Jump to content
Dogomania

Czester- po 10 latach w schronisku ma wspaniały dom z ogrodem :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jaasmin']
A tutaj Czester okupujący dywanik przy drzwiach wyjściowych.
Na razie nie interesują go inne legowiska :)

Skąd ja to znam :) moje dwie sunie ze schronu też takie sobie miejsce upatrzyły, może te psiaki, które tyle lat nie miały domu, pilnują żebyśmy my im czasem nagle nie zniknęli? więc takie miejsce przy drzwiach jest najbardziej strategiczne :)

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, Czester dziś się przemógł i pierwszy raz położył się na kocyku!:multi:

I pozwolił sobie na chwilę słabości, mianowicie obwąchał łaskawie kota :evil_lol: Rumcjasa, który od jakiegoś czasu zabiega o jego względy, przymilając się i łasząc, na co Czesio reagował zwykle totalną ignorancją :p

Posted

Jaasmin napisał(a):
No, Czester dziś się przemógł i pierwszy raz położył się na kocyku!:multi:

I pozwolił sobie na chwilę słabości, mianowicie obwąchał łaskawie kota :evil_lol: Rumcjasa, który od jakiegoś czasu zabiega o jego względy, przymilając się i łasząc, na co Czesio reagował zwykle totalną ignorancją :p

no to super ;) są postępy ;)

Posted

Czesiu to zdecydowanie Pan domu :). Lubi spacerki i bieganie, ale lubi też powroty do domu i leżenie na SWOIM MIEJSCU :cool1:, już nie na dywaniku przy drzwiach.
Jeszcze ma drugie równie dobre miejsce, pod stołem w kuchni.

Jego Pani mówi, że wszystko kapuje i szybko się uczy, mądrala :cool3:
Pilnuje teraz swojej Pani, bacznie ją obserwuje.
Na podwórku po terenie nieogrodzonym biega przy Pani bez smyczki i czasami odbiegnie sobie dalej, coś tam pozałatwia :evil_lol: i wraca do nóżki.
Lubi też pobiegać sobie pędem, ale zawsze przy tym pilnuje Pani i patrzy gdzie jest.

Teraz ma swój domek :multi: i ludzi tylko dla siebie :loveu:

Posted

Czester ma teraz dużo zajęć, samo bieganie jest teraz mało interesujące, nie ma czasu na takie pierdoły :razz:
Zamiast tego tropi koty i znajduje różne ciekawe "jedzenie" w ukrytych miejscach, to prawdziwy pies tropiciel. Zakopuje też kości, żeby na drugi dzień je sobie wykopać :evil_lol:

No i oczywiście pilnuje swojego terytorium, oszczekuje (przyjaźnie) każdego przybysza, nikt nie przemknie, nie ma szans :cool3:

Pies prze duże P :lol:

Posted

Jestem dumna z Czesterka,hehe :diabloti:

Przesyłam mu mizianko :loveu: i po prostu cieszę się jego szczęściem :multi:
kto by pomyślał,że Czesterem będzie psem pilnującym i obronnym!:razz:

Posted

Bjuta napisał(a):
Śliczne ma to leżanko! I takie wielgaśne! Czesterk może się wyciągnąć w każdą stronę! :)

No :cool3:, specjalnie takie wybrałam, bo mama mówiła, że z reguły śpi na boku z wyciągniętymi łapami, tak jak widać :)

Ogólnie to faktycznie fajne leżadełko.

Posted

jejku, ale Czesterek musi być szczęśliwy spiąc na swoim własnym, miękkim legowisku, w swoim własnym domu, a nie na twardym, w boksie który musiał dzielić z innymi psiakami.
ehh cudownie :loveu:

Posted

Ale wspaniałe wiadomości,aż serce się raduje że Czesterek po dziesięciu długich latach w schronie jest taki szczęśliwy-dziękujemy serdecznie jego kochanej rodzince.:multi: