Jump to content
Dogomania

Schroniskowy duecik - boksiowaty Rudy i charcikowata Lusia!!! Razem od 21.01.2006 !!!

Recommended Posts

Posted

Czesc Asiu :multi: Ja tu pierwszy raz :oops: ale nie ostatni :razz:
Cudne masz psiska,oczywiscie nie przejrzalam calej galerii bo by mi nocy nie starczylo ale na dzis wystarczy bo juz padam ;)

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']
wowwww jaka klatencja :loveu: :loveu: :loveu: i jaka minka obronna :loveu:
Nom :loveu: , dumna jestem z niego.:loveu: :lol:

[quote name='malawaszka'] super, żem ieliście udany wyjazd i śnieg :-o

Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!!!! :loveu: :multi:
Dzięki Wasiu za życzonka i WZAJEMNIE!!!:p
A śnieg był...1 dzień!:evil_lol: W górach utrzymał się jeszcze do dnia następnego, ale już niżej w Bystrzycy ślad po nim zaginął.:roll: Ale cieszę się że choć tyle widziałam, w Wa-wie porażka totalna, dziś leje jak w listopadzie.:diabloti:

Witaj Kamila!:p :p :p Fajny masz awatarek!:evil_lol: :loveu:

Posted

Hej Asiu!!!

Nie no, bombowa fotka!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Prawdziwy Pudzian!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Jejku jakie tam mieliście piękne tereny!!! :loveu: I pozwolili wam z pasmi w góry iść?! :crazyeye: Ja nie mogłam nigdzie Kory zabrać, bo mnie wpuścić nie chcieli :placz: :placz: :placz: I Kora siedziała cały czas przy namiocie :placz:

A jaki tytuł horrorku był? :eviltong:

Posted

Dobrze że juz Jestescie:lol: Wszystkiego co Wam sie zamarzy ,w Nowym Roku!!!!
fotki superowe ,Rudasek jakoś zmęrzniał:crazyeye: ślicznie wygląda.Pięknie w tym Miedzygórzu ,oj rozmarzylam sie troszeczkę:p A Luśka cieńuśka jak modelka ,oj piekności :multi:

Posted

Hehehe, cicho dziewczyny bo jak Rudy usłyszy że wygląda jak Pudzian to zacznie mi tu kozaczyć, łóżko sobie zawłaszczy i nie da się zwalić!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I będę musiała spać na jego śmierdzącym posłanku.:-? :evil_lol: I tak mam już kłopoty żeby z łóżka hrabię wyprosić.:lol:

[quote name='izka']Dobrze że juz Jestescie:lol: Wszystkiego co Wam sie zamarzy ,w Nowym Roku!!!!
fotki superowe ,Rudasek jakoś zmęrzniał:crazyeye: ślicznie wygląda.Pięknie w tym Miedzygórzu ,oj rozmarzylam sie troszeczkę:p A Luśka cieńuśka jak modelka ,oj piekności :multi:
Dziękuję Iza, i dla Was wszystkiego najle-psiej-szego!!!:loveu: :p Komplementy sierściuchom przekazane :loveu: , obrosły z dumy w piórka jak pawie i właśnie wylizują sobie futro - układają fryzury.:lol: Chyba muszę je wziąć na jakieś wieczorne taplanie w błocie i rycie trawników:evil_lol: , a co mi się tu będą pięknić!:eviltong:

Ale wcześniej kilka foteczek jeszcze z gór - Międzygórze cd.

Ot, cała Lusia...:roll: :evil_lol:

Mam nadzieję że przygotowałyście się na foto-męczarnię, bo to jeszcze nie koniec.:evil_lol: Znacie mnie i moją dewizę życiową "im więcej tym lepiej".;) :evil_lol: :lol: Zdjęcia z gór będą w tym tygodniu, i w przyszłym, i za dwa tygodnie i za miesiąc...;) :diabloti:

Posted

[quote name='furciaczek']czesc asiu cio tam u ciebie slychac

Ooo, jak miło, kochana Gosiu jesteś:loveu: , Ty jedna o mnie pomyślałaś :placz: ...reszta to tylko o tych psach gadach, normalnie nie do wytrzymania.:shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Cio u mnie..? Oj pomalutku, przeziębiłam się i opuściłam wczoraj i dziś kilka zajęć :oops: , a sesja się zbliża wielkimi krokami.:roll: Muszę nadrobić zaległości na uczelni, a przez tą pogodę tylko spać mi się chce. Ja chcę śniegu!!!:placz:

Moi skauci.

Rudzio dzielnie asekuruje Lusię.(a raczej na odwrót sądząc po minie Rudego :evil_lol: )

Luśka nawet na mnie nie patrzyła, nie chciała wcale pozować tylko śmigała po górkach jak wariatka!:lol:

Rudemu z wrażenia się fafel zawinął. A swoją drogą ciekawa jestem, czy widział już kiedyś góry?

Żabeczka przypomniała sobie o pańci...

Zbliżamy się do szczytu...

Rudzio zaniepokojony wypatruje panka...Panek jak zwykle po jakiś chaszczorach łazi.:roll:

Coraz wyżej i wyżej...

..i szczytu coraz bliżej!

Szczytowanie po przerwie!:cool3: Lecę na spacer.

Posted

kamila-dog napisał(a):
Dzieki ;) A czy ty nie mialas przypadkiem jechac do Wisly?Dotego pensjonatu gdzie ja bylam? :diabloti:

Hallooooooo :multi: Ktos tu dokladnie nie czyta galerii :diabloti:

Posted

A gdzie podzialo sie Państwo Rudaskowe? :crazyeye: rozchorowałaś sie Asiu?:shake: Szybciutko pod kołderke do Panka,niech wygrzewa;) :lol: to na przeziębienie dobre:grins:

Posted

Ale klata! :crazyeye: To zdjęcie rozłożyło mnie na łopatki! :mdleje: :loveu:
Jak zwykle tyle tu pięknych fotek! Uwielbiam śnieg i takie widoczki psiejsko-górskie :-) A Wy, z psiurami tworzycie wspaniałe i bardzo fotogeniczne stadło! :p
Jeśli jeszcze nie życzyłam :oops: to życzę, żeby ten rok był dla Ciebie Asiu, TZeta i psiurów pełen radości i szczęścia!!!! :loveu:

Posted

Aniu,DZIĘKUJĘ !!!:loveu::buzi: Ale fajny noworoczny bobo! Żebyś tylko mi nie wykrakała!:evil_lol: Chyba już życzyłaś nam Aneczko...:shiny: Ale podwójne życzonka są wszak lepsiejsze od pojedynczych!:lol: ;) :biggrina:

[quote name='izka']A gdzie podzialo sie Państwo Rudaskowe? :crazyeye: rozchorowałaś sie Asiu?:shake: Szybciutko pod kołderke do Panka,niech wygrzewa;-) :lol: to na przeziębienie dobre:grins:
Hehehe, dobrze godosz Iza!:biggrina: Ja i owszem przeziębiona ciutkę (i wczoraj po wieczornym spacerku poszłam spać:oops: ), ale z tym wygrzewanie to gorzej :roll: , na Rudasa co najwyżej mogę liczyć :evil_lol: bo TZ gania cały zaaferowany po mieście, obkupuje sie przed przeprowadzką. Zarządziłam że ma grzejnik kupić, bo jak ja - dyżurny zmarźluch :evil_lol: - będę przyjeżdżać to musi być cieplutko.

[quote name='kamila-dog']Hallooooooo :multi: Ktos tu dokladnie nie czyta galerii :diabloti:
Łojej, am sory!:lol: No nie udało nam się do Wisły załapać bo wszystko było pozajmowane!:placz: Chyba cała Polska w tym roku na góry zjechała:crazyeye: ...Fakt faktem, że my też się nieźle zgapiliśmy, no bo kto załatwia sylwka na 3 tygodnie przed.:roll: Więc ten wyjazd to zupełnie fartem nam się udał, ktoś zrezygnował z miejsca i w ten sposób się wcisnęliśmy.:p

Fotki się ładują...

Posted

O nieee, ładowałam te fotki pół godziny i wszystko wcięło!:diabloti: :placz: Ale nie poddam się!:eviltong: :lol:

Będę bezwstydna, pokażę Wam jak TZ szczytuje.:cool3: :evil_lol: ;)

To na tej skałce tak dumnie pozował.:p I ja taka mała przy skale.

Widoki ze skałki.:loveu:

I tak się kręciliśmy na tej skałce z pół godziny, robiliśmy fotki, rzucaliśmy śnieżkami.

...aż nagle patrzymy, a tu niedźwiedź gryzli!:eek2:

Wypłoszył z lasu sarnę!:evil_lol:

Ale mój dzielny TZ załatwił go śnieżkami!:lol:

I niedźwiedź się przewrócił...

...a potem zwiał w podskokach!:evil_lol:

Posted

Nio, skałki fajowe.:loveu: Ale na samą górę nie odważyłam się wejść, stromo tam było i ślisko do tego...TZ jak zszedł to powiedział że jajka mu się do wielkości orzeszków ziemnych skurczyły.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Rudzio pomaga mi trzymać kijek do podpierania.:roll:

Odpoczynek przy papierosku i piesku.:lol:

Idziemy w las.

Posted

Asiu a Pan TZ dumny ze szczytowania:lol: no ima z czego ja tez bym się tam nie wgramoliła:lol!: ale widoki piekne az miło popatrzwć,i niedzwiedzie grasują straszne:smhair2: sarny płoszą ;-) Dobrze za Tezecik był z Wami:lol:
świetne :Cool!: super wycieczka.

Posted

Hej Asiu :*:*:*

Nie no ja jak byłam na szczycie góry, to sie wolałam trzymać skał.. A tu TZ jeszcze sie śnieżkami bawił.... o matko, ja bym zawału dostała :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Bardzo ciapkowate te niedżwiedzie polskie.... :D:D:D

TZ zatruwa środowisko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Aaaaaaaaaa!!!!!! Czerwone YETI!!!!!!! Aaaaaaaa!!!! Ratuj sie kto może!!!! :evil_lol: