Jump to content
Dogomania

Szogun- kochany pies, jego iskierka odżyła, teraz pragnie tylko domu! MA DOM

Recommended Posts

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcie gorszej jakości chyba być nie mogło :oops: Suzi, Szogun i Ejla grzecznie czekające na swoją parówkę :evil_lol: no może Suzi mniej grzecznie haha :diabloti:

Kurcze Szogunkowi przydałoby się pare zdjęć jak już pięknie się skupia... może uda mi się zdobyć aparat na czwartek, więc zobaczycie jaka z niego mądra bestia :evil_lol:

Posted

noo..ja jutro za to nie wyrobie by Sznapsowi coś kupić...ale w czwartek na pewno odwiedzę jakiś sklep..a jak nie...dostanie kiełbasę..hm...chyba lepiej Sznaps wychodzi na moim braku czasu na zakupy ^^

Posted

Miałam telefon w sprawie adopcji!
Powiem tak: w pierwszej chwili nie byłam chętna proponować Szoguna.
Zadzwonił Pan, który właśnie jest zainteresowany adopcją... ma dom na wsi w górach, o ile pamiętam to 25 arów działki, Szogun miałby do dyspozycji cały teren, ale na noc... w dzień siedziałby w kojcu z budą (bez żadnych łańcuchów) Na początku niezbyt chętny był na podpisanie jakiejkolwiek umowy... ale potem, gdy w miare mu to wytłumaczyłam, zgodził się. Jutro miałby przjechać zobaczyć Szoguna do schroniska i teraz mam mieszane uczucia...