AśkaK Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Hihi, jedyne co ja muszę lepić to są gumowe fafelki Rudziego.:evil_lol: Siedzę sobie, piszę i fafelki międolę, bo mi się grubas na kolanach rozłożył.:loveu: Wigilia u mamy, a mama jak to mama - nic nie chce żebym przywoziła.:roll: No i kucharka to ze mnie kiepska, barszcz co najwyżej z kartonu mogę zrobić.:evil_lol: Siedzę i nie śpię bo TZ poszedł na imprezę z kumplami, czekam aż wróci.:mad: :diabloti: ;) :evil_lol: A tak poważnie to też nocny marek jestem, taka sówka właśnie.:lol: No ale chyba już uciekam bo kręgosłup odmawia posłuszeństwa :oops: , ach te moje krzywe plecy.:-( Dobrej nocki, papa!:sleep2: Quote
Dobermania Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Dobrej nocy, ja też już idę:) Nooo wiesz! Puściłaś go, tak przed Wigilią:>? I to samego?:eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad: :mad: Quote
Paula Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Wesolych i pogodnych swiat od Pauli i Maksia :loveu: Quote
AśkaK Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Dziękujem!!!:loveu: Ja zaraz się wezmę za składanie życzeń, albo jutro rano, bo dziś to :mdleje: po całodziennym wariactwie - zakupy i sprzątanie. Nawet nie miałam chwilki do was pozaglądać. :oops: Ale jestem zadowolona z efektów, nareszcie altanka czysta :lol: i mam dla wszystkich prezenty.:p Lusia dostanie obróżkę i smyczkę w kwiatki :loveu: :lol: , Rudy no to wiadomo, już dostał :evil_lol: , TZ krawat i wieeelkie pudełko Tofifi (bo straszny z niego łasuch :lol: ), mama solniczkę i pieprzniczkę i ładne ręczniczki do kuchni (bo zmienia wystrój), a Boguś - facet mamci, dostanie skórkowe rękawiczki. No i jeszcze rodzice TZta, do których jedziemy w drugi dzień Świąt - dla taty też rękawiczki, dla mamy dwie śliczne (i pieruńsko drogie :nerwy: :roll: ) filiżanki na podstawkach, co by na ploteczki z psiapsiułą zestawik miała. Wysprzątane aż błyszczy, to rzadkość u nas.:evil_lol: Kupiliśmy też żywą choinkę i...mam wielkie wyrzuty sumienia.:oops: Chciałam żywe drzewko zasadzone w doniczce, tak by na wiosnę móc je wysadzić gdzieś na działkę czy do ogródka. Nie lubię tego świątecznego procederu wycinania młodych choinek, biedne drzewka... No i wypatrzyłam obok nas w kwiaciarni że mają takie w doniczce. I goopia zamiast wcześniej zapytać, czy to rzeczywiście sadzone, to do dziś zwlekałam z kupnem, poszliśmy z TZtem, ja patrzę a to owszem, w donicy, tyle że atrapa!:oops: Tzn drzewko ścięte, trzonek wbity w podstawkę, a donica to tak tylko dla ozdoby... No i w końcu kupiliśmy, nie było już wyboru... Ale żal mi strasznie tego drzewka.:-( Quote
AśkaK Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Moja kochana trójca ubiera choinkę.:diabloti: :evil_lol: W końcu musiałam im pomagać, bo sami to do Wielkanocy by nie ubrali.:lol: Quote
Alynkaaa Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO....KUDLATYCH MILUSICH Z JEZOREM JAK LANCUCH NA WIERZCHU I OCZKAMI JAK BOMBKI SWIAT ZYCZE JA I RUDA:):*:*:*:* [SIZE=1] MOZE NEI ORYGINALNE BO WSZYSTKIM ATAKIE WYSYLAM ALE JAKIE SIERSCIOWE ZYCZENIA:):cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
AśkaK Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 :x-mas: A ja wam życzę kochaniutkie...:x-mas: Świąt pełnych radości, przy stole miłych gości, pod choinką stosu prezentów a w Nowym Roku niewiele zamętu !!! :lol: :tree1: :santagri: A to nasza choinka.:lol: Wesołych Świąt!!!!!!:p :p :p Quote
Ola&Kora Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Staropolskim obyczajem gdy w Wigilię gwiazdka wstaje Nowy Rok zaś cyfrę zmienia, wszyscy wszystkim ślą życzenia. Przy tej pięknej sposobności i ja życzę Ci radości aby wszystko się zdarzyło z roku na rok lepiej było! Mam nadzieję, że Twoje serce pełne jest otuchy, tak jak Twoja skarpeta pełna jest prezentów :) Quote
Alynkaaa Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 zapomialam napisac ze obrozka swietna!!!!! uwielbiam takie rzeczy:) a to dla was moji kochni:) <mamnadzieje ze sie spodoba:)> http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/74802fd83aa85d6b.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/8464e8f3121a73dd.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/e6da6c2049be1318.html buuziolee:******* Quote
zolly Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 a ja Ci Asieńko życzę własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. i czego sobie tylko zapragniesz.. ;) :loveu: noi dla Twojej gromadki duuuużo zdrówka bo to najważniejsze ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Zrodzony na sianie, w półmroku stajenki, śpi w ramionach Marii Jezus malusieńki. Świętą noc złocista gwiazda opromienia. Gromadzą się wokół przyjazne stworzenia. Lulajże Jezuniu snem cichym, szczęśliwym. Obdarz nas radością i szczęściem prawdziwym. Quote
AśkaK Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Alynkaaa, dziękuję :Rose: , to jest piękne!!!:buzi: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Dziękuję Wam bardzo za piękne życzenia!!! Mam nadzieję że ta Wigilia minęła Wam w ciepłej, rodzinnej atmosferze. Nam tak, było nas tylko czworo przy stole ale było wspaniale... Wróciliśmy przed godziną do domu, psiaki dostały po kawałku opłatka i teraz zabieramy je na długi świąteczny spacer.:p Jeszcze tylko foteczki: tak pomagały w sprzątaniu.:lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 No to się napomagały :):) hehehe moja Tina tak samo mi pomagała... :) Quote
Alicja Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale zapracowane psy Quote
Ola&Kora Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Hehehe Rudzio poduszki miętoli, żeby były mięciutkie :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
AśkaK Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 No właśnie, Rudek tak te poduchy wymiętolił :evil_lol: przez ostatni rok że chyba długo już nie pociągną...:roll: Ale dzisiaj fajny dzień - rano było słońce, poszłam z wariatami na długi spacer (wariaty oczywiście w nowych obróżkach:p ), potem wizyta u babci i znowu zajadanie pyszności, jeszcze wałówkę dostaliśmy do domu.:loveu: A teraz lenimy się przed tv, psiaki pojadły suchego z łyżką bigosu na smaczek i też leżą całe zadowolone na łóżku. Jutro rano jedziemy do "teściów" i wracamy pojutrze a potem góóóry!!!:multi: Quote
Bodziulka Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 [quote name='AśkaK'] Jeszcze tylko foteczki: tak pomagały w sprzątaniu.:lol: ale Wy te psiaki wykorzystujecie - są tak zmęczone, że nawet nie sa w stanie pozować do fotek :shake: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
AśkaK Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Bodziulka, ty jak zwykle mnie zdemaskowałaś!:evil_lol: Cholercia, mam tyle zdjęć (zgadnijcie czyich :roll: :evil_lol: ) na kompie, że już mi siada z braku pamięci, siedzę i przegrywam teraz wszystko na płytki. A jak Wam mija świąteczny wieczór?:cool3: Quote
Ola&Kora Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 AśkaK; napisał(a): Jutro rano jedziemy do "teściów" i wracamy pojutrze a potem góóóry!!!:multi: W góry? :crazyeye: Już wam zazdroszczę :eviltong: Ja kocham góry :loveu: :loveu: :loveu: AśkaK; napisał(a): A jak Wam mija świąteczny wieczór?:cool3: W tym roku jakoś nie czuję magii śwąt :eviltong: Nie wiem dlaczego... być może dlatego że śniegu nie ma :placz: ... albo że nie dostałam nic od Mikołaja :eviltong: Quote
AśkaK Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Nooo, bez śniegu to lipa!:roll: :evil_lol: A w góry to takie nie-za-wysokie jedziemy, bo do Bystrzycy Kłodzkiej, czyli Sudety.:p No ale jak śnieg będzie to też da się pojeździć na nartach, akurat górki nie za strome, jak znalazł dla mnie bo ja jestem początkujący narciarz-wywrotowiec.:evil_lol: Też kocham góry, ale jak do tej pory w Zakopcu byłam raz, a tak to tylko w okolicach Bielska jako dziecko... Jutro jedziemy do Włocławka i mam nadzieję że się spotkamy Ola!!!:multi: :loveu: Czyszczę C i E bo już oba dyski kompletnie zapchane, więc od razu powklejam to co na płytki przegrywam.:p Czerwiec 2006, tylko kilka bo większość już na bierząco wkleiłam. TZ mojej mamy i borsuki.:loveu: Fafel...:loveu: Faflowa...a raczej bezfaflowa.:evil_lol: Chłopaki na kanapce. No i znowu Wam się dostanie TZ w slipkach!:evil_lol: :lol: Ale trudno, Rudzio tak ładnie wyszedł że nie mogę tych fotek nie wkleić.:loveu: :eviltong: Całuski.:loveu: (TZ ma watę w uchu bo sobie zaziębił :oops: ) Miziaj mnie, miziaj! Podepczę panka to będzie wygodniej.:lol: No, od razu lepiej!:lol: :loveu: Quote
AśkaK Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Dobranoc, uciekam się pakować (1 w nocy, u mnie to normalne :evil_lol: ). Do zobaczenia pojutrze :lol: , a z Olą mam nadzieję jutro!:multi: Papapa! Odpoczywajcie dużo i szykujcie kiecki na sylwka! :lol: Quote
Ola&Kora Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Rudy, mam do ciebie prośbę.... Aaaa... panek, rozumiem o co ci chodzi :diabloti: Poczekaj chwilkę panek, muszę się ustawić... I już nie masz się czego wstydzić :eviltong: Galotki zakryte :eviltong: Dzięki Rudy, na tobie zawsze można polegać :p Quote
Dobermania Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 :D:D:D:D:D:D:D:D Ola, jesteś boska:D:D:D:D Asiu, szczeniak dobrze, tfu, tfu, odpukać, idziemy dow eta, jak tylko zacznie przyjmować po Świętach. Został odrobaczony, wydalił wszystkei glisty i nicienie, je chętnie, nie rozrabia, tylko kota gania;) Quote
Bodziulka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Bawcie się dobrze w górach!! :multi: i róbcie duużo fotek ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 tak tak fotki najważniejsze :):) czekamy :) Quote
Recommended Posts