Nutusia Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 (edited) Trza reklamację złożyć u Edyty ;) Zerknijcie jaki cud drobiażdżek będziemy gościć u siebie: http://www.dogomania.pl/threads/222168-Ju%C5%BC-za-chwileczk%C4%99-ju%C5%BC-za-momencik...-od-soboty-przestaj%C4%99-si%C4%99-ba%C4%87!?p=18528390#post18528390 Edited February 1, 2012 by Nutusia Quote
Kociabanda2 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 No i sprawa się wyjaśniła. Dominik od jakiegoś czasu korzysta z nowego outlooka :/ a tam jest jakoś tak "mądrze", że wiadomości z różnych skrzynek mailowych nie ściągają się w jedno miejsce tylko same rozdzielają jakoś. Nie wiem o co chodzi, bo ja z tego outlooka 2010 nie korzystam. W każdym razie wiadomość doszła, tylko on o tym nic nie wiedział. Teraz nie mam tych fot, bo nie wiem jak tam u niego tego szukać, więc poproszę by przesłał do mnie tego maila i wtedy wstawię foty na wątek :) Quote
Ellig Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 (edited) Prawdziwy, piekny wilk:)Zdjecia Benignus:) Edited February 3, 2012 by Ellig Quote
Nutusia Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 O matko i córko jaki on jest cudny!!!!! Wilczysko moje przepiękne! Prawdziwa uczta dla oczu i serca. Benignus - gdybym mogła, to bym Cię... ozłociła! :) Quote
Kociabanda2 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Piękny i szczęśliwy! :multi::loveu::loveu::loveu: Mimo, że widoki zimowe to ciepło na sercu się robi od patrzenia :loveu: to zdjęcie... WOW! Prawdziwy wilk!!! :D Jakbym go w lesie z taką miną spotkała to bym chyba na zawał padła :D Chyba zrobię sobie z niego tapetę na pulpit :) PIĘKNE! Czy to te same foty, co Dominik je dostał? On teraz zaganiany strasznie - siedzi po nocach. Dziś spał 3 godziny. Próbowałam sama znaleźć u niego tą wiadomość ze zdjęciami i chyba znalazłam właściwą, ale zdjęć nie widzę. Nie wiem jak w tym nowym outlooku je zobaczyć i pobrać :( Już kiedyś pisałam, że zdjęcia to lepiej do mnie na pocztę słać, bo Dominik i tak nie umie ich wstawić na wątek :shake: Quote
benignus Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) Witajcie :lol: udało mi się zalogować....skleroza nie boli, zapomniałam hasła :cool3::cool3::cool3: Kamilo pod ręką miałąm zdre Dominika, zresztą chciałam się tylko podzielić z Wami zdjęciami Lupuska...będę pamietała, że następne fotki do Ciebie wędrją :lol: przepraszam. Kochani otóż widzicie jak miewa się Lupino :lol: Kociabanda2 wybrała najlepsze zdjęcie, Lupusek jak typowy wilk :lol: szczerze, na co dzień jest potulny jak baranek, tutaj zrobił taką groźną minę....lubi pozować :cool3::cool3::cool3: Lupusek zmienia się z tygodnia na tydzień. Pamiętam nasze początki. Bałam się, czy Lupino zaklimatyzuje się u mnie, jak poukłada się między nami....takie babskie rozterki :cool3: Jest dobrze :) baaardzo dobrze :) Lupusek poczuł, że ma dom, że może czuć się bezpiecznie...zaufał mi, odczuwam to teraz co dnia :) nawet daje mi ostatnio buziaki :crazyeye::cool3::crazyeye::cool3: Jest taki kochany, cudowny, i co najważniejsze mądry. W okresie międzyświątecznym był u mnie kolega z sunią....starsza od Lupuska....oczywiście jak na pana domu przystało baaardzo bronił swojej miski :lol: reagował na zaczepki suni ale ogólnie był bardzo grzeczny....a podczas spacerów razem sobie biegali :lol: Sąsiedzi są zachwyceni Lupuskiem, jeden z nich obdarzył go ksywką "siwy" :lol: Podbija serduszka każdego. Był ze mną w Internacie, koleżanki powiedziały"mówiłaś, że jest śliczny, ale że aż tak" :multi::multi: Dumna jestem z sierściuszka....nie wyobrażam sobie, że może go zabraknąć w moim życiu.....On jest moim oczkiem w głowie :lol: Jeśli chodzi o spacery. Bałam się wypuścić Lupuska....serce jednak podpowiadało "zaufaj, możesz to zrobić"...to był impuls, podczas jednego ze spacerów odpiełam smycz i czekałam na reakcję. Lupusek zaczął biegać, podskakiwać, wskakiwał na mnie, zaczął podgryzywać...cieszył się ogromnie :multi: gdy to zobaczyłam, zrozumiałam jak jest szczęśliwy i że to była słuszna decyzja :) Nie wyobrażacie sobie jaki on jest szczęśliwy gdy teraz idziemy nad rzekę, łąki...biega, niucha wszystko, pogonił nawet bażanta:) Nie rozumiem osoby, która porzuciła Lupusa....straciła mądre, oddane psisko!!! Dziękuję Wam za Lupiego. Edited February 3, 2012 by benignus Quote
Kociabanda2 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 cudnie!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Cieszę się szczęściem Lupuska i Twoim :multi: PS. Ja się nie gniewam przecież :eviltong: Tylko przypominam, bo ja może na co dzień maila nie odbieram, ale jak już odbiorę to zrobię co należy i foty na wątek dotrą :) No a Dominik sam wstawić nie umie, więc i tak musi podać do mnie. Na dokładkę zaganiany i zakręcony jak słoik jest ten chłop :eviltong: Quote
Ellig Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Benignus, dziekujemy.Jak oglaszalam prawie rok Lupiego to mialam chwile zwatpienia czy znajdzie dom, ale widac bylo warto, bo trafil wspaniale i bardzo jestem Ci wdzieczna za to co dla niego robisz:)Dziekuje!:) Quote
benignus Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Kociabanda2 napisał(a):cudnie!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Cieszę się szczęściem Lupuska i Twoim :multi: PS. Ja się nie gniewam przecież :eviltong: Tylko przypominam, bo ja może na co dzień maila nie odbieram, ale jak już odbiorę to zrobię co należy i foty na wątek dotrą :) No a Dominik sam wstawić nie umie, więc i tak musi podać do mnie. Na dokładkę zaganiany i zakręcony jak słoik jest ten chłop :eviltong: Kamilo przekaż Dominikowi, że jesteśmy z Nim i...będie wszystko dobrze, nie ma innej opcji, bo jak nie to będzie miał z Lupuskiem do czynienia :mad::eviltong: Gdy już będzie po wszystkim to zaprasamy z wilkiem do Makowa :lol: Quote
Nutusia Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Tak to jest... czekamy na dom, czekamy... Telefon milczy, albo dzwonią nie ci, albo się wycofują. Mamy nadzieję, przeżywamy... Ale to wszystko jest po coś. Po to, by pojawił się TEN DOM! :loveu: Quote
Kociabanda2 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 benignus napisał(a):Kamilo przekaż Dominikowi, że jesteśmy z Nim i...będie wszystko dobrze, nie ma innej opcji, bo jak nie to będzie miał z Lupuskiem do czynienia :mad::eviltong: Gdy już będzie po wszystkim to zaprasamy z wilkiem do Makowa :lol: przekażę :) Dzięki za zaproszenie :) Następnym razem mam nadzieję, że i Nutusia, a może i Ellig zabiorą się z nami do Lupuska :) Chwilowo będzie jednak z tym kłopot, bo w Wigilię straciliśmy samochód. Za pieniądze, które zostały ze sprzedaży tego co zostało z naszego autka kupiliśmy jakiś inny, ale oszukano nas i teraz czekamy. Sprawa pewnie skończy się w sądzie, a do tego czasu stoi samochód, który już nie jest nasz, ale kasy którą za niego daliśmy też nie ma. Nie wiem więc jak szybko będziemy mieli możliwość odwiedzić Ciebie i Lupuska. Niemniej dziękujemy za zaproszenie i na pewno skorzystamy :) Tylko chyba nie za prędko niestety. Quote
benignus Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Kociabanda2 napisał(a):przekażę :) Dzięki za zaproszenie :) Następnym razem mam nadzieję, że i Nutusia, a może i Ellig zabiorą się z nami do Lupuska :) Chwilowo będzie jednak z tym kłopot, bo w Wigilię straciliśmy samochód. Za pieniądze, które zostały ze sprzedaży tego co zostało z naszego autka kupiliśmy jakiś inny, ale oszukano nas i teraz czekamy. Sprawa pewnie skończy się w sądzie, a do tego czasu stoi samochód, który już nie jest nasz, ale kasy którą za niego daliśmy też nie ma. Nie wiem więc jak szybko będziemy mieli możliwość odwiedzić Ciebie i Lupuska. Niemniej dziękujemy za zaproszenie i na pewno skorzystamy :) Tylko chyba nie za prędko niestety. Kamilo oczywiście zabierzcie koniecznie Nutusię i Ellig. Najważniejsze, by ta sprawa zakończyła się pomyślnie dla Was. My będziemy czekali :lol: Będzie dobrze.....musi być :kciuki: Quote
Kociabanda2 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Cioteczki i Wujkowie bardzo proszę o pomoc w poszukiwaniach domu dla tej panienki: http://www.dogomania.pl/threads/223950-Sobota-uratowana-przed-mrozami-sunia-pilnie-szuka-domu!-Prosimy-o-pomoc...?p=18748561#post18748561 Osoba, która szuka jej domu nie ma żadnego doświadczenia w adopcjach. Nie wie jak się za to zabrać. Trzeba pomóc i wyedukować najlepiej jak potrafimy, by sunia nie trafiła na jakiś łańcuch! Pomóżcie proszę! Quote
magda222 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Kochani zajrzyjcie: http://www.dogomania.pl/threads/224043-Pies-ZASPAWANY-w-klatce-od-dw%C3%B3ch-lat-b%C5%82aga-o-lito%C5%9B%C4%87-! 3-letni kaukaz od 2 lat ZASPAWANY w kojcu :( :( :( Poza nim kilkanaście psów na łańcuchach w strasznych warunkach :( Jeśli ktoś może pomóc to bardzo prosimy!!! Quote
Nutusia Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Byliśmy wczoraj z wizytą u Lupiego! O matko, jaki to jest zjawiskowy pies - i od względem urody i charakteru... Misja została wykonana - Lupus został... wykąpany! :) JEST BOSKI! Będzie kilka zdjęć... ;) Mnie najbardziej uwiodła i wzruszyła opowieść o 2-letnim Siostrzeńcu Edyty, dla którego Lupi ma morze cierpliwości... Gdy Kubuś dostał do rączki smycz z Lupusem - Lupi... ZWOLNIŁ, by Mały za nim nadążył i się nie przewrócił!!!! Mądry, piękny, zrównoważony, SZCZĘŚLIWY pies! :) Edytko - DZIĘKUJĘ!!!! :) Quote
azalia Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Benignus,jak czytam co piszesz o Lupusku to oczy mi łzawią. On jest cudowny,mądry i przepiekny. No i ma szczęście,że trafił na Ciebie. Quote
benignus Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Nutusiu wszyscy którzy poznali Lupiego wiedzą, że jest to baaardzo mądra psinka :) On teraz okazuje to w ....praktyce :bigcool: Kamila z Dominikiem wykąpali wczoraj Lupiego :) Był dzielny sierściuszek kochany :multi: Dzisiaj podczas porannego spaceru....wytarzał się w trawie :) heh no tak, po co mam być takim czyściochem no i ten zapach.....;););) Kamilo, Dominiku, Madziu DZIĘKUJĘ ZA POMOC :calus::Rose: Quote
benignus Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='azalia']Benignus,jak czytam co piszesz o Lupusku to oczy mi łzawią. On jest cudowny,mądry i przepiekny. No i ma szczęście,że trafił na Ciebie. azalio to ja mam szczęście, że Lupusek trafił do mnie :) Quote
Nutusia Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Dobrze, że tylko w trawie się wytarzał ;) Obstawialiśmy, że może być dużo mniej... pachnąco! :) Quote
Nutusia Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 No i się wydało! Przesłałam jako tajne/poufne, a tu świat się dowiedział jak oni się bardzo kochają!!!!!! ;) Quote
benignus Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='Nutusia']No i się wydało! Przesłałam jako tajne/poufne, a tu świat się dowiedział jak oni się bardzo kochają!!!!!! ;) Nutusiu niech świat patrzy.....jaka może być silna, piękna magiczna więź człowieka ze zwierzakiem.....tutaj więź Dominika z Lupusem - wilczkiem kochanym :) Lupus jest i będzie częścią Dominika....Dominik jest i będzie częścią Lupusa - na zawsze :-):-):-) Quote
Recommended Posts