Donata Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Beatkaa napisał(a):na górę kochanie !!!! :):) I do domku czlowieka ktory na ciebire zasluguje dla ktorego istotna jest twoja osobowosć a nie wiek. Przeciez tym bardziej jest to cecha ktora utwierdza potenckalnego opiekuna Czesterka , ze jest zrównoważonym, pogodnym psiakiem a do tego tak bardzo oddanym. Sama przyjęlam pod swój dach niemłodego juz bezdomnego psiaka, ktory przybyl do mnie jako drugi bo mialam domowegochowanego od szczeniaka.. Przyznaje , że przybysz okazał się bardziej zdyscyplinowany, bardziej posłuszny, stara sie nawet zwrócic uwagę swojemu koledze kiedy nie skutkują moje polecenia. Widać że swoim zachowaniem jest bardzo wdzieczny za przygarnięcie jego.. a mówi się że pies nie ma rozumu... cos z tymi steroetypami jest jednak nie tak... Zycze ci piesku szczęścia do dobrych ludzi i to ze szczęśliwym zakończeniem w domu stałym. Quote
necianeta89 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Przepraszam za Offa..... Cioteczki! Wstąpcie do biednego rocznego Beagla potrąconego przez samochód:( http://www.dogomania.pl/threads/210873-Potr%C4%85cony-Kornel-w-gipsie-beagle-zbieramy-na-konsultacje-i-leczenie-! Quote
Beatkaa Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Donata napisał(a):I do domku czlowieka ktory na ciebire zasluguje dla ktorego istotna jest twoja osobowosć a nie wiek. Przeciez tym bardziej jest to cecha ktora utwierdza potenckalnego opiekuna Czesterka , ze jest zrównoważonym, pogodnym psiakiem a do tego tak bardzo oddanym. Sama przyjęlam pod swój dach niemłodego juz bezdomnego psiaka, ktory przybyl do mnie jako drugi bo mialam domowegochowanego od szczeniaka.. Przyznaje , że przybysz okazał się bardziej zdyscyplinowany, bardziej posłuszny, stara sie nawet zwrócic uwagę swojemu koledze kiedy nie skutkują moje polecenia. Widać że swoim zachowaniem jest bardzo wdzieczny za przygarnięcie jego.. a mówi się że pies nie ma rozumu... cos z tymi steroetypami jest jednak nie tak... Zycze ci piesku szczęścia do dobrych ludzi i to ze szczęśliwym zakończeniem w domu stałym. Witamy na wątku... ile pojawilo się pięknych słów :) Quote
Beatkaa Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Naklejka napisał(a)::evil_lol::evil_lol: ale suuuuper :) Wkleję go sobie w sygnaturkę. na pewno ;) Quote
Beatkaa Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Banarek wklejony :):) Czesterek był dziś na spacerku...ale upał dał mu się wyznaki jak nam wszyskim....nawet przy jego cudownej kondycji wolał trochę tylko pobiegać a później siedzieć w cieniu ;) Quote
azalia Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Odwiedzam nocą kochanego Czesterka i marzę o domku dla niego. Quote
BasiaD Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Ja też podnoszę, już cza najwyższy żeby Czesterek trafił do domku...Śmigaj piesku na górę po domeczek! Quote
Beatkaa Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Dziś Czesterek był ze mną i Naklejką na spacerku :) Anetka wrzuci fotki to sami zobaczycie ;) Quote
Naklejka Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Tak się kręcił, że foty są kiepskie, ale są :P Quote
Beatkaa Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Czesterek już tak ma,że biega hasa i nie wiadomo gdzie jest hehe :):) Quote
Kalva Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Czesterku nie myśl, że zapomniałam, cały czas Cię reklamuję, ale skupiam się na agitowaniu poszczególnych osób, nie spocznę, póki nie będziesz miał domku! Quote
Beatkaa Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Mani2000 napisał(a):a co to za kolega na ostatnim zdjeciu? to koleżanka Łapcia :) W schronisku już baaardzo dlugo(7lat),właśnie ze względu na tą łapkę,którą ma tak zdeformowaną najprawdopodobniej od urodzenia...nikt jej nie chce :shake: Quote
__Lara Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Beatkaa napisał(a):to koleżanka Łapcia :) W schronisku już baaardzo dlugo(7lat),właśnie ze względu na tą łapkę,którą ma tak zdeformowaną najprawdopodobniej od urodzenia...nikt jej nie chce :shake: A ona jest taka pocieszna :) Kochana Łapcia. Quote
Recommended Posts