AśkaK Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Bo to jest scseniak ;) :evil_lol: , psychicznie to Lusia zatrzymała się na wieku ok.8 miesięcy.:lol: W główce kwiatek i tylko zabawy, wariatka moja.:loveu: [quote name='Ola&Kora']Uwielbiam kiedy psy trzymają tak uszka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: TZ mówi jak ona ma tak uszka, że to warkocze.:lol: No i ona cały czas tak chodzi uczesana :evil_lol: , zawsze uszka z tyłu.:loveu: Chyba że rozrabia albo patrzy jak coś jemy, to wtedy jest nietoperz. Lecę teraz z nimi na spacer, jak wróce to wkleję Rudego. A w ogóle to kupiliśmy na allegro obraz!:crazyeye: A nawet dwa!:-o :crazyeye: :evil_lol: W życiu bym siebie ani TZta o takie ciągoty nie podejrzewała.:evil_lol: Starzeję się i to jest tego najwyraźniejszy sygnał...:roll: :evil_lol: Quote
AśkaK Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 No i nie wiem czy wklejać Rudego bo nikt tu nie zajrzał...:evil_lol: No dobra, znajcie moją dobroć!;) :lol: Chwila napięcia, kto pierwszy złapie piłkę..? No tak, jak zwykle burak - Rudak.:evil_lol: On nie potrafi się dzielić!:diabloti: "No weź się podziel Rudy!":lol: "Nie to nie!" "Obraziłam się! Idź sobie! Odsuń się ode mnie":lol: Mój piłeczkowy narkoman.:evil_lol: Quote
Dobermania Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Buzi-buzi w ten śliczny, słodziutki brązowy nosek :loveu: :loveu: :loveu: I dla młodej duchem panny :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zolly Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 on te fafeliki ma jak z plasteliny :loveu: :lol: ..pochwal się jakie obrazy :cool3: Quote
AśkaK Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Najlepsze fafelki to ja dopiero wkleję!:evil_lol: Najpierw obrazy - nie ma się czym chwalić:p , napisałam że kupiliśmy bo to dość...hmm...osobliwe jak na osobę w moim wieku :lol: lub osobę w wieku starszym, ale dziecinną jak trzylatek (mowa o TZcie :evil_lol: ). Ani drogie nie są, ani duże, tak jakoś przypadkiem mi w oko wpadły i się spodobały, TZ jak się dorwał to poczuł żyłkę hazardzisty w sobie no i jak już zaczął licytować to nie mógł skończyć.:lol: I tak oto mamy: "Pieczenie kartofli" (fajny tytuł co?:evil_lol: ) i "Mają wodę". Jeszcze paczka nie doszła, czekamy.:p Niestety obrazy będą bez tych ramek co na zdjęciu, sami musimy coś dokupić. Zaraz Rudy.:cool3: Quote
AśkaK Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Witaj Dobermania!!!:multi: A ja do Ciebie kiedyś zaglądałam :p ale chyba tak po cichu tylko, nie pamiętam już czy coś pisałam.:oops: Ach ta skleroza!:lol: Ja i żabcia.:loveu: :lol: "Wyginam śmiało ciało!" Kotek!:lol: Siwulec.:loveu: "Garnitur mi się pomarszczył":evil_lol: I fotki na odwrót.:evil_lol: Dziadunio.:loveu: :evil_lol: Jakiś taki jestem niepoukładany...:evil_lol: I dla przypomnienia ostatnie, jak Rudy wygląda normalnie.:lol: No, prawie normalnie bo tu też ma fafel przygryziony.:evil_lol: Quote
Paula Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 :D Jaka Luska wbita w kanape :D :grin: pysio do wycalowania :buzi: :loveu::loveu::loveu: Quote
Bodziulka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='AśkaK']Jakiś taki jestem niepoukładany...:evil_lol: eeeeeeee :hmmmm: :evil_lol: :lol: Quote
Ola&Kora Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 AśkaK; napisał(a):"Pieczenie kartofli" (fajny tytuł co?:evil_lol: ) :roflt: :roflt: :roflt: "Pieczenie KAR... KAR... buahahahahaha!!!! :grin::grin::grin: KARTOFLi!!!!!!" BUAHAHAHAHAHA!!!!! :grin: O w mordę Asiu!!!! Lepszego obrazu nie mogłaś wybrać!!!!! Ale masz gusta zajedwabistego!!! :roflt: :roflt: A foteczki Rudego wszystkie fantastyczne, że nie wiem nawet którą zacytować :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alynkaaa Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 hej asiu:):):):) no ruuudy mnie ninkami rozbroil poprostu....swietny marszczak z niego:) cuudniak:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a Lusia i zabawka i jej te spojrzonka ojjeeejjj...taka malutka delikatniutka kofaniutka niunia:):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ahhhhhh:) lece dalej paaa:**** ps. ruda galeria juz dziala:):cool3::lol: Quote
AśkaK Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Ola&Kora napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: "Pieczenie KAR... KAR... buahahahahaha!!!! :grin::grin::grin: KARTOFLi!!!!!!" BUAHAHAHAHAHA!!!!! :grin: O w mordę Asiu!!!! Lepszego obrazu nie mogłaś wybrać!!!!! Ale masz gusta zajedwabistego!!! :roflt: :roflt: Dziękuję serdecznie :lol: , oklaski w zasadzie TZtowi się należą bo to on na "Pieczenie kartofli" tak się uparł.:lol: Ja tam się cieszę, że "Mają wodę".:evil_lol: Intensywnie szukamy mieszkania w Bielsku dla TZta, rany, ile tych stron trzeba przerzucić żeby coś znaleźć!:oops: Na dodatek Lusia pogryzła wszystkie długopisy :diabloti: - tak nam pomaga kochana maleńka.:evil_lol: Quote
izka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Witam Jaki przecudny rudasek ,az napatrzec sie nie mogę ,zdjecia super,Luska taka delikatniutka ,oj będe do Was zaglądac:lol: Quote
AśkaK Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Witaj Iza!:p :multi: Bardzo nam miło, a jakże, zapraszamy częściej!:lol: Właśnie wyliczyłam, że do miejsca zamieszkania na Sylwka mamy 400 kilosów!:crazyeye: Będziemy z 8 godzin jechać, a ja mam chorobę lokomocyjną!:placz: I Lusia też!:placz: Quote
malawaszka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 buuuahahaha jak zwykle uśmiałam się, rozbawiłam i odechciało mi się spać :roflt: Rudas na opak jest boski :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: noo to kawałek macie na tego sylwka :shake: nie zazdroszczę - my ze znajomymi parę lat temu wybralismy się na S. na Mazury :evil_lol: rany boskie to była masakra - dorga powrotna zajęła nam chyba jakieś 14 godzin! było bialuśko!!! tak dowaliło śniegiem, że jechało się 40-50 km/h :shake: brrrrrr, tylko widoki były piękne :loveu: Quote
AśkaK Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Wasia, nie strasz!:oops: :lol: W tym roku na śnieżycę się nie zapowiada, ale też nie spodziewam się ekspresowego tempa, wiadomo wszyscy będą gdzieś jeździć i drogi mogą być zapchane. :roll: Ja się nafaszeruję aviomarinem i będę kimać :evil_lol: ale biedna Lusiulka nam się wymęczy.:shake: Na nią aviomarin nie działa. Jutro idę do weta po radę i jakieś leki dla niej na podróż. Szkoda, że fotopstryk w naprawie, dzisiaj Rudy i Lusia dostali przedświąteczny prezent - pluszowego pieska od ruskich, na baterie, co sam chodzi, merda ogonkiem i szczeka.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Biedny piesek nie pożył nawet godziny.:roll: :lol: Rudy pierwsze co zrobił to "za łeb i dusić!" :diabloti: , a jak piesek już przestał się ruszać i piszczeć, to zaczął po kolei odgryzać mu nogi.:roll: Aż sobie dziąsło rozkrwawił, tak zajadle pieska międolił.:diabloti: Musieliśmy więc pieska w końcu schować do szafy. Potffur jeden z Rudzielca! A Lusia - jak jeszcze piesek szczekał i chodził - odsuwała się od niego.:-D Moja odważna dziewczynka!:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Rudy-Rozpruwacz :evil_lol: Asia - czym jest 400km, jak ja do Hiszpanii jechałam autokarem 2 dni :cool3: Quote
malawaszka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Asia może sedalin dla Luśki, żeby spała spokojnie? Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 AśkaK; napisał(a):Szkoda, że fotopstryk w naprawie, dzisiaj Rudy i Lusia dostali przedświąteczny prezent - pluszowego pieska od ruskich, na baterie, co sam chodzi, merda ogonkiem i szczeka.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Biedny piesek nie pożył nawet godziny.:roll: :lol: Rudy pierwsze co zrobił to "za łeb i dusić!" :diabloti: , a jak piesek już przestał się ruszać i piszczeć, to zaczął po kolei odgryzać mu nogi.:roll: Aż sobie dziąsło rozkrwawił, tak zajadle pieska międolił.:diabloti: Musieliśmy więc pieska w końcu schować do szafy. Potffur jeden z Rudzielca! A Lusia - jak jeszcze piesek szczekał i chodził - odsuwała się od niego.:-D Moja odważna dziewczynka!:evil_lol: No to miałaś niezły ubaw! :eviltong: Tylko trochę żal tego interaktywnego psiaczka :evil_lol: Biedak, nie zasłużył na taki los.... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A próbowałaś kiedyś zabawy z balonem? :cool3: Kora jednocześnie uwielbia i panicznie boi się balonu! :evil_lol: A jak już dmuchniesz jej przed nosem powietrzem z balonu to normalnie Kora przeżywa euforię!!! :evil_lol: Naprawdę, spróbuj, a nie pożałujesz :eviltong: Tylko najpierw pousuwaj z pokoju rzeczy które psiak łatwo mógłby strącić.... :cool3: Quote
AśkaK Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='Bodziulka']Asia - czym jest 400km, jak ja do Hiszpanii jechałam autokarem 2 dni :cool3: Eh, Bodziulka, za młodu to i ja jeździłam po Ojropie autokarami, do słonecznej Italii 30 godzin :grab: - i nic, żadne aviomariny mi nie były potrzebne, żadne papierowe torebki :evil_lol: , flaszeczka za pazuchą i się jechało!:lol: A teraz...eh, szkoda gadać! Na uczelnię nie mogę autobusem podjechać (a mam bezpośredni spod samej klateczki!:placz: ), tylko tłukę się tramwajem do centrum i potem w metro i jeszcze niezły kawał na piechtę od metra.:placz: Malawaszko, a co to jest ten sedalin? Zapisuję sobie, może i mi się przyda!:p Co dziwne, jak uczyłam się na prawko i sama siedziałam za kółkiem to nic mi tam nie było!:eviltong: A przeca rzucało na prawo i lewo, że instruktor zieleniał.:evil_lol: Baloniki? Ktoś mówił o balonikach?!:lol: Były baloniki trzy... :evil_lol: ...o! już tylko dwa! Żółty też skończył tragicznie.:lol: Jeszcze tylko biały.:diabloti: Ojej! Biały balonik też się popsuł!:oops: :evil_lol: Baloniku, gdzie jesteś..?:oops: Czapeczka :-) Nausznik. Quote
Paula Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Hahaha :D Jaki pysio zmarszczony :loveu: Quote
Alynkaaa Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Baloniku, gdzie jesteś..?:oops: no poprostu mnie to rozwalilo hehehehehehhahhahaah slodki ludasecek:loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Hehehe czyli jednak już znasz zabawę z balonikiem :p Co za mord w oczach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AśkaK Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Ola&Kora napisał(a):Co za mord w oczach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bodziulka napisał(a):hehe odważny jest :evil_lol: A jak!:evil_lol: A żeby wszyscy gołym okiem widzieli, że Rudy się nikogo nie boi ;) :evil_lol: i żaden balonik mu nie straszny (ani piesek od ruskich :diabloti: ), kupiłam mu czarną obrożę z ćwiekami.:cool3: Szerokość: 5 cm!:diabloti: Jak zwykle przy zakupach internetowych, wydawało mi się że wymiar dobry... Jakie było moje zdziwienie, gdy otworzyłam dziś paczkę a tam...obroża jak dla cielaka.:evil_lol: Ale cielak całkiem fajnie w niej wygląda, mimo że jest większa niż się spodziewałam to Rudemu pasuje. Będzie na specjalne okazje.:cool3: TZ dzisiaj w Bielsku, wraca jutro dopiero a ja nie lubię być sama :placz: , ale pocieszam się tym że znalazł fajną dziuplę do mieszkania.:p Jak wróci, to mam nadzieję że odbierze aparat z naprawy - cyknę Rudasowi fotki w nowej obróżce.:lol: Quote
Cerber Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='paula_z'] Hahaha :D Jaki pysio zmarszczony :loveu: mnie u Ciebie też chyba z tysiac lat nie bylko.... ojej jaka morda... normalnie jak jakiś robokop czy coś... uuuu jakby się dorwal tak do mojego biednego baqloniastego, to by po nim strzepki zostaly.... :D:D:D:D:D uścisk ma pewnie mocny co????? Quote
Recommended Posts