Martika&Aischa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Podniesiemy Czesterka i wirtualnie pogłaskamy kochaną Łapcię ;) oby i jej się poszczęściło ........ Quote
Beatkaa Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Podniesiemy Czesterka i wirtualnie pogłaskamy kochaną Łapcię ;) oby i jej się poszczęściło ........ Łapcia rok temu była nad morzem z Mysią ;) To sie dziewczynce udało pojechać na wakacje :evil_lol: Quote
__Lara Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Beatkaa napisał(a):Łapcia rok temu była nad morzem z Mysią ;) To sie dziewczynce udało pojechać na wakacje :evil_lol: Jakby tak teraz też gdzieś pojechała to fajnie by było :) Quote
Beatkaa Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 __Lara napisał(a):Jakby tak teraz też gdzieś pojechała to fajnie by było :) No wiadomo ;) Quote
Jaasmin Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Beatkaa wysłałam do Ciebie pw... Pozdrawiam Czestera :) Quote
Beatkaa Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Z Czesterka to jest kochane psisko,a jaką ma werwę :eviltong: Brałam na spacer dziś jego boks i ten jak poleciał to tyle go widziałam :evil_lol: Biegał jeszcze z psiakami z innego spacerku i tak jakoś wyszło,że nawet fotki mu nie strzeliłam,bo wracał już z kimś innym.Także jak przyszłam to już był w boksie :diabloti: Aaaa i proszę trzymać kciuki za domek dla naszego Czesterka...oby się udało :p Narazie nic więcej nie mówię żeby nie zapeszać.Kochany nasz!!!!:loveu: Quote
Mysia_ Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Beatkaa napisał(a):Z Czesterka to jest kochane psisko,a jaką ma werwę :eviltong: Brałam na spacer dziś jego boks i ten jak poleciał to tyle go widziałam :evil_lol: Biegał jeszcze z psiakami z innego spacerku i tak jakoś wyszło,że nawet fotki mu nie strzeliłam,bo wracał już z kimś innym.Także jak przyszłam to już był w boksie :diabloti: Aaaa i proszę trzymać kciuki za domek dla naszego Czesterka...oby się udało :p Narazie nic więcej nie mówię żeby nie zapeszać.Kochany nasz!!!!:loveu: a z kim to tak Czester poleciał? :evil_lol: Może się zakochał w jakimś psiaku? :eviltong: Quote
Beatkaa Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Mysia_ napisał(a):a z kim to tak Czester poleciał? :evil_lol: Może się zakochał w jakimś psiaku? :eviltong: a wiesz nawet nie wiem :evil_lol: Pani Lidia z innymi szły z jakimiś innymi psiurkami,a ten poleciał i tyle go widziałam :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Beatkaa napisał(a):a wiesz nawet nie wiem :evil_lol: Pani Lidia z innymi szły z jakimiś innymi psiurkami,a ten poleciał i tyle go widziałam :evil_lol: aha :evil_lol: Moze on tam wypatrzył jakąś miłość swojego życia :diabloti::evil_lol: ale rzeczywiście Czesterowi nie odpowiada tempo towarzystwa z boksu, jak z nimi idę to ja sobie idę na równi z Liderem, Farsą i Wizunią, a Czester zdąży do nas sto razy przybiegnąć i odbiegnąć :evil_lol: Quote
Beatkaa Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Mysia_ napisał(a):aha :evil_lol: Moze on tam wypatrzył jakąś miłość swojego życia :diabloti::evil_lol: ale rzeczywiście Czesterowi nie odpowiada tempo towarzystwa z boksu, jak z nimi idę to ja sobie idę na równi z Liderem, Farsą i Wizunią, a Czester zdąży do nas sto razy przybiegnąć i odbiegnąć :evil_lol: Może Czesterek się zakochał,kto go tam wie :evil_lol::evil_lol: Ja nie wiem jakby wyglądał spacer z Czesterkiem na smyczy(chociaż przecież jeszcze w zimie z nim tak chodziłam!),ale na pewno on musiałby mieć osobno spacer,a reszta boksu osobno w swoim tempie :evil_lol::diabloti: Quote
Beatkaa Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 W piątek wizyta przedadopcyjna Czesterka :multi: Trzymajcie kciuki kochani :loveu: Wczoraj odwiedziłam naszego chłopaka,jak zwykle radość w oczach i pobiegał sobie trochę:) Był jakiś taki nadzwyczaj szczęśliwy,kontaktowy,ciągle przybiegał a po raz pierwszy stanął na dwóch łapkach i oparł się na moich nogach,trwalo to chwilę,ale wzruszające bardzo.;) Quote
fernari Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Oby ten domek wypalił :) Trzymam kciuki za Cześka ;P Quote
dangos19 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Był jakiś taki nadzwyczaj szczęśliwy,kontaktowy,ciągle przybiegał a po raz pierwszy stanął na dwóch łapkach i oparł się na moich nogach,trwalo to chwilę,ale wzruszające bardzo.;)[/QUOTE] Ja też trzymam mocno kciuki, niech mu się uda. Czester chyba wie kto bardzo się stara o domek dla niego:cool3: Quote
Ank@ Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 I ja trzymam kciuki. Ostatnio od nas ze schroniska znalazły dom dwa psy: Mona - 9 lat w schr i Max- 8lat w schr. To i Czesterowi się powinno udać :) Quote
angineuuka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 uda się , uda :loveu: Jutro go może wezmę , bo ja się boje że on gdzieś mi pobiegnie i nie wróci :D Quote
Beatkaa Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Angi napisał(a):uda się , uda :loveu: Jutro go może wezmę , bo ja się boje że on gdzieś mi pobiegnie i nie wróci :D Raczej nie powinien uciec :) Na początek możesz go wyprowadzić np na smyczy,dac mu jakiegoś smaczka i później puścić,powinien sie juz trzymać na spacerku :D a jeszcze jak weźmiesz Wizę ( mała czarną sierściuchną ) to już w ogole nie ma mowy żeby do niej nie wrócił:):):):loveu: Quote
Beatkaa Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 bardzo się już niecierpliwie na ten piątek....wszystko ustalone,jedziemy z ania > i musi być dobrze :) Quote
Naklejka Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Ja też czekam do piątku :D Czesterek jest taki kochany...Wiza będzie za nim tęsknić..... Quote
Recommended Posts