Bjuta Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 O matko... Takie wieści!!!! A poniedziałek dopiero za 3 dni!!! Jak ja wytrzymam!!! Quote
Mani2000 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Bjuta napisał(a):O matko... Takie wieści!!!! A poniedziałek dopiero za 3 dni!!! Jak ja wytrzymam!!! też sie zastanawiam !!! CZEKAMY! Czekamy i kciuków nie puszczamy! Quote
Beatkaa Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Mani2000 napisał(a):a proszę bardzo ja też ją szukałam długo 1 raz słuchałam jej w filmiku z metamorfozami psów ze schroniska w Rudzie:) a masz link do tego filmiku ? :) Jaasmin napisał(a):Ja też bardzo się cieszę, że tu trafiłam i dziękuję Beatce za umieszczenie Czesterka właśnie tutaj :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Bjuta napisał(a):O matko... Takie wieści!!!! A poniedziałek dopiero za 3 dni!!! Jak ja wytrzymam!!! no widzisz,ja tez siedzę jak na szpilkach :evil_lol: Quote
Mani2000 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 link do filmiku: http://piankaa.wrzuta.pl/film/3rkNdmbUwrc/metamorfozy_psow_ze_schroniska Quote
Beatkaa Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 [quote name='Mani2000']link do filmiku: http://piankaa.wrzuta.pl/film/3rkNdmbUwrc/metamorfozy_psow_ze_schroniska dzięki:loveu: Quote
Beatkaa Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Mani2000 napisał(a):działa?????? tak tak :) Quote
Beatkaa Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Mani2000 napisał(a):fajne co?:roll: no jasne!bardzo mi się to podoba :):):) Quote
Kalva Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Czesterku tak się cieszę! Może i dobrze, że ten potencjalny domek w czerwcu nie wypalił, to nie był ten - teraz na pewno nareszcie bęedziesz szczęśliwy! Kruczek już przebiera łapkami, żeby dowiedzieć się jak tam Czesterek rozgościł się w nowym domku! Quote
azalia Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Czesterku,życzę ci abyś był najszczęśliwszym psem na świecie,tak długo czekałeś na swój dom. Quote
róża35 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 U Czesterka wielkie święto, I pożegnań nadszedł czas, Będzie w swoim domku mieszkał, I opuszcza tutaj nas:multi:. -I pamiętaj:nie goń kurek, -A z kotkami w zgodzie żyj:evil_lol:, -Ciesz się słońcem i zielenią, I bądź wdzięczny Pani swej. Baw się w zimie śnieżynkami, Grzej sie kiedy chwyci mróz, Wspomnij ciotki z dogomani, Jak szukały domek twój:Dog_run:. Quote
Beatkaa Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 ale twórczo :loveu: Czesterku tak się cieszę !!!! :multi: Quote
Bjuta Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 róża35 napisał(a):U Czesterka wielkie święto, I pożegnań nadszedł czas, Będzie w swoim domku mieszkał, I opuszcza tutaj nas:multi:. -I pamiętaj:nie goń kurek, -A z kotkami w zgodzie żyj:evil_lol:, -Ciesz się słońcem i zielenią, I bądź wdzięczny Pani swej. Baw się w zimie śnieżynkami, Grzej sie kiedy chwyci mróz, Wspomnij ciotki z dogomani, Jak szukały domek twój:Dog_run:. Jaki super wierszyk!!!! :) Czesterku, nie ma rady - musisz szczekać do rytmu w nowym domku! Na pewno to docenią!!! :) :) Quote
Mysia_ Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Ja wiem tylko tyle, że już pojechał ;) Czekamy na więcej wieści :loveu::loveu: Czesterku czekałam na ten dzień 10 lat :multi: pamiętam Cię od samego początku jak zaczęłam jeździć do schroniska, niewiele już takich psiaków zostało... Większość odeszła już za Tęczowy Most, a Ty właśnie dzisiaj rozpoczynasz nowe lepsze życie! Gratuluję kochany! Quote
Beatkaa Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Tak..Czesterek pojechał po nowe lepsze życie :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Pani z synem bardzo zadowoleni z Czesterka,a on nie ukrywam,że też :cool3: wcześniej z Anią wykąpałyśmy Czesterka,troszkę z oporem,ale dałyśmy radę,czesanko też średnio lubi,ale za to przy czyszczeniu uszek jest baaardzo grzeczny :loveu: tutaj filmik jak Czesterek opuszczał schronisko,ten ostatni raz w życiu.... [video=youtube;RPRC_9u-mVM]http://www.youtube.com/watch?v=RPRC_9u-mVM[/video] a tutaj Czesterek w kociarni :razz: [video=youtube;hs5EkUN4afE]http://www.youtube.com/watch?v=hs5EkUN4afE[/video] Quote
fernari Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 NARESZCIE !!!!!!!!!!! Czesiu, gratuluję Ci z całego serca :) :) :) :) :) Quote
Bjuta Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Próbuję obejrzeć filmiki, ale tak się szybko stopują że nie dam rady. Ale usłyszałam głos miłej pani "Idziemy do domu!" i wystarczyło, żeby mi się kanaliki łzowe przeczyściłam... Ależ jestem ciekawa jak im się ułoży!!! :lol: Quote
Kalva Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Czesterku łza się w oku kręci, tym razem ze szczęścia, bądź kochany i choć czasem daj znać ciotkom jaki szczęśliwy jesteś:) Quote
Beatkaa Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 "Czesterek już w domu . :) Mama dzwoniła, jest bardzo zadowolona. Opowiedziała po kolei, w autku się stresował widocznie, bo się ślinił, a na końcu zostawił niespodziankę ;) W domu wszystko obejrzał i wybrał sobie miejsce do leżenia w przedpokoju prawie na przejściu, tak, że widział wyjście z kuchni, pokój i drzwi wyjściowe .:) Jedzonko zaraz zjadł ze smakiem, no i chciał na podwórko :) Za kurami i kaczkami póki co nie przepada boi się, a kaczki też wystraszone, na baczność , hi hi ogólnie konsternacja. Ale drugie wyjście już tam na wybieg było trochę lepsze, także to kwestia czasu. Rumcajs kot wszedł do domu i natykając się na Czestera, po prostu go zignorował :), a Czester się odwzajemnił. Ogólnie koty go zaakceptowały :) a propo kotów, to w ich miskach zrobił porządek. Później wieczorem mama drugi raz dzwoniła i mówi, wiesz co Czester robi? Położył się w przedpokoju na dywaniku i głośno CHRAPIE!!! :) Tak się uśmiali, bo robi to naprawdę głośno )):) Narazie lezy w przepokoju, chyba pilnuje drzwi, kocyki i jego posłanie naszykowane go nie interesują, póki co. Leży w przejściu i nic mu nie przeszkadza jak ludzie chodzą :) Możliwe, ze tęskni trochę, bo podchodzi do lustra i macha ogonkiem i wącha, bo widzi tam innego pieska... Mama mówi, że widać, że to mądry pies, aa i bardzo polubił mojego brata, jak mama szła do domu, a brat został na podwórku, to Czester czekał na niego :) To tyle z pierwszego dnia pełnego wrażeń, ja też na niego czekałam." Aż łezka się w oku kręci..tak się cieszę!!!! A to,ze podchodzi do lustra,to pewnie tęskni za Wizką kochaną...super relacja z nowego domku.tak miło się czyta:loveu::loveu: Quote
asikowska Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 warto żyć dla takich cudownych dni:) powodzenia kochany:) Quote
Recommended Posts