Beatkaa Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='Jaasmin']To ile Czesterek w końcu ma lat? :)[/QUOTE] około 12-13 :) Quote
Jaasmin Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 o kurcze :), to rzeczywiście dobrze się trzyma :) i ząbki ma bialutkie :cool3: Ale wieczorem jest tak padnięty, że śpi jak ta lala. Teraz ma dużo ruchu, kilka wyjść na wybieg, gdzie biega sobie do woli i dodatkowo spacerki ze smyczką. Wczoraj jak był na wieczornym wyjściu, to tylko szybko siku pod krzaczkiem i ciągnie do domu :cool3:. Pierwszy raz tak zrobił, wcześniej chciał tylko na dwór. Mama się śmieje, że od wczoraj chodzi już po całym boksie, czyli mieszkaniu :lol: Wcześniej tylko okolice kuchni, gdzie jedzonko i straż przy drzwiach wyjściowych. Teraz się z mamą na wzajem pilnują, On chodzi za nią, bo się chyba zakochuje:loveu:, a ona za nim, pilnuje, żeby sobie "boksiku" nie zaznaczył :evil_lol: Niezła z nich para, hi hi Oczywiście przebywanie w kuchni i patrzenie jak się gotuje, to jego ulubione zajęcie. Ogólnie teraz ma bardzo dużo pracy, musi wszystko obadać w domu i na podwórku, do tego dochodzi kopanie dziur... uff... na prawdę dużo pracy. Gdyby ktoś chciał wpaść w odwiedziny, to Czester musiałby najpierw sprawdzić w terminarzu :evil_lol: Quote
Kalva Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Czesterek zachowuje się podobnie do Kruka - delektuje się swoimi ludźmi i domem, przekonuje się, że to nie sen, doświadcza każdej chwili, a potem odsypia - po raz pierwszy od 10 lat może spać bezpiecznie! Tak się cieszymy czytając te wspaniałe wieści, a może jakieś Czesterkowe zdjęcia z domku będą??? Quote
Beatkaa Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Ulubione zajęcie - przebywanie w kuchni :evil_lol: coś mi to mówi,mój psiak z tego samego schroniska co wzięliście Czesterka tez tak ma :diabloti: Wyobrażam sobie Czesterka szczęśliwie biegające po trawce,wbiegającego do domu i aż nie mogę ze wzruszenia i radości:loveu::loveu: Quote
Bjuta Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 I jak się szybko połapał, że najlepiej trzymać się mamy! :) Quote
Mysia_ Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 chyba każdy psiak kocha kuchnię :evil_lol: Też jestem bardzo ciekawa czy będą zdjęcia? :cool3: Quote
fernari Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Moje psy w kuchni są jeśli ja jestem, bo zawsze wiedzą, że coś dostaną :D Czekam niecierpliwie na jakieś zdjęcia Czesteroo z domku :) Quote
róża35 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='Mysia_']chyba każdy psiak kocha kuchnię :evil_lol:[/QUOTE] I każdy kotek kocha kuchnię oczywiście:cool3: Quote
Beatkaa Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 [quote name='Jaasmin']Przycisnęłam brata ;), obiecał zrobić :)[/QUOTE] super:multi::multi: Quote
Mysia_ Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='Jaasmin']Przycisnęłam brata ;), obiecał zrobić :)[/QUOTE] ooo to czekamy niecierpliwie ;) Quote
Kalva Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 może się pojawią i jeszcze przez tę parę godzin przed wyjazdem zdążę zobaczyć szczęśliwego Czesterka w domku:) Quote
Marta893 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Jejku jak oglądałam film to się poryczałam,tym bardziej,że to moja ciocia jest tą panią która powiedziała "idziemy do domu" :) Quote
Mysia_ Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 dzisiaj z prawdziwą przyjemnością mogłam usunąć ogłoszenie Czesterka na tablica.pl :) szkoda, że innym psiakom musiał odświeżyć... Quote
Beatkaa Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 [quote name='Marta893']Jejku jak oglądałam film to się poryczałam,tym bardziej,że to moja ciocia jest tą panią która powiedziała "idziemy do domu" :)[/QUOTE] Bardzo wzruszający jest ten filmik....gratuluję cioci:loveu: [quote name='Mysia_']dzisiaj z prawdziwą przyjemnością mogłam usunąć ogłoszenie Czesterka na tablica.pl :) szkoda, że innym psiakom musiał odświeżyć...[/QUOTE] niewielu psiakom sie to udaje...ale chociaż części z nich. Quote
Jaasmin Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Mam na razie tylko jedno zdjęcie... :mad: Brat nie ma aparatu, także robił komórką i jakoś zawsze Czester wymykał mu się z kadru albo był niewidzialny w trawie :evil_lol:. Jutro powtórzy sesje. Ogólnie piesio ma coraz lepszą kondycję, już wieczorem tak nie pada, a na prawdę ma dużo ruchu. Jest jeszcze tym wszystkim oszołomiony, nie wie do końca co i jak, wszystko jest takie nowe... ale jutro będzie dopiero tydzień :cool3: także to zrozumiałe po tylu latach czekania. Mama ma z nim dużo radości, jak biega to sprawdza czy ona jest i tak śmiesznie przebiera nóżkami i odwraca się w biegu. Lubi sobie poleżeć w kretowinach jak w łóżeczku i tarzać się w podejrzanych rzeczach :evil_lol: A dziś podobno zjadł coś smakowitego, znalezionego w krzakach, nie wiadomo do końca co to było, ale wygląda na to,że mógł to być ślimak :cool1: A tutaj Czester okupujący dywanik przy drzwiach wyjściowych. Na razie nie interesują go inne legowiska :) Quote
Marta893 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Ale on kochany nie mogę się doczekać kiedy go zobaczę na żywo :) Quote
Beatkaa Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Czester-pożeracz ślimaków :D:D Ślicznie Czesterek wygląda,leży na włościach i widać,że jest zadowolony:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Uśmiechnięty pycholek Czesterka:lol::loveu: Quote
Jaasmin Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 El Czesterro :) Zrobione komórką... Ja też nie mogę się doczekać kiedy go poznam :), wyjazd planuję jesienią. Wtedy obiecuje fotki :cool3: Quote
Beatkaa Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Wielkie dzięki za zdjęcia.....bosko po prostu:iloveyou::iloveyou: Quote
ania > Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Czesterku, ale Ci dobrze! :loveu: gdy jeszcze byleś w schronisku i nie wiedziałeś co Cię czeka, to strasznie Ci zazdrościłyśmy z Beatką tego ogrodu :loveu: Quote
KatarzynaJanik Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Ależ się cieszę!!!!! Łzy same mi się w oczach kręcą, jak czytam o tym, że Czester znalazł dom...! :) Quote
Recommended Posts