Jump to content
Dogomania

Czester- po 10 latach w schronisku ma wspaniały dom z ogrodem :)

Recommended Posts

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mani2000 napisał(a):
a proszę bardzo ja też ją szukałam długo 1 raz słuchałam jej w filmiku z metamorfozami psów ze schroniska w Rudzie:)

a masz link do tego filmiku ? :)

Jaasmin napisał(a):
Ja też bardzo się cieszę, że tu trafiłam i dziękuję Beatce za umieszczenie Czesterka właśnie tutaj :)

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Bjuta napisał(a):
O matko... Takie wieści!!!! A poniedziałek dopiero za 3 dni!!! Jak ja wytrzymam!!!

no widzisz,ja tez siedzę jak na szpilkach :evil_lol:

Posted

Czesterku tak się cieszę! Może i dobrze, że ten potencjalny domek w czerwcu nie wypalił, to nie był ten - teraz na pewno nareszcie bęedziesz szczęśliwy! Kruczek już przebiera łapkami, żeby dowiedzieć się jak tam Czesterek rozgościł się w nowym domku!

Posted

U Czesterka wielkie święto,
I pożegnań nadszedł czas,
Będzie w swoim domku mieszkał,
I opuszcza tutaj nas:multi:.

-I pamiętaj:nie goń kurek,
-A z kotkami w zgodzie żyj:evil_lol:,
-Ciesz się słońcem i zielenią,
I bądź wdzięczny Pani swej.

Baw się w zimie śnieżynkami,
Grzej sie kiedy chwyci mróz,
Wspomnij ciotki z dogomani,
Jak szukały domek twój:Dog_run:.

Posted

róża35 napisał(a):
U Czesterka wielkie święto,
I pożegnań nadszedł czas,
Będzie w swoim domku mieszkał,
I opuszcza tutaj nas:multi:.

-I pamiętaj:nie goń kurek,
-A z kotkami w zgodzie żyj:evil_lol:,
-Ciesz się słońcem i zielenią,
I bądź wdzięczny Pani swej.

Baw się w zimie śnieżynkami,
Grzej sie kiedy chwyci mróz,
Wspomnij ciotki z dogomani,
Jak szukały domek twój:Dog_run:.

Jaki super wierszyk!!!! :)
Czesterku, nie ma rady - musisz szczekać do rytmu w nowym domku! Na pewno to docenią!!! :) :)

Posted

Ja wiem tylko tyle, że już pojechał ;) Czekamy na więcej wieści :loveu::loveu:

Czesterku czekałam na ten dzień 10 lat :multi: pamiętam Cię od samego początku jak zaczęłam jeździć do schroniska, niewiele już takich psiaków zostało... Większość odeszła już za Tęczowy Most, a Ty właśnie dzisiaj rozpoczynasz nowe lepsze życie! Gratuluję kochany!

Posted

Tak..Czesterek pojechał po nowe lepsze życie :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Pani z synem bardzo zadowoleni z Czesterka,a on nie ukrywam,że też :cool3:
wcześniej z Anią wykąpałyśmy Czesterka,troszkę z oporem,ale dałyśmy radę,czesanko też średnio lubi,ale za to przy czyszczeniu uszek jest baaardzo grzeczny :loveu:

tutaj filmik jak Czesterek opuszczał schronisko,ten ostatni raz w życiu....

[video=youtube;RPRC_9u-mVM]http://www.youtube.com/watch?v=RPRC_9u-mVM[/video]

a tutaj Czesterek w kociarni :razz:

[video=youtube;hs5EkUN4afE]http://www.youtube.com/watch?v=hs5EkUN4afE[/video]

Posted

Próbuję obejrzeć filmiki, ale tak się szybko stopują że nie dam rady. Ale usłyszałam głos miłej pani "Idziemy do domu!" i wystarczyło, żeby mi się kanaliki łzowe przeczyściłam... Ależ jestem ciekawa jak im się ułoży!!! :lol:

Posted

"Czesterek już w domu . :) Mama dzwoniła, jest bardzo zadowolona.
Opowiedziała po kolei, w autku się stresował widocznie, bo się ślinił, a na końcu zostawił niespodziankę ;)
W domu wszystko obejrzał i wybrał sobie miejsce do leżenia w przedpokoju prawie na przejściu, tak, że widział wyjście z kuchni, pokój i drzwi wyjściowe .:) Jedzonko zaraz zjadł ze smakiem, no i chciał na podwórko :)
Za kurami i kaczkami póki co nie przepada boi się, a kaczki też wystraszone, na baczność , hi hi ogólnie konsternacja.
Ale drugie wyjście już tam na wybieg było trochę lepsze, także to kwestia czasu.
Rumcajs kot wszedł do domu i natykając się na Czestera, po prostu go zignorował :), a Czester się odwzajemnił.
Ogólnie koty go zaakceptowały :) a propo kotów, to w ich miskach zrobił porządek.

Później wieczorem mama drugi raz dzwoniła i mówi, wiesz co Czester robi?
Położył się w przedpokoju na dywaniku i głośno CHRAPIE!!! :)
Tak się uśmiali, bo robi to naprawdę głośno )):)

Narazie lezy w przepokoju, chyba pilnuje drzwi, kocyki i jego posłanie naszykowane go nie interesują, póki co.
Leży w przejściu i nic mu nie przeszkadza jak ludzie chodzą :)
Możliwe, ze tęskni trochę, bo podchodzi do lustra i macha ogonkiem i wącha, bo widzi tam innego pieska...
Mama mówi, że widać, że to mądry pies, aa i bardzo polubił mojego brata, jak mama szła do domu, a brat został na podwórku, to Czester czekał na niego :)

To tyle z pierwszego dnia pełnego wrażeń, ja też na niego czekałam."

Aż łezka się w oku kręci..tak się cieszę!!!! A to,ze podchodzi do lustra,to pewnie tęskni za Wizką kochaną...super relacja z nowego domku.tak miło się czyta:loveu::loveu: