Jump to content
Dogomania

Szogun- kochany pies, jego iskierka odżyła, teraz pragnie tylko domu! MA DOM

Recommended Posts

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szogun ostatnio zrobił się niemiły dla niektórych psów :shake: jest bardzo zazdrosny, jeżeli zbyt dużo uwagi albo parówek poświęcam drugiemu psu... oczywiście są takie z którymi się bez problemu dzieli, ale to raczej suczki. Ogólnie to dopiero teraz wychodził jego charakterek, jest baaardzo uparty i wszystko robi z pełnym zaangażowaniem. Jego przyszły właściciel nie będzie mógł sobie dać wejść na głowę :p On jak sobie coś obmyśli w swojej główce, to potem nie odpuści :D
Dzisiaj nauczył się komendy "zdechł pies" :loveu: chodzenie na tylnych łapkach nie poszło tak dobrze, jak w czwartek :D Szogun nie umiał dzisiaj złapać równowagi :evil_lol: ale nie poddamy się! :D

Szogun wspólnie z Ejlą kopał dołki :D

Ejla już się znudziła, ale on daaaalej kopie :D

I daaaaalej :evil_lol:

A tutaj filmik :)
http://www.youtube.com/watch?v=tDh0hnmY8WI&feature=player_embedded
Aż w końcu i on pozwolił sobię na chwilę relaksu :loveu: (jak było robione to zdjęcie, to widziałam go pierwszy raz takiego zrelaksowanego :roll:)

Posted

W czwartek przyjedzie małżeństwo żeby zobaczyć Szoguna!! Wygląda to bardzo obiecująco, Szogun mieszkałby w domu z ogrodem. Ogólnie będzie też przebywał w domu i nie będzie mieszkał w budzie, czy kojcu :) Pani bardzo miła, najchętniej pojechałaby po niego jutro, ale bardzo chciała porozmawiać i dowiedzieć się co lubi i ogólnie się z nim zapoznać. Powiedziała, że przyjedzie na 100% więc teraz czas do czwartku będzie mi się podwójnie dłużył... Małżeństwo jest z Bielska, więc nie tak daleko :)

Posted

dzięki że jesteście, Szogun na pewno też wam podziekuje, bo mam ogromne przeczucie, że jutro się uda :roll: Dzisiaj ta Pani nawet się ze mną kontaktowała, jaki rozmiar szeleczek mu kupić :cool3: Szogun jutro twój dzień! i nie zrób jakiegoś psikusa! :D

Posted

Szogun w domciu! :D Rodzina naprawdę super, chociaż zachowanie Szoguna w aucie było nienajlepsze :eviltong: Strasznie wariował jak został zamknięty, drapał szybę i piszczał... ale Państwo są wyrozumiali, dostałam smsa jakąś godzine później
"Witam. Dojechaliśmy z przygodami ale jest dobrze. Teraz jest zmęczony i zapoznaje się z tym co go otacza."
W najbliższym czasie dostanę fotki. Mam nadzieje, że szybko sie zaaklimatyzuje :roll: