Jump to content
Dogomania

Czester- po 10 latach w schronisku ma wspaniały dom z ogrodem :)

Recommended Posts

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mysia_']tak tutaj pusto, więc tylko cichutko chciałam zapytać Kalvy czy są jakieś postępy? :)
a jak tam dziadeczek, o którym pisałaś?

Czesterku bardzo intensywnie rozpracowuję domek dla Ciebie i wciąż wierzę, że się uda, pani zakochała się w Czesterku, musi tylko przekonać zrzędliwego męża, który ma kota na punkcie ich kota, w wielkim skrócie pani ma go przekabacić w trakcie urlopu w tym miesiącu i ja się trzymam tego, że się uda, mam wielką nadzieję dla Czesterka, więc kciuki cały czas zaciskajcie!

Mysiu co do dziadeczka tragicznie, niestety porażenie chyba od wylewu, on robi postępy, ale stracił dom:( baba porzuciła go, stał się zbędny bo zbyt chory! a on robi postępy! Wymaga ciągłej opieki, leczenie jest bardzo drogie - zajrzyjcie na wątek, proszę! Pomóżcie, może macie jakieś porady???
http://www.dogomania.pl/threads/209339-Czy-porzucony-Batmanek-b%C4%99dzie-zn%C3%B3w-chodzi%C4%87-B%C5%82agamy-o-pomoc-i-wsparcie-na-leczenie!?p=17043999#post17043999

Posted

[quote name='Kalva']Czesterku bardzo intensywnie rozpracowuję domek dla Ciebie i wciąż wierzę, że się uda, pani zakochała się w Czesterku, musi tylko przekonać zrzędliwego męża, który ma kota na punkcie ich kota, w wielkim skrócie pani ma go przekabacić w trakcie urlopu w tym miesiącu i ja się trzymam tego, że się uda, mam wielką nadzieję dla Czesterka, więc kciuki cały czas zaciskajcie!

Mysiu co do dziadeczka tragicznie, niestety porażenie chyba od wylewu, on robi postępy, ale stracił dom:( baba porzuciła go, stał się zbędny bo zbyt chory! a on robi postępy! Wymaga ciągłej opieki, leczenie jest bardzo drogie - zajrzyjcie na wątek, proszę! Pomóżcie, może macie jakieś porady???
http://www.dogomania.pl/threads/209339-Czy-porzucony-Batmanek-b%C4%99dzie-zn%C3%B3w-chodzi%C4%87-B%C5%82agamy-o-pomoc-i-wsparcie-na-leczenie!?p=17043999#post17043999

Miejmy nadzieję,że coś z tego wyjdzie... !!! Dziś Czesterek był na dłuuugim spacerku nad jeziorem,bardzo mu się podobało,Asikowska robiła fotki,jak wrzuci to zobaczycie jaki jest cudowny :loveu:

Posted

Strasznie mi go żal.
Powiesiłabym koło siebie ogłoszenia ( ostatnio rozwieszałam ogłoszenia o suni i odzew był spory ), tylko powiedzcie czy ewentualny transport załatwiłoby się?

Posted

Ewa87 napisał(a):
Strasznie mi go żal.
Powiesiłabym koło siebie ogłoszenia ( ostatnio rozwieszałam ogłoszenia o suni i odzew był spory ), tylko powiedzcie czy ewentualny transport załatwiłoby się?

Myślę,że tak...podaje adres e-mail to podeślę Ci plakaciki ;)