maciaszek Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Szogun, powodzenia w nowym domu! Niech kochają Cię najbardziej na świecie :). Quote
saphira18 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 czekamy na zdjęcia i nie pozostaje nam nic innego jak życzyć mu szczęśliwego życia:) Quote
pralinka94 Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 Dzisiaj powinnam mieć info, jak noc i ogólne jego samopoczucie :D Domek naprawdę super, a to dobrze, bo Szogun to rozrabiaka i trzeba mieć trochę cierpliwości :) Quote
pralinka94 Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 Cytuję info z nowego domku :D "Witam serdecznie Nie jest Pani nachalna ani troszke. Bardzo doceniam i jestem pod ogromnym wrażeniem waszej pracy dla Schroniska. Ogromny szacunek dla waszej pracy i zaangażowania. My juz milismy pieska przez 12 lat i jestesmy do wszystkiego przyzwyczajeni. Noc mineła bardzo spokojnie, Szogun szybko znalazł sobie miejsce w domu, gdzie przespał prawie cala noc. Dzis dzien spędził od rana prawie cały czas w ruchu- ktorym widac bardzo się cieszy. Wczoraj był jeszcze bardzo nieufny dzis juz bawilismy sie razem i przytulali bo tego mu bardzo potrzeba. Musi sie przyzwyczaic do nas i takiego rytmu życia jaki mamy, wszystko bedzie wtedy jak nabardziej w porządku. W załączeniu przesylam z dzis pierwsze zdjecia, zrobione słabo bo telefonem. Póki co wszystko jest w porzadku , powoli uczy sie zaufania, tego co mu wolno a czego nie. Inaczej bedzie jak pójdziemy do pracy, ale tego tez z czasem sie nauczy. Napewno bede z Pania w kontakcie Pozdrawiam i Życzę udanych i radosnych Świąt. Aneta" Kamień z serca :D Szogun lepiej trafić nie mógł :) Kurcze i jak pomyślę, że to tylko dzięki mozolnemu dłubaniu w ogłoszeniach :) i cieszę się, że Szogun nie rozniósł domu :D bo to nowy, ledwo co wybudowany! :D Quote
ewes Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Szogun w domu.... Fajnie wygląda ;), a czuje się pewnie jeszcze fajniej :) Jeszcze raz powodzenia dla Szogunka Quote
saphira18 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 długo na zdjęcia nie czekaliśmy:D super że Szogun znalazł "bezpieczną przystań" :) Quote
kimiji Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Szogun wreszcie się doczekał :) Na tym pierwszym zdjęciu wygląda jakby myślał "I gdzie moja Paulinka?" :) Quote
Hmmm Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 zdjęcia śliczne, Szogun już się zadomowił :lol: Quote
pralinka94 Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Wieści z nowego domku :D dopytałam gdzie go wypatrzyli i okazało się, że na allegro :) "Prześlę za jakiś czas kolejne zdjęcia, mamy go jeszcze na smyczy bowiem nie przybiega za kazdym razem do nas. Byl sie juz zapoznać z domem jaki budujemy i tam ma dopiero duzo przestrzeni ale tez i zabawy wszystkim co popadnie: patykami, wiadrami, korkami, wszystko co lezało na podłodze nadaje sie na zabawy. Do tego na tarasie zrobiliśmy mu ogrodzenie by mógł sobie siedziec na polu jak ma ochotę." Szogun i zabawa? on nigdy nie był zainteresowany jakąkolwiek zabawką, a próbowałam wiele razy :) super, że już się odnalazł w nowym domku :) Quote
kimiji Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 pralinka94 napisał(a):Wieści z nowego domku :D dopytałam gdzie go wypatrzyli i okazało się, że na allegro :) I takie wieści to ja lubię wiem, że przynajmniej robienie ogłoszeń nie idzie na marne :D Aż motywuje to do dalszego męczenia się z tą stronką :D Quote
saphira18 Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 nie są na marne bo Tajga też z allegro była wypatrzona:) fajnie że zabawowy psiak jest Quote
kimiji Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 saphira18 napisał(a):nie są na marne bo Tajga też z allegro była wypatrzona:) I o to mi właśnie chodzi, takie powody motywują do dalszej "pracy" tj robienia ogłoszeń w necie, bo ostatnio moja "wiara" w ogłoszenia na necie trochę podupadła:D Quote
pralinka94 Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Dzisiaj dostałam maila ze zdjęciami od Pani od Szoguna :D bardzo mnie ucieszył :) Przesyłam zdjecia by zobaczyła Pani jak Szogun sie u nas ma. Zadomowił sie maksymalnie bo juz niebawem bedzie rok. Chciałam Pani pokazac jak wazna i jak sensowna jest wasza praca. To co Szogun ma przyczepione do szelek to tzw MP3 ( nazywana przez sąsiadów) a tak de facto jest to taka lampka która świecimy mu jak wychodzimy wieczorem na spacer by było widac gdzie goni. Quote
saphira18 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Szogun wyleguje się w słoneczku:) Super! MP3:D Quote
madzia.uje93 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Ale świetne "coś":D No Szogun, ale masz życie-idealne!:) Quote
soboz4 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Szogun nie ma na szczęscie "pieskiego życia"... Super fotki Quote
Recommended Posts