Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Njangu ma jeszcze jakieś filmiki, ale niestety podobnie udane :roll: Za późno pojechaliśmy. Ciemno już było :/ Wszystko jakieś mało ostre wyszło. No i Lupusek też do nieruchawych nie należy :D Wiercipięta kochana :loveu:

Posted

podaję za ewu:

Przesyłajcie proszę
UWAGA! Rodzina W.....ze Świętochłowic z ulicy Hanki Sawickiej(dane podamy na priv) jest podejrzana o przyjmowanie psów bezdomnych na mięso. Jest zgłoszenie, że w krótkim czasie przez ten dom przewinęło się dużo psów, a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów. Nasza Fundacja prowadzi interwencję w tej sprawie. Schroniska okoliczne są powiadomione, ale staramy się nagłośnić sprawę w całym regionie. Prosimy osoby i organizacje, które wyadoptowały tej rodzinie psa o kontakt z Fundacją. [email protected]

• 2 weeks later...
Posted

Przepraszam, że tak długo, ale na śmierć zapomniałam o tych filmikach, które dal mi Njangu do wstawienia. Już się poprawiam :) Ciemne niestety, ale coś tam widać Lupiego :)

[video=youtube;vInpE8Cj7JU]http://www.youtube.com/watch?v=vInpE8Cj7JU[/video]

[video=youtube;frXHwKbm2RI]http://www.youtube.com/watch?v=frXHwKbm2RI[/video]

Posted

Bardzo także i mnie cieszy ,że piękny wilk Lupus ma taki wspanialych właścicieli i szczęsliwy dom !! :loveu: Ogromna w tym zasługa Nutusi i wszystkich ,ktorzy mieli w tym swym udział.

Moze cioteczki pomogą albo doradzą coś w tej sprawie ? Trzy piekne psy koczują w lesie.Nie są tam na pewno bezpieczne .Może uda się im pomóc jednak ?? / Przepraszam za offa /
http://www.dogomania.pl/ogloszenia/id/3071/

Posted

Nie potrafię rozszyfrować Lupuska...to bardzo mądry psiak...podczas spacerów jest bardzo grzeczny, posłuszny....gdy spotykamy psiaki (a jet ich teraz ogrom, biegają sobie swobodnie...) Lupusek reaguje różnie....dzisiaj dorwał psiaka chadzającego sobie beztrosko - właściciel nie kupił jeszcze smyczy:) wczoraj Lupi obniuchał psiaka i wszystko było ok....śmiałam się, Lupi wywijał ogonkiem podczas spotkania z tym psiakiem tak jak wycieraczka samochodowa podczas ulewy:)

Ostatnio sąsiad spotkał nas i powiedział, że Lupusek ma się dobrze :)

Pozdrawiamy DOGOMANIAKÓW:)

Posted

Lupus Enigmus... ;) Może w wigilię uchyli rąbka tajemnicy...
Dzięki za garść informacji! Lupino - nie każdy psiak ma takie szczęście jak Ty, żeby mieć odpowiedzialnego i świadomego Opiekuna. Odpuść im, Stary!:)

Posted

[quote name='Nutusia'] Może w wigilię uchyli rąbka tajemnicy...)
Nutusia aż się boję tej Wigilii :cool3: co Lupusek powie, poskarży się czy wręcz odwrotnie :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Lupusek jest baaaaardzo mądrym psiakiem....wie jak się zachować...dumna jestem z Niego..tym bardziej, że dochodzą do mnie komunikaty od osób zupełnie obcych, że to wesoły, sympatyczny psiak :lol: czego mogę chcieć więcej :)

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Mam przecieki, że Njangu dostał zdjęcia Lupusa!!!! Halo, wujek, nie bądź taki, my też chcemy zobaczyć!!!!!

A ja z kolei takiej treści sms-a dostałam do Lupusowej Pańci:
Dzisiaj postanowiłam puścić Lupusa ze smyczy. Byliśmy nad rzeką. Czułam, że mogę mu zaufać. Bałam się bardzo, że ucieknie. Zaufałam i... ta jego radość, biegał jak oszalały, podskakiwał:) morka uśmiechnięta. Teraz sierściuszek śpi :)

I co Wy na to?... Dokąd on miałby uciekać? Przecież na tego !#%/^& z takim uporem czekał pod bramą, do której go przywiązał! To pies, dla którego człowiek to życie! Odnalazł to życie i najwyraźniej nie zamierza z tego rezygnować! Brawo Lupus!!!! :)

Posted

Ja nic na mailu nie mam. Dominik nic nie mówił, więc jeśli ma coś na mailu to pewnie jeszcze nie widział - on teraz walczy o terminowe złożenie książki praktyk i pewnie nawet na maila nie zaglądał.
Cieszę się, że Lupusek ładnie się słucha :) Przychodzi na wołanie bez ociągania? Benignus pewnie pamiętasz, ale na wszelki wypadek przypomnę - chodzi mi o to, by wołać Lupuska często po nagrodę i tylko raz na kilka przywołań zapinać na smycz. Żeby mu się wołanie nie kojarzyło z zapięciem na smycz tylko z nagrodą i pochwałami :multi:
Fajnie, że Lupusek szczęśliwy :loveu: Chciałabym dożyć dnia kiedy wszystkie zwierzaki będą miały kochające i odpowiedzialne domki :) ehh...

Posted

Życia Ci nie starczy, niestety... I to mówię ja - niepoprawna... OPTYMISTKA! ;)

Edyta ma problemy z zalogowaniem się na dogo i pewnie dlatego nie pisze. O zdjęciach słyszałam już dawno, więc albo Dominik nie zajrzał, albo... nie doszły :(

Posted

Nutusia napisał(a):
Życia Ci nie starczy, niestety... I to mówię ja - niepoprawna... OPTYMISTKA! ;)

Edyta ma problemy z zalogowaniem się na dogo i pewnie dlatego nie pisze. O zdjęciach słyszałam już dawno, więc albo Dominik nie zajrzał, albo... nie doszły :(

kurde :/ No to ja nie wiem. Nie sądzę by przegapił maila od Lupuska.