AgaG Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Jaasmin'] A tutaj Czester okupujący dywanik przy drzwiach wyjściowych. Na razie nie interesują go inne legowiska :) Skąd ja to znam :) moje dwie sunie ze schronu też takie sobie miejsce upatrzyły, może te psiaki, które tyle lat nie miały domu, pilnują żebyśmy my im czasem nagle nie zniknęli? więc takie miejsce przy drzwiach jest najbardziej strategiczne :) Quote
Jaasmin Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 No, Czester dziś się przemógł i pierwszy raz położył się na kocyku!:multi: I pozwolił sobie na chwilę słabości, mianowicie obwąchał łaskawie kota :evil_lol: Rumcjasa, który od jakiegoś czasu zabiega o jego względy, przymilając się i łasząc, na co Czesio reagował zwykle totalną ignorancją :p Quote
Mysia_ Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Jaasmin napisał(a):No, Czester dziś się przemógł i pierwszy raz położył się na kocyku!:multi: I pozwolił sobie na chwilę słabości, mianowicie obwąchał łaskawie kota :evil_lol: Rumcjasa, który od jakiegoś czasu zabiega o jego względy, przymilając się i łasząc, na co Czesio reagował zwykle totalną ignorancją :p no to super ;) są postępy ;) Quote
Beatkaa Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 domownik się z niego zrobił,że heeej! ;) Quote
azalia Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Czesterku zadomawiaj się kochany w swoim własnym domeczku. Quote
ania > Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 niech się Czesterek cieszy, że grubaśny Rumcajs jest taki przyjazny :) Quote
Jaasmin Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Czesiu to zdecydowanie Pan domu :). Lubi spacerki i bieganie, ale lubi też powroty do domu i leżenie na SWOIM MIEJSCU :cool1:, już nie na dywaniku przy drzwiach. Jeszcze ma drugie równie dobre miejsce, pod stołem w kuchni. Jego Pani mówi, że wszystko kapuje i szybko się uczy, mądrala :cool3: Pilnuje teraz swojej Pani, bacznie ją obserwuje. Na podwórku po terenie nieogrodzonym biega przy Pani bez smyczki i czasami odbiegnie sobie dalej, coś tam pozałatwia :evil_lol: i wraca do nóżki. Lubi też pobiegać sobie pędem, ale zawsze przy tym pilnuje Pani i patrzy gdzie jest. Teraz ma swój domek :multi: i ludzi tylko dla siebie :loveu: Quote
Beatkaa Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 cóż mogę powiedzieć :loveu: po prostu FANTASTYCZNIE! kocham tu wchodzić,kocham ten wątek przepełniony teraz tak dobrymi emocjami :multi: Quote
Beatkaa Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 a taki wspaniały dostaliśmy prezencik :loveu::loveu::loveu::loveu: [video=youtube;HYZz3XWC-Uc]http://www.youtube.com/watch?v=HYZz3XWC-Uc[/video] Quote
Bjuta Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Oj tak, taki wspaniały się ten wątek zrobił!!!! Quote
Jaasmin Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Czester ma teraz dużo zajęć, samo bieganie jest teraz mało interesujące, nie ma czasu na takie pierdoły :razz: Zamiast tego tropi koty i znajduje różne ciekawe "jedzenie" w ukrytych miejscach, to prawdziwy pies tropiciel. Zakopuje też kości, żeby na drugi dzień je sobie wykopać :evil_lol: No i oczywiście pilnuje swojego terytorium, oszczekuje (przyjaźnie) każdego przybysza, nikt nie przemknie, nie ma szans :cool3: Pies prze duże P :lol: Quote
Beatkaa Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Jestem dumna z Czesterka,hehe :diabloti: Przesyłam mu mizianko :loveu: i po prostu cieszę się jego szczęściem :multi: kto by pomyślał,że Czesterem będzie psem pilnującym i obronnym!:razz: Quote
Martika&Aischa Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Tak się cieszę widząc Czesterka takiego szczęśliwego ......Ten wątek przywraca mi wiarę w dobrych ludzi:lol: Quote
Jaasmin Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Trochę niewyraźne, ale robione w ciemności wieczorem, fonem... Czester na swoim nowiusieńkim legowisku :lol: Quote
Martika&Aischa Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Czesterek to teraz "prawdziwny" Panicz:razz::loveu: Quote
Bjuta Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Śliczne ma to leżanko! I takie wielgaśne! Czesterk może się wyciągnąć w każdą stronę! :) Quote
Jaasmin Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Bjuta napisał(a):Śliczne ma to leżanko! I takie wielgaśne! Czesterk może się wyciągnąć w każdą stronę! :) No :cool3:, specjalnie takie wybrałam, bo mama mówiła, że z reguły śpi na boku z wyciągniętymi łapami, tak jak widać :) Ogólnie to faktycznie fajne leżadełko. Quote
ania > Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 jejku, ale Czesterek musi być szczęśliwy spiąc na swoim własnym, miękkim legowisku, w swoim własnym domu, a nie na twardym, w boksie który musiał dzielić z innymi psiakami. ehh cudownie :loveu: Quote
Beatkaa Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Ale się Czester dorobił leżanka :loveu: No piękne i jakie duże,na pewno wygodne :cool3: Quote
AlfaLS Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 I na dodatek w pobliżu kaloryfera........ Teraz to nic ale jak będzie chłodniej to ten kaloryferek się przyda :lol:. Quote
Mysia_ Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 na takim łożu to nawet ja bym się wyspała :D Quote
azalia Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Ale wspaniałe wiadomości,aż serce się raduje że Czesterek po dziesięciu długich latach w schronie jest taki szczęśliwy-dziękujemy serdecznie jego kochanej rodzince.:multi: Quote
Recommended Posts