pralinka94 Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Szogun do jutra! :D miejmy nadzieję, że będziesz ćwiczył z takim entuzjazmem jak w czwartek :) jutro znowu kieełbache dostaniesz :D Quote
pralinka94 Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Szogun ostatnio zrobił się niemiły dla niektórych psów :shake: jest bardzo zazdrosny, jeżeli zbyt dużo uwagi albo parówek poświęcam drugiemu psu... oczywiście są takie z którymi się bez problemu dzieli, ale to raczej suczki. Ogólnie to dopiero teraz wychodził jego charakterek, jest baaardzo uparty i wszystko robi z pełnym zaangażowaniem. Jego przyszły właściciel nie będzie mógł sobie dać wejść na głowę :p On jak sobie coś obmyśli w swojej główce, to potem nie odpuści :D Dzisiaj nauczył się komendy "zdechł pies" :loveu: chodzenie na tylnych łapkach nie poszło tak dobrze, jak w czwartek :D Szogun nie umiał dzisiaj złapać równowagi :evil_lol: ale nie poddamy się! :D Szogun wspólnie z Ejlą kopał dołki :D Ejla już się znudziła, ale on daaaalej kopie :D I daaaaalej :evil_lol: A tutaj filmik :) http://www.youtube.com/watch?v=tDh0hnmY8WI&feature=player_embedded Aż w końcu i on pozwolił sobię na chwilę relaksu :loveu: (jak było robione to zdjęcie, to widziałam go pierwszy raz takiego zrelaksowanego :roll:) Quote
kamil19201 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 ooo tak! jak on te dołki dzisiaj kopał - całym sercemxD:D:D Quote
pralinka94 Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Gdybym go nie zawołała, to pewnie by kopał i kopał i może jakiś skarb by się trafił :D Quote
ewes Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 i byłabyś bogata... a tak... po co go wołałaś? byłabyś bogata :D albo Szogun znalazłby skarb dla siebie - kośc ;) Quote
pralinka94 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 z pewnością znalazłby kość! :D ehh i co i gdzie ten czwartek?! :( Quote
pralinka94 Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 W czwartek przyjedzie małżeństwo żeby zobaczyć Szoguna!! Wygląda to bardzo obiecująco, Szogun mieszkałby w domu z ogrodem. Ogólnie będzie też przebywał w domu i nie będzie mieszkał w budzie, czy kojcu :) Pani bardzo miła, najchętniej pojechałaby po niego jutro, ale bardzo chciała porozmawiać i dowiedzieć się co lubi i ogólnie się z nim zapoznać. Powiedziała, że przyjedzie na 100% więc teraz czas do czwartku będzie mi się podwójnie dłużył... Małżeństwo jest z Bielska, więc nie tak daleko :) Quote
pralinka94 Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 dzięki że jesteście, Szogun na pewno też wam podziekuje, bo mam ogromne przeczucie, że jutro się uda :roll: Dzisiaj ta Pani nawet się ze mną kontaktowała, jaki rozmiar szeleczek mu kupić :cool3: Szogun jutro twój dzień! i nie zrób jakiegoś psikusa! :D Quote
pralinka94 Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Kurcze noo jeszcze tyle czasu do schronu.... :( Quote
Istar19 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Szogun pojechał do domu?? Pojechał prawda?:) Quote
pralinka94 Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Szogun w domciu! :D Rodzina naprawdę super, chociaż zachowanie Szoguna w aucie było nienajlepsze :eviltong: Strasznie wariował jak został zamknięty, drapał szybę i piszczał... ale Państwo są wyrozumiali, dostałam smsa jakąś godzine później "Witam. Dojechaliśmy z przygodami ale jest dobrze. Teraz jest zmęczony i zapoznaje się z tym co go otacza." W najbliższym czasie dostanę fotki. Mam nadzieje, że szybko sie zaaklimatyzuje :roll: Quote
leonarda Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Świetnie, bardzo się cieszę:) Dzielny Szogun - walczył z samochodem i wygrał dom:loveu: Quote
pralinka94 Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/206527-Dalia-pi%C4%99kna-bokserka-skrzywdzona-przez-cz%C5%82owieka...?p=16747404#post16747404 Moja nowa podopieczna - Dalia :) zapraszam! Quote
Recommended Posts