Jump to content
Dogomania

Szogun- kochany pies, jego iskierka odżyła, teraz pragnie tylko domu! MA DOM

Recommended Posts

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak w sobotę jak się już wyjdzie to jest "i znowu tyle czekać na czwartek", a jak czwartek się kończy to jest "no to na szczęście tylko 2 dni":D

Ja teraz "żyję" tylko czwartkami i sobotami:D:D

Posted

A więc nadszedł dzień spotkania ^^

Kilka zdjęć z dzisiaj

Szogun chyba za bardzo wziął sobie do serca agility :D

Z Ejlą za pan brat:)

Kolejny uśmiech ;D

i grzeczny Szogun! (na szczęście już nie taka rzadkość :D)

Posted

Miejmy nadzieję, że długo nie będzie musiał czekać... Muszę się znowu wziąć za ogłoszenia, bo chłopak w schronisku w stosunku do obcych nie jest za bardzo wylewny, czasami wręcz unika kontaktu, a to często potencjalne domki odstrasza..:( musimy więcej przebywać wśród ludzi, mam nadzieję, że wtedy choć troszkę się otworzy na "ludzkie" NOWE znajomości :)

Posted

A to oznacza...?
Tak głupio spytam: jest chętny domek, czy chodzi o szkolenie? :D Coś niekumata jestem dzisiaj, hehe jeszcze sobota mi w pamięci xD

Tak w ogóle Paula, czemu nie było zdanej relacji z soboty?? Coś zaniedbujesz czytelników:angryy: :D

Posted

Ahh.. ten weekend był tak zabiegany, że wyleciało mi z głowy... wybaczcie :D ale to może dlatego, że nie było jakiś wielkich przełomów :D

Co do czwartku... jest szansa na dom! tyle! ha :D Istar dokładnie! bez gadania :D

Posted

ewes napisał(a):
tylko jeden dzień, a ile mogłoby się zmienić :)

Tak, ale plusy to takie, że od czwartku do soboty to krótki okres, więc chociaż wtedy długo nie trzeba czekać:D

Najlepiej jakby wolontariat był codziennie :D Mnie by to pasowało...