furciaczek Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 ufff cudownie ze rudaskiem wporzadku:multi: :multi: :multi: a co by sie stalo z hydraulikiem gdyby rudasek sforsowal zabezpieczenia:cool3: Quote
AśkaK Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Hydraulik miałby czerwony tyłek od szczypawki!:evil_lol: Rudy jest z przodu zupełnie szczerbaty, więc nie umie ugryźć ale za to uwielbia szczypać nieproszonych gości w uda i du...:diabloti: :evil_lol: Mnie czasami też szczypnie np.jak szykujemy się na spacer i jest bardzo podjarany to skacze, robi kręćki wokoło a potem pcha mnie nosem w nogę w stronę drzwi i wtedy potrafi szczypnąć pod kolanko.:lol: Ale to jest wtedy taki przyjazny, zabawowy szczyp. Nieproszonych gości szczepie już całkiem serio i boleśnie.:diabloti: Spadł mi kamień z serca, ostatni tydzień ciągle o tych jajkach myślałam.:roll: Quote
furciaczek Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 AśkaK napisał(a):Hydraulik miałby czerwony tyłek od szczypawki!:evil_lol: Rudy jest z przodu zupełnie szczerbaty, więc nie umie ugryźć ale za to uwielbia szczypać nieproszonych gości w uda i du...:diabloti: :evil_lol: Spadł mi kamień z serca, ostatni tydzień ciągle o tych jajkach myślałam.:roll: szczypiacy pies:evil_lol: ciekawe zjawisko:evil_lol: dobrze ze juz wszystko sie wyjasnilo bo jakbys dluzej myslala o jajkach to ludzie mogliby pomyslec ze niezle zboczona jestes:eviltong: Quote
KasiaM Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 masz wspaniałe psy i serce takze!!!!!!!!! gratuluję:):):):) Quote
AśkaK Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Cześć Kasiu, dziękuję Ci za miłe słówko i witamy w galerii!!!:p Czy Wy dzisiaj też macie taki drażliwy chumorek?:diabloti: Bo ja starsznie, chyba TZ mnie zaraził bo zrzędził od rana i w końcu mi też się udzieliło.:evil_lol: Chyba na poprawę chumoru wrzucę jezcze pare fotek...:cool3: Quote
Ola&Kora Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Cześć Asiu!!! Jak to dobrze że Rudaskowe jajeczka są całe i zdrowe :multi: :eviltong: :eviltong: :eviltong: No i ja nie widze w Rudym zadnych morderczych zapędów :eviltong: Przecież to widać że on chce tylko dać panu hydraulikowi buzi :*:* :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aż fafelki nadyma do cmoknięcia :evil_lol: Ale z niego pedałek! :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
AśkaK Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Cześć Olu!:p [quote name='Ola&Kora']Cześć Asiu!!! Jak to dobrze że Rudaskowe jajeczka są całe i zdrowe :multi: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :-D :-D :-D Ja też się cieszę!:evil_lol: [quote name='Ola&Kora']Aż fafelki nadyma do cmoknięcia :evil_lol: Ale z niego pedałek! :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ja ci dam pedałka!:-x :evil_lol: Proszę mi tu rudasa nie zwymyśliwiwać!:lol: To w końcu Luśka jest zboczylaska i Rudego co wieczór ujeżdża!:-D A dziś nam nie dały w nocy spać. Mała wariatka darła japkę co godzinę, a robi to tak z nienacka i takim wrednym, jazgotliwym głosikiem że trupa by poderwało!:diabloti: :evil_lol: Rudy normalnie to sobie śpi i nie zwraca uwagi na hałasy na klatce, ale jak pipka się drze to on też zaczyna. O mamo!:onfire: A same to sobie potem tak spały! No i co tym fleszem dajesz! Chcesz z bańki dostać?!:diabloti: :evil_lol: Biedna Lusia przygnieciona. Panek głaskał ale zasnął.:lol: Pysiunia do całowania.:loveu: Quote
AśkaK Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Obważanek. Rudy...nie do końca najprzystojniejszy facet na świecie.:evil_lol: A jak on przez sen łapami macha!:crazyeye: :evil_lol: Tutaj tylnymi mnie kopał z całej siły, rozpychacz jeden:diabloti: , a przednią zarzucił na biórko.:lol: Uh, ciasno trochę.:evil_lol: Uf, udało się powrócić do dawnych kształtów. I znooowu zaaasypiamy.:p Oprę główkę o biórko to będzie wygodniej.:evil_lol: Shar pei.:evil_lol: (czy jak to się pisze) I na koniec parka w całej okazałości. Nie może zabraknąć nietoperza.;) :lol: Quote
malawaszka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 :multi: :multi: :multi: superrr, że jojka zdrowe :multi: :multi: :multi: pozycje sypialne rewelacja hahahahaha aż nie wiem co zacytować :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ten jazgot jak ktoś obcy w domu to doprowadza mnie do szału :angryy: normalnie wtedy to mam ochotę rzucać meblami :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Hejka :eviltong: Ale TZ to sadysta!!!! :angryy: :mad: :evil_lol: Najpierw zgniata biedną Lusię... Potem sprzedaje jej liścia...:angryy: A na koniec dusi Rudaska!!! :angryy: Aż biedak łapkę w nadziei że mu pomożesz wyciągnął! A ty co robisz?! Fotki mu robisz!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 ale ten panek się rozwala :shake: :mad: :mad: Quote
furciaczek Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 no nie moge:evil_lol: fotki rudaskowe rewelacja:loveu: nawet nie wiem ktora zacytowac:loveu: i strasznie sie ciesze ze jest wszystko dobrze:loveu: a ta fotka mnie powalila na kolana:loveu: co za slodziak:loveu: Quote
AśkaK Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='Ola&Kora']Hejka :eviltong: Ale TZ to sadysta!!!! :angryy: :mad: :evil_lol: Najpierw zgniata biedną Lusię... Potem sprzedaje jej liścia...:angryy: A na koniec dusi Rudaska!!! :angryy: Aż biedak łapkę w nadziei że mu pomożesz wyciągnął! A ty co robisz?! Fotki mu robisz!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cicho Ola;) , no wydało się przez Ciebie że psiaki katujemy i teraz Bodziulka do TOZu mnie poda!:evil_lol: Nie mam czasu nic napisać, napiszę później.:eviltong: :lol: Quote
Ola&Kora Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 AśkaK; napisał(a):Cicho Ola;) , no wydało się przez Ciebie że psiaki katujemy i teraz Bodziulka do TOZu mnie poda!:evil_lol: Nie mam czasu nic napisać, napiszę później.:eviltong: :lol: Aha! Zdemaskowałam cię!!! :diabloti: To teraz już wiadomo dlaczego Rudy jest bezzębny a Luśka nie ma ogona!!! WY SADYŚCI!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 a ja bylam swiecie przekonana ze jestes dobra kobitka asiu:shake: ja niewiem jak mozna byc taka bezduszna bestia:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Asia - Ty TOZ to już dawno masz na karku i jesteś obserwowana :evil_lol: Quote
furciaczek Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 :smilecol: DROGA ASIU ZYCZE CI TEGO BY USMICH ZAWSZE GOSCIL NA TWOJEJ TWARZY SPELNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEN DUZO ZDROWIA DLA CIEBIE I CALEJ TWOJEJ RODZINY I WOGOLE WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE :santagri: :tree1: :santagri: Quote
AśkaK Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Dziękuję za życzonka Gosieńko:calus: , mam nadzieję że szybko do nas wrócisz!!!:loveu: A ja teraz idę się znęcać nad psiotforami - skoro już się wydało, to mogę wam powiedzieć, że znęcam się w ten sposób że biorę je do parku i każę biegać za piłkami - zupełnie bez sensu!:diabloti: :evil_lol: Biedne pieski się przy tym męczą tylko, a nic konstruktywnego z tego nie wynika. :evil_lol: Bodziulka napisał(a):Asia - Ty TOZ to już dawno masz na karku i jesteś obserwowana :evil_lol: No tak, domyślałam się!:evil_lol: A CBOŚ też mnie śledzi..?:look3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: TZ dziś wreszcie zawozi aparat do naprawy! Mam ochotę go udusić,że wcześniej tego nie zrobił, bo teraz pewnie nie zdąrzą naprawić do Świąt.:roll: A zaraz po Świętach jedziemy z piesami w góry!:multi: I jak nie będzie aparatu to ja się...:grab: Quote
Bodziulka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 AśkaK napisał(a): A CBOŚ też mnie śledzi..?:look3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: żeby tylko :diabloti: :evil_lol: :lol: Quote
Ola&Kora Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Cześć Asiu :p Fajnie że aparacik już poszedł do naprawy, ale z tego co wiem, to w archiwum masz jeszcze spory zapas foteczek... :cool3: Jeśli się nie mylę, to staneliśmy gdzieś w maju... :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Paula Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Czesc Asia :lol: W koncu dotarlam ;) Przeczytalam tylko ostatnia strone :oops: ale gdybym miala najpierw wszystko przeczytac i obejrzec, to w przyszlym roku bym sie dopiero pokazala ;) Rudy robi niesamowite miny :grin: Luska zreszta tez :D Slodka malutka :loveu: Quote
AśkaK Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Cześć laseczki, witaj Paula!:multi: :lol: Widzę że stosujesz taką metodę jak ja - najpierw ostatnia strona, potem pomalutku reszta.:p I bardzo słusznie :lol: ! Witam w wesołej kawalerce!:lol: Oluś, dobrze mnie wyczułaś, archiwum mamy obszerne :cool3: (tak że cały E i C już nam się zapchał :roll: :evil_lol: ), ale póki co sypnę jeszcze takimi najświeższymi, z wczoraj.:cool3: Minki Lutulinki.:loveu: Uszka umiem zrobić tak... ... i tak.:loveu: :lol: Jestem damą! No dobra, dość pozowania, teraz zabawa! :loveu: Rudy będzie jutro.:cool3: (ekhm...znaczy dziś, tylko za pare godzin, jak się wyśpię.:evil_lol: ) Quote
Paula Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 :grin: Cudna jest :loveu: Nie moge sie napatrzec :p Quote
Ola&Kora Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Uwielbiam kiedy psy trzymają tak uszka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Cała Lusia :evil_lol: KTO CI POZWOLIŁ TO RUSZYĆ???!!! MOJE!!! I WARA ODE MNIE!!! Quote
zolly Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 te zdjęcia mnie poprostu rozłożyły na łopatki :loveu: ...rozpływam się.. panna Lusija wygląda na nich jak szczeniak ;) Quote
Recommended Posts