Jump to content
Dogomania

Schroniskowy duecik - boksiowaty Rudy i charcikowata Lusia!!! Razem od 21.01.2006 !!!

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hydraulik miałby czerwony tyłek od szczypawki!:evil_lol: Rudy jest z przodu zupełnie szczerbaty, więc nie umie ugryźć ale za to uwielbia szczypać nieproszonych gości w uda i du...:diabloti: :evil_lol:
Mnie czasami też szczypnie np.jak szykujemy się na spacer i jest bardzo podjarany to skacze, robi kręćki wokoło a potem pcha mnie nosem w nogę w stronę drzwi i wtedy potrafi szczypnąć pod kolanko.:lol: Ale to jest wtedy taki przyjazny, zabawowy szczyp. Nieproszonych gości szczepie już całkiem serio i boleśnie.:diabloti:

Spadł mi kamień z serca, ostatni tydzień ciągle o tych jajkach myślałam.:roll:

Posted

AśkaK napisał(a):
Hydraulik miałby czerwony tyłek od szczypawki!:evil_lol: Rudy jest z przodu zupełnie szczerbaty, więc nie umie ugryźć ale za to uwielbia szczypać nieproszonych gości w uda i du...:diabloti: :evil_lol:

Spadł mi kamień z serca, ostatni tydzień ciągle o tych jajkach myślałam.:roll:

szczypiacy pies:evil_lol: ciekawe zjawisko:evil_lol:

dobrze ze juz wszystko sie wyjasnilo bo jakbys dluzej myslala o jajkach to ludzie mogliby pomyslec ze niezle zboczona jestes:eviltong:

Posted

Cześć Kasiu, dziękuję Ci za miłe słówko i witamy w galerii!!!:p

Czy Wy dzisiaj też macie taki drażliwy chumorek?:diabloti: Bo ja starsznie, chyba TZ mnie zaraził bo zrzędził od rana i w końcu mi też się udzieliło.:evil_lol:
Chyba na poprawę chumoru wrzucę jezcze pare fotek...:cool3:

Posted

Cześć Asiu!!!
Jak to dobrze że Rudaskowe jajeczka są całe i zdrowe :multi: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

No i ja nie widze w Rudym zadnych morderczych zapędów :eviltong: Przecież to widać że on chce tylko dać panu hydraulikowi buzi :*:* :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aż fafelki nadyma do cmoknięcia :evil_lol: Ale z niego pedałek! :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Cześć Olu!:p
[quote name='Ola&Kora']Cześć Asiu!!!
Jak to dobrze że Rudaskowe jajeczka są całe i zdrowe :multi: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

:-D :-D :-D Ja też się cieszę!:evil_lol:

[quote name='Ola&Kora']Aż fafelki nadyma do cmoknięcia :evil_lol: Ale z niego pedałek! :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Ja ci dam pedałka!:-x :evil_lol:
Proszę mi tu rudasa nie zwymyśliwiwać!:lol: To w końcu Luśka jest zboczylaska i Rudego co wieczór ujeżdża!:-D

A dziś nam nie dały w nocy spać. Mała wariatka darła japkę co godzinę, a robi to tak z nienacka i takim wrednym, jazgotliwym głosikiem że trupa by poderwało!:diabloti: :evil_lol: Rudy normalnie to sobie śpi i nie zwraca uwagi na hałasy na klatce, ale jak pipka się drze to on też zaczyna. O mamo!:onfire:

A same to sobie potem tak spały!

No i co tym fleszem dajesz! Chcesz z bańki dostać?!:diabloti: :evil_lol:

Biedna Lusia przygnieciona. Panek głaskał ale zasnął.:lol:

Pysiunia do całowania.:loveu:

Posted

Obważanek.

Rudy...nie do końca najprzystojniejszy facet na świecie.:evil_lol:

A jak on przez sen łapami macha!:crazyeye: :evil_lol: Tutaj tylnymi mnie kopał z całej siły, rozpychacz jeden:diabloti: , a przednią zarzucił na biórko.:lol:

Uh, ciasno trochę.:evil_lol:

Uf, udało się powrócić do dawnych kształtów.

I znooowu zaaasypiamy.:p Oprę główkę o biórko to będzie wygodniej.:evil_lol:

Shar pei.:evil_lol: (czy jak to się pisze)

I na koniec parka w całej okazałości.

Nie może zabraknąć nietoperza.;) :lol:

Posted

:multi: :multi: :multi: superrr, że jojka zdrowe :multi: :multi: :multi:

pozycje sypialne rewelacja hahahahaha aż nie wiem co zacytować :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a ten jazgot jak ktoś obcy w domu to doprowadza mnie do szału :angryy: normalnie wtedy to mam ochotę rzucać meblami :evil_lol:

Posted

Hejka :eviltong:

Ale TZ to sadysta!!!! :angryy: :mad: :evil_lol:

Najpierw zgniata biedną Lusię...

Potem sprzedaje jej liścia...:angryy:

A na koniec dusi Rudaska!!! :angryy:

Aż biedak łapkę w nadziei że mu pomożesz wyciągnął!
A ty co robisz?! Fotki mu robisz!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

no nie moge:evil_lol: fotki rudaskowe rewelacja:loveu: nawet nie wiem ktora zacytowac:loveu: i strasznie sie ciesze ze jest wszystko dobrze:loveu:

a ta fotka mnie powalila na kolana:loveu:

co za slodziak:loveu:

Posted

[quote name='Ola&Kora']Hejka :eviltong:

Ale TZ to sadysta!!!! :angryy: :mad: :evil_lol:

Najpierw zgniata biedną Lusię...

Potem sprzedaje jej liścia...:angryy:

A na koniec dusi Rudaska!!! :angryy:

Aż biedak łapkę w nadziei że mu pomożesz wyciągnął!
A ty co robisz?! Fotki mu robisz!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Cicho Ola;) , no wydało się przez Ciebie że psiaki katujemy i teraz Bodziulka do TOZu mnie poda!:evil_lol:

Nie mam czasu nic napisać, napiszę później.:eviltong: :lol:

Posted

AśkaK; napisał(a):
Cicho Ola;) , no wydało się przez Ciebie że psiaki katujemy i teraz Bodziulka do TOZu mnie poda!:evil_lol:

Nie mam czasu nic napisać, napiszę później.:eviltong: :lol:

Aha! Zdemaskowałam cię!!! :diabloti: To teraz już wiadomo dlaczego Rudy jest bezzębny a Luśka nie ma ogona!!! WY SADYŚCI!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:smilecol:

DROGA ASIU ZYCZE CI TEGO BY USMICH ZAWSZE GOSCIL NA TWOJEJ TWARZY
SPELNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEN
DUZO ZDROWIA DLA CIEBIE I CALEJ TWOJEJ RODZINY
I WOGOLE WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE

:santagri: :tree1: :santagri:

Posted

Dziękuję za życzonka Gosieńko:calus: , mam nadzieję że szybko do nas wrócisz!!!:loveu:

A ja teraz idę się znęcać nad psiotforami - skoro już się wydało, to mogę wam powiedzieć, że znęcam się w ten sposób że biorę je do parku i każę biegać za piłkami - zupełnie bez sensu!:diabloti: :evil_lol: Biedne pieski się przy tym męczą tylko, a nic konstruktywnego z tego nie wynika. :evil_lol:

Bodziulka napisał(a):
Asia - Ty TOZ to już dawno masz na karku i jesteś obserwowana :evil_lol:

No tak, domyślałam się!:evil_lol: A CBOŚ też mnie śledzi..?:look3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

TZ dziś wreszcie zawozi aparat do naprawy! Mam ochotę go udusić,że wcześniej tego nie zrobił, bo teraz pewnie nie zdąrzą naprawić do Świąt.:roll: A zaraz po Świętach jedziemy z piesami w góry!:multi: I jak nie będzie aparatu to ja się...:grab:

Posted

Cześć Asiu :p
Fajnie że aparacik już poszedł do naprawy, ale z tego co wiem, to w archiwum masz jeszcze spory zapas foteczek... :cool3: Jeśli się nie mylę, to staneliśmy gdzieś w maju... :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Czesc Asia :lol: W koncu dotarlam ;) Przeczytalam tylko ostatnia strone :oops: ale gdybym miala najpierw wszystko przeczytac i obejrzec, to w przyszlym roku bym sie dopiero pokazala ;)

Rudy robi niesamowite miny :grin:

Luska zreszta tez :D

Slodka malutka :loveu:

Posted

Cześć laseczki, witaj Paula!:multi: :lol: Widzę że stosujesz taką metodę jak ja - najpierw ostatnia strona, potem pomalutku reszta.:p I bardzo słusznie :lol: ! Witam w wesołej kawalerce!:lol:
Oluś, dobrze mnie wyczułaś, archiwum mamy obszerne :cool3: (tak że cały E i C już nam się zapchał :roll: :evil_lol: ), ale póki co sypnę jeszcze takimi najświeższymi, z wczoraj.:cool3:

Minki Lutulinki.:loveu:

Uszka umiem zrobić tak...

... i tak.:loveu: :lol:

Jestem damą!

No dobra, dość pozowania, teraz zabawa!

:loveu:

Rudy będzie jutro.:cool3: (ekhm...znaczy dziś, tylko za pare godzin, jak się wyśpię.:evil_lol: )