Jump to content
Dogomania

Czester- po 10 latach w schronisku ma wspaniały dom z ogrodem :)

Recommended Posts

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Podniesiemy Czesterka i wirtualnie pogłaskamy kochaną Łapcię ;) oby i jej się poszczęściło ........

Łapcia rok temu była nad morzem z Mysią ;) To sie dziewczynce udało pojechać na wakacje :evil_lol:

Posted

Beatkaa napisał(a):
Łapcia rok temu była nad morzem z Mysią ;) To sie dziewczynce udało pojechać na wakacje :evil_lol:

Jakby tak teraz też gdzieś pojechała to fajnie by było :)

Posted

Z Czesterka to jest kochane psisko,a jaką ma werwę :eviltong: Brałam na spacer dziś jego boks i ten jak poleciał to tyle go widziałam :evil_lol: Biegał jeszcze z psiakami z innego spacerku i tak jakoś wyszło,że nawet fotki mu nie strzeliłam,bo wracał już z kimś innym.Także jak przyszłam to już był w boksie :diabloti:

Aaaa i proszę trzymać kciuki za domek dla naszego Czesterka...oby się udało :p Narazie nic więcej nie mówię żeby nie zapeszać.Kochany nasz!!!!:loveu:

Posted

Beatkaa napisał(a):
Z Czesterka to jest kochane psisko,a jaką ma werwę :eviltong: Brałam na spacer dziś jego boks i ten jak poleciał to tyle go widziałam :evil_lol: Biegał jeszcze z psiakami z innego spacerku i tak jakoś wyszło,że nawet fotki mu nie strzeliłam,bo wracał już z kimś innym.Także jak przyszłam to już był w boksie :diabloti:

Aaaa i proszę trzymać kciuki za domek dla naszego Czesterka...oby się udało :p Narazie nic więcej nie mówię żeby nie zapeszać.Kochany nasz!!!!:loveu:

a z kim to tak Czester poleciał? :evil_lol: Może się zakochał w jakimś psiaku? :eviltong:

Posted

Mysia_ napisał(a):
a z kim to tak Czester poleciał? :evil_lol: Może się zakochał w jakimś psiaku? :eviltong:

a wiesz nawet nie wiem :evil_lol: Pani Lidia z innymi szły z jakimiś innymi psiurkami,a ten poleciał i tyle go widziałam :evil_lol:

Posted

Beatkaa napisał(a):
a wiesz nawet nie wiem :evil_lol: Pani Lidia z innymi szły z jakimiś innymi psiurkami,a ten poleciał i tyle go widziałam :evil_lol:

aha :evil_lol: Moze on tam wypatrzył jakąś miłość swojego życia :diabloti::evil_lol:

ale rzeczywiście Czesterowi nie odpowiada tempo towarzystwa z boksu, jak z nimi idę to ja sobie idę na równi z Liderem, Farsą i Wizunią, a Czester zdąży do nas sto razy przybiegnąć i odbiegnąć :evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
aha :evil_lol: Moze on tam wypatrzył jakąś miłość swojego życia :diabloti::evil_lol:

ale rzeczywiście Czesterowi nie odpowiada tempo towarzystwa z boksu, jak z nimi idę to ja sobie idę na równi z Liderem, Farsą i Wizunią, a Czester zdąży do nas sto razy przybiegnąć i odbiegnąć :evil_lol:

Może Czesterek się zakochał,kto go tam wie :evil_lol::evil_lol: Ja nie wiem jakby wyglądał spacer z Czesterkiem na smyczy(chociaż przecież jeszcze w zimie z nim tak chodziłam!),ale na pewno on musiałby mieć osobno spacer,a reszta boksu osobno w swoim tempie :evil_lol::diabloti:

Posted

W piątek wizyta przedadopcyjna Czesterka :multi: Trzymajcie kciuki kochani :loveu:

Wczoraj odwiedziłam naszego chłopaka,jak zwykle radość w oczach i pobiegał sobie trochę:) Był jakiś taki nadzwyczaj szczęśliwy,kontaktowy,ciągle przybiegał a po raz pierwszy stanął na dwóch łapkach i oparł się na moich nogach,trwalo to chwilę,ale wzruszające bardzo.;)

Posted

Był jakiś taki nadzwyczaj szczęśliwy,kontaktowy,ciągle przybiegał a po raz pierwszy stanął na dwóch łapkach i oparł się na moich nogach,trwalo to chwilę,ale wzruszające bardzo.;)[/QUOTE]

Ja też trzymam mocno kciuki, niech mu się uda.
Czester chyba wie kto bardzo się stara o domek dla niego:cool3:

Posted

I ja trzymam kciuki.
Ostatnio od nas ze schroniska znalazły dom dwa psy: Mona - 9 lat w schr i Max- 8lat w schr. To i Czesterowi się powinno udać :)

Posted

Angi napisał(a):
uda się , uda :loveu:

Jutro go może wezmę , bo ja się boje że on gdzieś mi pobiegnie i nie wróci :D

Raczej nie powinien uciec :) Na początek możesz go wyprowadzić np na smyczy,dac mu jakiegoś smaczka i później puścić,powinien sie juz trzymać na spacerku :D a jeszcze jak weźmiesz Wizę ( mała czarną sierściuchną ) to już w ogole nie ma mowy żeby do niej nie wrócił:):):):loveu: