Jump to content
Dogomania

Schroniskowy duecik - boksiowaty Rudy i charcikowata Lusia!!! Razem od 21.01.2006 !!!

Recommended Posts

Posted

AśkaK napisał(a):

TZ dzisiaj w Bielsku, wraca jutro dopiero a ja nie lubię być sama :placz: ,

czy to jest aluzja, że mamy zrobić nalot towarzyski z butelką małego co nieco :evil_lol:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bodziulka napisał(a):
czy to jest aluzja, że mamy zrobić nalot towarzyski z butelką małego co nieco :evil_lol:

Hihihi, dobrze kombinujesz Bodziulka!:lol: :evil_lol: Ja bym Was bardzo chętnie ugościła :bigcool: (zwłaszcza z tą "butelką małego co nieco";) ) ale jutro mam dwa kolosy :placz: , pojutrze jeden, łaaa!:placz: Siedzę jak ta pipka przed kompem zamiast się pouczyć, ale chyba w końcu muszę...:placz:

Cześć _ChiQuiTa_!:p Witamy!:multi:Dziękujemy za "cudowne psiaczki" :lol: , w istocie cudowne choć trochę rozrabiające.:evil_lol:

Posted

AśkaK napisał(a):
Hihihi, dobrze kombinujesz Bodziulka!:lol: :evil_lol: Ja bym Was bardzo chętnie ugościła :bigcool: (zwłaszcza z tą "butelką małego co nieco";) ) ale jutro mam dwa kolosy :placz: , pojutrze jeden, łaaa!:placz: Siedzę jak ta pipka przed kompem zamiast się pouczyć, ale chyba w końcu muszę...:placz:

ja dzisiaj miałam 3 :cool3: w tym jeden zajebisty - ustny z przepisów prawa umów :evil_lol:

i jeszcze tylko jutro i wolne :diabloti:

co do wczesnych godzin zajeć: kiedyś miałam na 7.30 - zaczynałam od jakiś 7 godzin zajęć z matmy (na poczatkem pasjonujące wykłady), a potem jeszcze jakies zajebiste zajęcia do 18 :cool3: wiec proszę mi tu nie narzekać!! ;)

Posted

Widać że Rudy działał w afekcie :evil_lol: ..widzicie tą determinacje w oczach? :lol:
Uhuhu ..obroża z ćwiekami? To teraz już ze niego będzie najprawdziwszy maczo ;)
Ja też mojej pannie Fruzi taką kupiłam, coby wyglądała jak ostra babka :diabloti:

Posted

AśkaK napisał(a):
7.10 ???:crazyeye: To taka godzina istnieje?!:-o :evil_lol: O rany, współczuję Chiquitka!:oops:

Ja codziennie od miesiaca o tej godzinie zwlekam sie z wyrka z placzem :placz:

Posted

Zolly, a Ty to masz jakąś galeryjkę?:cool3: Chętnie ostrą babkę sobie pooglądam!:lol:
Nooo, Rudy jak się do tych balonów dorwał to tylko białka na wierzch mu wyłaziły, takiego dostał amoku.:evil_lol: Bo balonik śliski i do tego piszczy jak się po nim zębem przejedzie, wrr, rozszarpać balonik, udusić!:evil_lol:

Wróciliśmy ze spaceru w ćwiekach :cool3: , drecholki spod nocnego patrzyli tylko kątem oka - dobry znak!:evil_lol: Teraz będę często sama wychodzić wieczorami z psiakami, to chociaż groźne wrażenie musi nasze stadko robić. Z tym że problem jest z tym, żebyśmy ja i Lusia groźnie wyglądały :evil_lol: - wypadło więc na Rudego. Śmiesznie w tej obroży wygląda, bo ma trochę nieproporcjonalnie małą główkę i w obroży wygląda jakby była doklejona.:lol: Ale co tam, po ciemku nie jest najgorzej.;)
Wygońcie mnie do nauki bo jutro obleję!:placz:

Posted

Bodziulka napisał(a):
ja dzisiaj miałam 3 :cool3: w tym jeden zajebisty - ustny z przepisów prawa umów :evil_lol:

i jeszcze tylko jutro i wolne :diabloti:

co do wczesnych godzin zajeć: kiedyś miałam na 7.30 - zaczynałam od jakiś 7 godzin zajęć z matmy (na poczatkem pasjonujące wykłady), a potem jeszcze jakies zajebiste zajęcia do 18 :cool3: wiec proszę mi tu nie narzekać!! ;)

paula_z napisał(a):
Ja codziennie od miesiaca o tej godzinie zwlekam sie z wyrka z placzem :placz:

:ekmm: łojejej, dziewczyny...:smhair2: :question: To tragedia!:ekmm: Przynajmniej jak dla mnie byłby to koniec wszystkiego!:evil_lol:

Posted

AśkaK napisał(a):
:ekmm: łojejej, dziewczyny...:smhair2: :question: To tragedia!:ekmm: Przynajmniej jak dla mnie byłby to koniec wszystkiego!:evil_lol:

Mnie sie tez tak wydawalo jeszcze do niedawna :roll: Przez 10 lat sobie wstawalam o 10-11, albo pozniej :razz: Ale sytuacja mnie zmusila do wziecia dodatkowej pracy :placz:

Posted

[quote name='AśkaK']Zolly, a Ty to masz jakąś galeryjkę?:cool3: Chętnie ostrą babkę sobie pooglądam!

Galeryjki się jeszcze nie dorobiłam, ale jak się przełamię i ją stworzę to obiecuję że będziesz pierwszą osobą, która się dowie ;)
A poza tym w te wakaje ukradli mi mój wychuchany, wypieszczony i wyczekany aparacik cyfrowy :placz: :watpliwy: także puki co zbieram na kolejny ;)

Ale za to mogę Ci w taki sposób moje panny zaprezentować :cool3: Zdjęć nie jest dużo ale..

http://www.dogomania.pl/gallery/319/13/163.html <- Tutaj panna Fruzia vel Znajda ;) (Na tych zdjęciach jeszcze trochę zabiedzona)

http://www.dogomania.pl/gallery/149/11/161.html <- a tu na deser druga do kolekcji (ta się w ćwieki ubrać nie dała :lol: )

Wygońcie mnie do nauki bo jutro obleję!:placz:

sio! :mad:

Posted

No właśnie tak czytam bidulko na wątku, że Ty od świtu do nocy zapracowana.:oops: Eh, nie wiem jak to będzie jak ja po studiach będę musiała rozejrzeć się za robotą.:roll: :evil_lol: Podobno ludzie dzielą się na skowronki i sowy - no i ja właśnie taka sowa jestem. Z resztą widać pewnie po moich wpisach na dogo :lol: - mogę siedzieć rześka i radosna do 3 w nocy, za to rano...:huh: Co ciekawe, nie chodzi o ilość przespanych godzin ale o porę wstawania. Bywa że po imprezce kładę się o 4-5 i o 12 bez problemu na nogach. Ale jak muszę o 7 wstać, to choćbym 10 godzin spała jestem niewyspana.:angryy: No dobra, dziś już zmykam, twardym trzeba być!:evil_lol:

Posted

O, Zolly!:multi: No widzisz, jak ja mam iść od kompa jak tu takie atrakcje!:loveu:

[quote name='Zolly}Ale za to mogę Ci w taki sposób moje panny zaprezentować :cool3: Zdjęć nie jest dużo ale..

[URL']http://www.dogomania.pl/gallery/319/13/163.html <- Tutaj panna Fruzia vel Znajda ;-) (Na tych zdjęciach jeszcze trochę zabiedzona)

http://www.dogomania.pl/gallery/149/11/161.html <- a tu na deser druga do kolekcji (ta się w ćwieki ubrać nie dała :lol: )

Kochane suńki!:loveu: Fruzia wypisz-wymaluj nasz ostrowski Toffik.:p
Trzymam za słowo że będzie galeryjka!
No, uciekam, jak ciocia Zollcia wygania to już nie wypada rozrabiać.:lol:
Papa! Sfit drims!!!:lol: :sleep2:

Posted

AśkaK napisał(a):

no wiesz, ja zazwyczaj w tygodniu wstaję koło 7 :razz: ale za to w niedziele wszystko odsypiam :evil_lol:

Pańcia nie ma, Rudy musi pełnić honory głowy rodziny :lol:

Posted

Hej Asiu!!! :p

No nie! Rudy w ćwiekach!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Już go sobie wyobrażam :eviltong: :eviltong:
A jak napisałaś że jego główka wygląda jak przyklejona, to mi się od razu skojarzył z tymi pieskami co je sie w samochodach kładzie i one tak łebkami kiwają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

AśkaK napisał(a):
Podobno ludzie dzielą się na skowronki i sowy - no i ja właśnie taka sowa jestem. Z resztą widać pewnie po moich wpisach na dogo :lol: - mogę siedzieć rześka i radosna do 3 w nocy, za to rano...:huh:

Ja tez taka sowa jestem, a wolalabym skowronkiem ;) Niewazne o ktorej wstane, caly dzien chodze senna, a na wieczor sie rozbudzam :roll:

Posted

[quote name='AśkaK']
Kochane suńki!:loveu: Fruzia wypisz-wymaluj nasz ostrowski Toffik.:p

hehe.. autentycznie podobna, może jakaś rodzinka:cool3: kto wie, kto wie.. ;)

[quote name='paula_z']Ja tez taka sowa jestem, a wolalabym skowronkiem ;) Niewazne o ktorej wstane, caly dzien chodze senna, a na wieczor sie rozbudzam :roll:

Same "sowice" mamy tutaj :lol: (łącznie ze mną :cool3:)
<- patrzcie jakie podone jesteśmy :lol: (no dobra, wiem że to kura..)

Posted

[quote name='zolly']
Same "sowice" mamy tutaj :lol: (łącznie ze mną :cool3:)
<- patrzcie jakie podone jesteśmy :lol: (no dobra, wiem że to kura..)

Hahaha!:shiny: A TZ mówi na mnie Kurka!:lol: :lol: :lol: A ja na niego Kurczak.:evil_lol: A nasze mieszkanie to "altanka".:lol:
Ja tam nie żałuję że taka sowa ze mnie, podobno "sowy" mają tą dobrą cechę, że łatwiej znoszą wszelkie zmiany w rozkładzie dnia i trybie życia. Skowronki mają z tym kłopoty...Hmm, ciekawe...to jak takiemu skowronkowi autobus przyjedzie z 5-minutowym opóźnieniem, to już pewnie cały dzień nie może się pozbierać.;) :evil_lol: Nie no, żartuję, nie chcę tu żadnego "skowroneczka" urazić, sama bym chciała z taką lekkością o świcie wstawać, rześka, wypoczęta...ach!

TZ nie padł na szczęście na serce jak zobaczył Rudasa, ale z 5 minut go podziwiał i trochę był przytkany.:lol: Podobno Rudy wygląda w tej obroży jak prawdziwy killer.:cool3: Ja tam tego nie widzę, już mi się opatrzyła i Rudasek wygląda dla mnie tak samo w obroży czy bez.:p

TZ wynalazł w Bielsku cudowne mieszkanko z kominkiem :loveu:i okolica prześliczna , już nie mogę się doczekać kiedy się tam przeniosę.Ale to nieprędko będzie.:placz: Taki widok roztacza się z domku w którym jest mieszkanko:

Aaaaaa!!!:placz:

Posted

Witaj Zollciu, moja sówko!:loveu: :lol:
Nie masz sklerozy :lol: - temat mieszkania w Bielsku dopiero co wypłynął, TZ przyjął pare dni temu ofertę pracy w Bielsku właśnie, zaczyna od połowy stycznia i dlatego musiał poszukać sobie jakiejś chawirki do mieszkania. No i znalazł mieszkanie w domku - dom ma trzy kondygnacje, jest podzielony na osobne lokale, to mieszkanie które TZ wynajął jest na parterze.:p Ja niestety zostaję w W-wie. :placz:

Posted

dzieńdobrywieczór :*

uff! A już żem się zmartwiła że jakieś zaległości mam :lol:
W Bielsku? fiu, fiu tam to byście mieli tereniki do pso-hasania ;)
Noi domek jednorodzinny to już nie "altanka" a prawdziwy najprawdziwszy "kurnik" ! :lol:
Nie martw się Asiu.. w końcu studia nie trwają wiecznie, a jak się już skończą to wtedy fruuu do TZcika ;)

Posted

Zolly napisał(a):
dzieńdobrywieczór :*

Gdzieś to już czytałam dzisiaj!:evil_lol: :lol:

No właśnie, przez swoje lenistwo (dziekanka :roll: ) będę studiować o rok dłużej. :sadCyber: A tak to już bym właśnie licencjat kończyła i mogła razem z TZcikiem wyfrunąć!:placz: :wallbash: Eh, trzeba mi było iść do wróżki...:evil_lol: