Twoje psiaki :)

Lupusek nie był dobrym....modelem :) Kamila robiła zdjęcia, Lupino pozował tak jak się jemu podobało :lol::lol:

Posted

Moje psiaki są zachwycone! Helenka to nie lada atrakcja ;) A że wcale się nie przejmuje i koncertowo olewa psie towarzystwo, to nie mamy takiego stresu.
Lupus widać uznał, że goście przyjechali nie po to, żeby mu robić zdjęcia, ale żeby miziać i się bawić! ;)

Posted

Nutusia napisał(a):

Oto Piękna Helena!

a my też mamy kota :D miejsce po Salsie długo nie "stało" puste

oto piękny Czesław:) :

Posted

Rany gościa - to ostatnie zdjęcie to jest... JAWNA DYSKRYMINACJA!!!! Ja protestuję!!!!! Na miejscu Bulisia bym tego futrzaka (w razie potrzeby wraz z poduszką) przez pręty tej klatki przeciągnęła!!!! ;)

Posted

benignus napisał(a):
Dzisiaj odwiedzili nas Kociabanda2 i Njangu :fadein::fadein::fadein: Lupusek poznał Kamilę i Dominika :lol: był bardzo spokojny. Wybraliśmy się razem na spacer :painting: Cieszymy się bardzo, że nas odwiedzili :multi::multi: ZAPRASZAMY CZĘŚCIEJ :smile:

Tak :) Dominik stęsknił się za Lupuskiem i pojechaliśmy w odwiedziny :) Lupusek wygląda pięknie :loveu: Jest wyszczotkowany jak chyba nigdy :D Podszerstka mu zostało tylko tyle ile trzeba :) i momentalnie optycznie schudł :) W ogóle chyba też mu ubyło kilka gramów i sylwetka od razu zrobiła mu się zgrabniejsza :loveu: Model z niego jak marzenie tylko pozować nie chce łobuz :eviltong:
Na spacerku zachowywał się baaardzo grzecznie. Prawie nie reagował na obszczekujące nas zza płotów psy :) Z tą agresją do psów to chyba było trochę na wyrost. Lupus wcale nie jest takim zakapiorem jak go malowaliśmy :roll:

Nutusia napisał(a):

benignus napisał(a):

Lupusek nie był dobrym....modelem :smile: Kamila robiła zdjęcia, Lupino pozował tak jak się jemu podobało :lol::lol:

Zdjęcia i filmiki nam nie bardzo wyszły :/ Nie wiem czy będzie co wstawiać, ale przejrzymy jak będzie trochę czasu. Ostatnio Dominik pracuje do późnej nocy, a i ja nie bardzo mam kiedy wchodzić na dogo :( Ciągle wisi nade mną zrobienie bazarku dla Ciapka i zupełnie nie mam kiedy :/

Helenka śliczna :loveu: Bardzo ciekawe ma umaszczenie :D Prawie ruda tylko w węgielku się umazała cała :D

Posted

No nareszcie jest relacja "kontrolerów", bo już miałam ich na dywanik wezwać! ;) Każdemu psiakowi prawdziwy dom służy, bez dwóch zdań! :) Wstawiaj zdjęcia, wstawiaj - jakie by nie były i tak nas ucieszą!

A przy okazji, gdyby ktoś jeszcze nie miał planów na Mikołajkowy wieczór...

6 grudnia o godz. 19 w restauracji "Wrzos" w Łomiankach odbędzie się koncert charytatywny na rzecz bokserów - serdecznie zapraszamy! Wystąpi Aleksander Trąbczyński z pieśniami Włodzimierza Wysockiego, będzie prawdziwy ogień w kominku, grzane winko i pyszne ciacha! Będzie też losowanie mikołajkowych upominków. Naprawdę warto spędzić z nami ten wyjątkowy wieczór i pomóc fafluniastym!