Kamila Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Czesc Asiu :multi: Ja tu pierwszy raz :oops: ale nie ostatni :razz: Cudne masz psiska,oczywiscie nie przejrzalam calej galerii bo by mi nocy nie starczylo ale na dzis wystarczy bo juz padam ;) Quote
AśkaK Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='malawaszka'] wowwww jaka klatencja :loveu: :loveu: :loveu: i jaka minka obronna :loveu: Nom :loveu: , dumna jestem z niego.:loveu: :lol: [quote name='malawaszka'] super, żem ieliście udany wyjazd i śnieg :-o Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!!!! :loveu: :multi: Dzięki Wasiu za życzonka i WZAJEMNIE!!!:p A śnieg był...1 dzień!:evil_lol: W górach utrzymał się jeszcze do dnia następnego, ale już niżej w Bystrzycy ślad po nim zaginął.:roll: Ale cieszę się że choć tyle widziałam, w Wa-wie porażka totalna, dziś leje jak w listopadzie.:diabloti: Witaj Kamila!:p :p :p Fajny masz awatarek!:evil_lol: :loveu: Quote
Kamila Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Dzieki ;) A czy ty nie mialas przypadkiem jechac do Wisly?Dotego pensjonatu gdzie ja bylam? :diabloti: Quote
Bodziulka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 brrrr powiało tu chłodem :evil_lol: śnieg - brziiiidalll... Quote
Ola&Kora Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Hej Asiu!!! Nie no, bombowa fotka!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Prawdziwy Pudzian!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jejku jakie tam mieliście piękne tereny!!! :loveu: I pozwolili wam z pasmi w góry iść?! :crazyeye: Ja nie mogłam nigdzie Kory zabrać, bo mnie wpuścić nie chcieli :placz: :placz: :placz: I Kora siedziała cały czas przy namiocie :placz: A jaki tytuł horrorku był? :eviltong: Quote
Alynkaaa Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 wow ale superanckie fotki:):crazyeye: normalnei nie wiem ktore chwalic:) domki swietne...no i pusdzian..mmmm.....swietnie wyszedl:) Quote
izka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Dobrze że juz Jestescie:lol: Wszystkiego co Wam sie zamarzy ,w Nowym Roku!!!! fotki superowe ,Rudasek jakoś zmęrzniał:crazyeye: ślicznie wygląda.Pięknie w tym Miedzygórzu ,oj rozmarzylam sie troszeczkę:p A Luśka cieńuśka jak modelka ,oj piekności :multi: Quote
AśkaK Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Hehehe, cicho dziewczyny bo jak Rudy usłyszy że wygląda jak Pudzian to zacznie mi tu kozaczyć, łóżko sobie zawłaszczy i nie da się zwalić!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I będę musiała spać na jego śmierdzącym posłanku.:-? :evil_lol: I tak mam już kłopoty żeby z łóżka hrabię wyprosić.:lol: [quote name='izka']Dobrze że juz Jestescie:lol: Wszystkiego co Wam sie zamarzy ,w Nowym Roku!!!! fotki superowe ,Rudasek jakoś zmęrzniał:crazyeye: ślicznie wygląda.Pięknie w tym Miedzygórzu ,oj rozmarzylam sie troszeczkę:p A Luśka cieńuśka jak modelka ,oj piekności :multi: Dziękuję Iza, i dla Was wszystkiego najle-psiej-szego!!!:loveu: :p Komplementy sierściuchom przekazane :loveu: , obrosły z dumy w piórka jak pawie i właśnie wylizują sobie futro - układają fryzury.:lol: Chyba muszę je wziąć na jakieś wieczorne taplanie w błocie i rycie trawników:evil_lol: , a co mi się tu będą pięknić!:eviltong: Ale wcześniej kilka foteczek jeszcze z gór - Międzygórze cd. Ot, cała Lusia...:roll: :evil_lol: Mam nadzieję że przygotowałyście się na foto-męczarnię, bo to jeszcze nie koniec.:evil_lol: Znacie mnie i moją dewizę życiową "im więcej tym lepiej".;) :evil_lol: :lol: Zdjęcia z gór będą w tym tygodniu, i w przyszłym, i za dwa tygodnie i za miesiąc...;) :diabloti: Quote
furciaczek Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 lojoj jaki zgrabny tyleczek:evil_lol: :loveu: ja tam niebede narzekac jak chcesz to i przez caly 2007 rok dawaj te gorskie foteczki:p Quote
AśkaK Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='furciaczek']czesc asiu cio tam u ciebie slychac Ooo, jak miło, kochana Gosiu jesteś:loveu: , Ty jedna o mnie pomyślałaś :placz: ...reszta to tylko o tych psach gadach, normalnie nie do wytrzymania.:shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cio u mnie..? Oj pomalutku, przeziębiłam się i opuściłam wczoraj i dziś kilka zajęć :oops: , a sesja się zbliża wielkimi krokami.:roll: Muszę nadrobić zaległości na uczelni, a przez tą pogodę tylko spać mi się chce. Ja chcę śniegu!!!:placz: Moi skauci. Rudzio dzielnie asekuruje Lusię.(a raczej na odwrót sądząc po minie Rudego :evil_lol: ) Luśka nawet na mnie nie patrzyła, nie chciała wcale pozować tylko śmigała po górkach jak wariatka!:lol: Rudemu z wrażenia się fafel zawinął. A swoją drogą ciekawa jestem, czy widział już kiedyś góry? Żabeczka przypomniała sobie o pańci... Zbliżamy się do szczytu... Rudzio zaniepokojony wypatruje panka...Panek jak zwykle po jakiś chaszczorach łazi.:roll: Coraz wyżej i wyżej... ..i szczytu coraz bliżej! Szczytowanie po przerwie!:cool3: Lecę na spacer. Quote
furciaczek Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 slodziak:loveu: widac ze mu sie podobalo:p to ja siedze i czekam na to szczytowanie:evil_lol: Quote
Kamila Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 kamila-dog napisał(a):Dzieki ;) A czy ty nie mialas przypadkiem jechac do Wisly?Dotego pensjonatu gdzie ja bylam? :diabloti: Hallooooooo :multi: Ktos tu dokladnie nie czyta galerii :diabloti: Quote
izka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 A gdzie podzialo sie Państwo Rudaskowe? :crazyeye: rozchorowałaś sie Asiu?:shake: Szybciutko pod kołderke do Panka,niech wygrzewa;) :lol: to na przeziębienie dobre:grins: Quote
Ania-Sonia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Ale klata! :crazyeye: To zdjęcie rozłożyło mnie na łopatki! :mdleje: :loveu: Jak zwykle tyle tu pięknych fotek! Uwielbiam śnieg i takie widoczki psiejsko-górskie :-) A Wy, z psiurami tworzycie wspaniałe i bardzo fotogeniczne stadło! :p Jeśli jeszcze nie życzyłam :oops: to życzę, żeby ten rok był dla Ciebie Asiu, TZeta i psiurów pełen radości i szczęścia!!!! :loveu: Quote
AśkaK Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Aniu,DZIĘKUJĘ !!!:loveu::buzi: Ale fajny noworoczny bobo! Żebyś tylko mi nie wykrakała!:evil_lol: Chyba już życzyłaś nam Aneczko...:shiny: Ale podwójne życzonka są wszak lepsiejsze od pojedynczych!:lol: ;) :biggrina: [quote name='izka']A gdzie podzialo sie Państwo Rudaskowe? :crazyeye: rozchorowałaś sie Asiu?:shake: Szybciutko pod kołderke do Panka,niech wygrzewa;-) :lol: to na przeziębienie dobre:grins: Hehehe, dobrze godosz Iza!:biggrina: Ja i owszem przeziębiona ciutkę (i wczoraj po wieczornym spacerku poszłam spać:oops: ), ale z tym wygrzewanie to gorzej :roll: , na Rudasa co najwyżej mogę liczyć :evil_lol: bo TZ gania cały zaaferowany po mieście, obkupuje sie przed przeprowadzką. Zarządziłam że ma grzejnik kupić, bo jak ja - dyżurny zmarźluch :evil_lol: - będę przyjeżdżać to musi być cieplutko. [quote name='kamila-dog']Hallooooooo :multi: Ktos tu dokladnie nie czyta galerii :diabloti: Łojej, am sory!:lol: No nie udało nam się do Wisły załapać bo wszystko było pozajmowane!:placz: Chyba cała Polska w tym roku na góry zjechała:crazyeye: ...Fakt faktem, że my też się nieźle zgapiliśmy, no bo kto załatwia sylwka na 3 tygodnie przed.:roll: Więc ten wyjazd to zupełnie fartem nam się udał, ktoś zrezygnował z miejsca i w ten sposób się wcisnęliśmy.:p Fotki się ładują... Quote
Kamila Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 No to juz rozumiem :p I czekam na foteczki :multi: Quote
furciaczek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 czesc asiaczku:) to ja tez poczekam na te foteczki:p Quote
AśkaK Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 O nieee, ładowałam te fotki pół godziny i wszystko wcięło!:diabloti: :placz: Ale nie poddam się!:eviltong: :lol: Będę bezwstydna, pokażę Wam jak TZ szczytuje.:cool3: :evil_lol: ;) To na tej skałce tak dumnie pozował.:p I ja taka mała przy skale. Widoki ze skałki.:loveu: I tak się kręciliśmy na tej skałce z pół godziny, robiliśmy fotki, rzucaliśmy śnieżkami. ...aż nagle patrzymy, a tu niedźwiedź gryzli!:eek2: Wypłoszył z lasu sarnę!:evil_lol: Ale mój dzielny TZ załatwił go śnieżkami!:lol: I niedźwiedź się przewrócił... ...a potem zwiał w podskokach!:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='AśkaK'] Będę bezwstydna, pokażę Wam jak TZ szczytuje.:cool3: :evil_lol: ;) O jej :razz: Quote
Kamila Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Dobre to szczytowanie :D Super te skalki :multi: Quote
AśkaK Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Nio, skałki fajowe.:loveu: Ale na samą górę nie odważyłam się wejść, stromo tam było i ślisko do tego...TZ jak zszedł to powiedział że jajka mu się do wielkości orzeszków ziemnych skurczyły.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Rudzio pomaga mi trzymać kijek do podpierania.:roll: Odpoczynek przy papierosku i piesku.:lol: Idziemy w las. Quote
izka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Asiu a Pan TZ dumny ze szczytowania:lol: no ima z czego ja tez bym się tam nie wgramoliła:lol!: ale widoki piekne az miło popatrzwć,i niedzwiedzie grasują straszne:smhair2: sarny płoszą ;-) Dobrze za Tezecik był z Wami:lol: świetne :Cool!: super wycieczka. Quote
AśkaK Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 A jakże, dumny jak paw!:lol: Zmykam już lulu bo jutro rano jedziemy po małą mamusię ze szczeniakami.:oops: Papapa!:sleep2: Quote
Ola&Kora Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Hej Asiu :*:*:* Nie no ja jak byłam na szczycie góry, to sie wolałam trzymać skał.. A tu TZ jeszcze sie śnieżkami bawił.... o matko, ja bym zawału dostała :eviltong: :eviltong: :eviltong: Bardzo ciapkowate te niedżwiedzie polskie.... :D:D:D TZ zatruwa środowisko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aaaaaaaaaa!!!!!! Czerwone YETI!!!!!!! Aaaaaaaa!!!! Ratuj sie kto może!!!! :evil_lol: Quote
Recommended Posts