Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam, ze zasmiecam, ale to pilne. Bardzo prosimy o pomoc dla suni Warki z zabrzanskiego schroniska... Warka przebywa w schronisku od 9 lat, zaczyna juz podupadac na zdrowiu, tylne łapki zaczynaja odmawiac posluszenstwa. :-( Chcemy jej dac odrobine szczescia na ostatnie lata jej zycia. Zbieramy na hotelik, ale sporo jeszcze brakuje. Bardzo prosimy o wsparcie :modla:, kazdy grosz sie liczy. Oto jej watek, jesli mozesz pomoc, prosze zajrzyj:

http://www.dogomania.pl/threads/2473...le-za-kratkami-(

Posted

Jesteśmy po wizycie behawiorysty :) Lupusek był bardzo grzeczny, zachowywał się jak na dobrego pieska przystało :diabloti::diabloti: Za smakołyki zrobił wszystko :evil_lol: siadał...leżał tak na początek. Musimy kupić kliker i do ....pracy :) od podstaw, ale to będzie czysta przyjemność. Lupusek za kawałeczek smaczku zrobi wszystko....dostałam wiele wskazówek....miałam okazję poćwiczyć z klikerem....przed nami praca od podstaw :p

Pan Piotrek ma ogromną wiedzę teoretyczną no i praktyczną :) Cieszę się, że zawitał do nas i poznał Lupusa...teraz będzie już łatwiej konsultować się w nagłych niespodziewanych sytuacjach :)

Posted

benignus napisał(a):
Jesteśmy po wizycie behawiorysty :) Lupusek był bardzo grzeczny, zachowywał się jak na dobrego pieska przystało :diabloti::diabloti: Za smakołyki zrobił wszystko :evil_lol: siadał...leżał tak na początek. Musimy kupić kliker i do ....pracy :) od podstaw, ale to będzie czysta przyjemność. Lupusek za kawałeczek smaczku zrobi wszystko....dostałam wiele wskazówek....miałam okazję poćwiczyć z klikerem....przed nami praca od podstaw :p

Pan Piotrek ma ogromną wiedzę teoretyczną no i praktyczną :) Cieszę się, że zawitał do nas i poznał Lupusa...teraz będzie już łatwiej konsultować się w nagłych niespodziewanych sytuacjach :)

Brawo Lupus!!!!!!!!!!!!!!dziekujemy za relacje benignus:)

Posted

Grunt, że uczeń ma motywację! ;) Tylko bardzo proszę mu tę motywację wydzielać po naprawdę małym kawałeczku, bo na koniec edukacji może się w drzwiach uczelni nie zmieścić! ;)

Posted

Nutusia napisał(a):
Grunt, że uczeń ma motywację! ;) Tylko bardzo proszę mu tę motywację wydzielać po naprawdę małym kawałeczku, bo na koniec edukacji może się w drzwiach uczelni nie zmieścić! ;)

Nutusia nie dopuścimy do tego :cool3::cool3: smakołyk tylko za solidną, ciężką pracę :lol::lol::lol::lol: a nie na .....piękne oczy, a Lupusek potrafi zaczarować ślepiami swoimi :evil_lol:

Posted

bardzo się cieszę, że Lupi tak pilnie się uczy :) To taki mądry tylko nieokrzesany jeszcze psiak, ale Ty Benignus oszlifujesz ten diamencik :)

A propos rozliczeń na poprzedniej stronie przypomnę tylko o tych wpłatach: http://www.domore.pl/beta/view/p/akcja/10028516?fb_comment_id=fbc_10150366789116154_19904920_10150423908661154#ff8741159aed44 (461zł minus pewnie jakaś prowizja) Też to trzeba jakoś w rozliczeniach ująć.
No i wypadałoby tam coś napisać do darczyńców :) Njangu napiszesz w wolnej chwili?

Posted

Kociabanda2 napisał(a):
bardzo się cieszę, że Lupi tak pilnie się uczy :) To taki mądry tylko nieokrzesany jeszcze psiak, ale Ty Benignus oszlifujesz ten diamencik :)

Kociabanda2 ten diamencik jest bardzo....sprytny :) dzisiaj....rozerwał torebkę z ciasteczkami ( te ciasteczka które przywieźliście)..to jest łakomczuch :) wczoraj zeżarł sernik :) a dzisiaj te ciastka :) ...powiedziałam Lupuskowi, że przechodzi na dietę :) .serce mi krwawi ale muszę ograniczyć kalorie :) :) :) Lupusku to dla Twojego zdrowia :)

jeśli chodzi o szkolenie i ćwiczenie komend....pracujemy ;) Pan Piotrek przesłał maila z opisem szczegółowym poszczególnych komend:) czekamy na Pana Listonosza z przesyłką (klikier i smaczki) :)

Kochani, Lupusek jest bardzo mądrym psiakiem...pilnym uczniem...wierzę, że uda się wyprowadzić go na psy :) potrzebujemy Waszego wsparcia:) ..zrobiłam dzisiaj zdjęcia jak Lupino walczy z kosteczką :) nie umiem wstawiać zdjęć:( podeślę do Kamili i Dominika - poproszę by wstawili:) ....ojjjj kochany Lupino, nie wyobrażam sobie życia bez Ciebie :)

Posted

benignus napisał(a):

Kochani, Lupusek jest bardzo mądrym psiakiem...pilnym uczniem...wierzę, że uda się wyprowadzić go na psy :) potrzebujemy Waszego wsparcia:) ..zrobiłam dzisiaj zdjęcia jak Lupino walczy z kosteczką :) nie umiem wstawiać zdjęć:( podeślę do Kamili i Dominika - poproszę by wstawili:) ....ojjjj kochany Lupino, nie wyobrażam sobie życia bez Ciebie :)

Nie ma problemu. Ja wstawię :) ale do mnie na maila nic nie doszło :( Pewnie wysłałaś na adres Dominika poczekam, więc aż wróci. Na przyszłość zdjęcia wysyłaj do mnie :) Na mój zwierzakowy adres [email protected]. Tak będzie szybciej :)

Posted

Kociabanda2 napisał(a):

A propos rozliczeń na poprzedniej stronie przypomnę tylko o tych wpłatach: http://www.domore.pl/beta/view/p/akcja/10028516?fb_comment_id=fbc_10150366789116154_19904920_10150423908661154#ff8741159aed44 (461zł minus pewnie jakaś prowizja) Też to trzeba jakoś w rozliczeniach ująć.
No i wypadałoby tam coś napisać do darczyńców :) Njangu napiszesz w wolnej chwili?

Są 2 wplaty celowe tylko dla Lupusa

2011-10-01 Marcin S.
darowizna LUPUS Z KAMPINOSU
wpłata: 200 zł 2011-09-29 Piotr N.
Kilka lat temu przygarnęliśmy jamniczkę którą ktoś wyrzucił z domu - do dziś odpłaca swoją wiernością i miłością. Tego samego może spodziewać się nowy właściciel Lupusa. Warto!!!
wpłata: 50 zł 2011-09-24 Marta G.
Na pewno znajdzie się ktoś, kto Cie pokocha Lupusie! Wyrazy podziwu i szacunku dla wszystkich wspierających Cię!!!
wpłata: 10 zł 2011-09-24 Anonimowy darczyńca
Dla Lupusa!
wpłata: 50 zł 2011-09-24 Janusz K.
Jako Spartanin jestem też z Lupusem. Tylko nie biegnij, Dominik za szybko, bo dobrzy ludzie nie zauważą zdjęcia Lupusa. Lupus Domum
wpłata: 50 zł 2011-09-22 Anonimowy darczyńca
Lupus do domu!!!!
wpłata: 10 zł 2011-09-13 Anonimowy darczyńca

wpłata: 20 zł 2011-09-09 Agata K.

wpłata: 50 zł 2011-09-09 Anonimowy darczyńca

wpłata: 1 zł 2011-09-08 Elżbieta G.
Powodzenia
wpłata: 10 zł
2011-09-08 Korwi
Sam bym go zaadoptowal, ale w srodku miasta to nie miejsce dla wilka. Gratuluje pomyslu i do zobaczenia na trasie MW!
wplata: 10 zł

Posted

[quote name='Ellig']Są 2 wplaty celowe tylko dla Lupusa

2011-10-01 Marcin S.
darowizna LUPUS Z KAMPINOSU
wpłata: 200 zł 2011-09-29 Piotr N.
Kilka lat temu przygarnęliśmy jamniczkę którą ktoś wyrzucił z domu - do dziś odpłaca swoją wiernością i miłością. Tego samego może spodziewać się nowy właściciel Lupusa. Warto!!!
wpłata: 50 zł 2011-09-24 Marta G.
Na pewno znajdzie się ktoś, kto Cie pokocha Lupusie! Wyrazy podziwu i szacunku dla wszystkich wspierających Cię!!!
wpłata: 10 zł 2011-09-24 Anonimowy darczyńca
Dla Lupusa!
wpłata: 50 zł 2011-09-24 Janusz K.
Jako Spartanin jestem też z Lupusem. Tylko nie biegnij, Dominik za szybko, bo dobrzy ludzie nie zauważą zdjęcia Lupusa. Lupus Domum
wpłata: 50 zł 2011-09-22 Anonimowy darczyńca
Lupus do domu!!!!
wpłata: 10 zł 2011-09-13 Anonimowy darczyńca

wpłata: 20 zł 2011-09-09 Agata K.

wpłata: 50 zł 2011-09-09 Anonimowy darczyńca

wpłata: 1 zł 2011-09-08 Elżbieta G.
Powodzenia
wpłata: 10 zł
2011-09-08 Korwi
Sam bym go zaadoptowal, ale w srodku miasta to nie miejsce dla wilka. Gratuluje pomyslu i do zobaczenia na trasie MW!
wplata: 10 zł

Czemu dwie? Moim zdaniem innych wpłat jak tylko na Lupusa tam nie ma. Cel akcji był chyba dość jasno określony:

Moim głównym, absolutnie nadrzędnym celem jest znalezienie Lupusowi domu. Póki co, wilk mieszka w psim hoteliku pod Warszawą. Miesięczny koszt utrzymania Lupusa w hoteliku to 400PLN. Tu bardzo pomocna jest Fundacja Malamutów, która stworzyła subkonto, na które można wpłacać pieniążek. Środki zbierane w ten sposób pozwalają utrzymać Lupiego w hoteliku zanim znajdzie swój wymarzony dom. Jeśli nie możesz dać Lapusowi domu, pomóż tak, jak możesz. Każda nawet najmniejsza wpłata jest tu na wagę złota. Pamiętaj by koniecznie dodać dopisek darowizna LUPUS Z KAMPINOSU
Do zobaczenia 25 września na starcie, mecie, w miasteczku maratońskim :)

Oczywiście, jeśli z rozliczeń Lupiego coś zostało to trzeba przekazać na innego psiaka z Fundacji Malamutów. Niemniej jednak wydaje mi się, że wszystkie te wpłaty trzeba ująć w rozliczeniu Lupusa.

Posted

[quote name='Kociabanda2']Nie ma problemu. Ja wstawię :) ale do mnie na maila nic nie doszło :( Pewnie wysłałaś na adres Dominika poczekam, więc aż wróci. Na przyszłość zdjęcia wysyłaj do mnie :) Na mój zwierzakowy adres [email protected]. Tak będzie szybciej :)

Kamilo dopiero dzisiaj wyślę zdjęcia :( nie miałam wcześniej czasu.....podeślę na adres który podałaś :)

Nutusiu ona jest cudna.....gdyby tylko Lupusek akceptował dziewczynki :) ....miałby koleżankę :)

Posted

Dziękuję Kamilo :)

Lupusek zabierał się do tej kosteczki...kilka dni. Te jego problemy z zębiskami :) Dzisiaj zaskoczył mnie....pochłonął wędzoną kość...schrupał w kilka minut :) jejkunia, Lupino jest niesamowity, rozbrajający :) :)

Posted

[quote name='Nutusia']Benignus, zobacz co mam u siebie! Pani Doktor twierdzi, że gdyby łepetynę odmontować, byłby prawie malamut ;)
http://www.dogomania.pl/threads/217525-Masza-za-serce-i-dom-odda-ca%C5%82%C4%85-siebie?p=17976574#top

Maszka to idealna narzeczona dla Lupusa :)

Kochani moglibyście zajrzeć do suniek z mojego bannerka, wyrwane z miejsca gdzie psy nie są wydawane do adopcji, grozi im powrót tam bo nie ma pieniędzy na DT :( Prawie nie ma osób na wątku a suczki są naprawdę słodkie, mają roczek dopiero :(