zolly Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Nic tylko całować :* jaka siwutka bródka :loveu: Quote
AśkaK Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 [quote name='Dalmatynkaa']Lusia jest cudowna, od zawsze kochałam wszystkie psy w typie charta. Rudy również cudowny ^^ Dobrana z nich parka ;) Witaj Dalmatynkaa!!!:multi: :p Zapraszamy częściej!;) :p Jeśli chodzi o charcikowatość Lusi to w tej chwili jest już niestety bardzo dyskusyjna sprawa.:evil_lol: Na początku pobytu u nas Lusia była chudziutka jak szczapka, długie łapiny, grzbiet wygięty w pałąk - naprawdę przypominała charcika włoskiego. A teraz dupinka jej się spasła i już do charcika coraz mniej podobna.:lol: Z resztą Rudy też, zależnie od miny - czasem jest podobny do boksera, ale często też do asta. Takie mam wielo-rasowce!:eviltong: :evil_lol: Zolly, z całowaniem Lusi to radzę ostrożnie :evil_lol: , bo to wstrętna kupojadka!:diabloti: :evil_lol: *** Rudaskowi musimy ciachnąć jajko albo dwa nawet. :placz: Jedno ma trochę powiększone,wet kazał nam obserwować i wydaje mi się że minimalnie wciąż się powiększa. Mam pietra jak diabli, bo mój pekinek miał podobnie, okazało się że nowotwór i po 2 latach psa już nie było.:placz: W przyszłym tyg. jedziemy się badać. Spacerki cd. Rudasek w dumnej pozie. Rudasek z mniej już dumną miną.:evil_lol: Objada się cistkami.:loveu: No i tradycyjnie już seria pt."Rzucaj tą piłeczkę bo mnie rozerwie od środka":evil_lol: Rudy za piłką, Lusia za Rudym!:lol: Quote
furciaczek Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 ale minke strzelil:loveu: :loveu: :loveu: a i bede trzymac kciuki za zdrowko Rudaska Quote
AśkaK Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Helloł Furciaczek, na Ciebie to zawsze można o tej porze liczyć!;) :lol: Jak tam pakowanko?:cool3: Idziemy sobie kładką z parku do drugiego parku, na naszą tajemną polankę.:cool3: Uh, jak wysoko! Tajemna polanka widziana z kładki.:p Rudy być szczęśliwy, że Rudy iść na polankę!:lol: "To, że stoję w miejscu, nie oznacza że musi być nudno. Mogę przecież dla urozmiaicenia tej chwili porobić różne miny." :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AśkaK Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 I jeszcze kilka fot z kładeczki, jakoś tak ładnie piotfory wyszły na tym szarym tle.:p Lusia jak zwykle z nosem przy ziemi. Moja niuchaczka.:loveu: Rudzio wypatrzył z góry innego pieska. Na zdjęciu tego nie widać, ale uwielbiam jak robi taką minkę skupioną i patrzy na coś z góry i faflunki mu zwisają i... Jest ciuuudny no!!!:loveu: :loveu: :lol: Kofam Rudaska!:lol: To te pieski w dole. A to pieski w górze patrzące na te w dole.:lol: Schodzimy na polankę. "Lubię polankę!!!":p "O, brzózka!":lol: "Bleee, niedobra ta kora!":evil_lol: Grudniowe stokrotki.:-o :loveu: Ale się z tą pogodą porobiło co nie? Chociaż jak dla mnie cała zima może być taka ciepła. Tylko na Święta trochę śniegu!:p A to jest taki stary, wielki dom obok polanki. Mroczny i taki...dziki, nie wiem czemu ale bardzo mi się podoba. Quote
Cerber Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 ojej jakie te fotecz śliczne są, uwielbiam taką jesień...:loveu: :loveu: :loveu: hehehe na tej foteczce to tak jakbym Cerberka widziała... identyko :D:D:D:D:D Quote
Alynkaaa Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 wow ile zdiecoffff jak bys aasiu na bank fotkofff napadla:) ale to jest przeeslodkie!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: no nina przesliczna:) a rudzio tu fajowo mine walnol:) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: uwielbiam takie minki jak psiunka uszka tak do tylu bierze:)slooodko:) ah z checia bym zacytowala jeszcze kilka fotek:).... ten dom tajemniczy wyglada jak stary szpital psychiatryczny w ktorym dochodzilo do strasznych experymetow na ludziach:):crazyeye: Quote
Ola&Kora Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Jejciu, to najsłodsza psia minka jaką w życiu widziałam!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Matko, rozpływam się! :loveu: :loveu: :loveu: Jak dla mnie to takie samotne domu są nawiedzone :eviltong: :eviltong: :eviltong: P.S. Gdzie jest Rudzio? :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Bodziulka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 poważny Rudy - nie może być ;) :lol: Jeżeli by się okazało, że jednak coś nie tak z Rudaskiem, to decydujcie się na zabieg jak najszybciej - u Boxa udało nam się w ostatniej chwili... Quote
AśkaK Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Cześć Dziewuszki!!! Jak mi miło że tu zaglądacie.:p Aaaaleee ja mam dzisiaj kaca! :evil_lol: Aż spać nie mogę! I od 9 już jestem na nogach. I od 9 piszę tego posta.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Łojej, główka boli...:oops: Byliśmy wczoraj na mega świątecznych zakupach, a potem na urodzinach u kolegi. :Cool!: Oj... Po co ja tyle wczoraj ...Normalnie nie palę, ale do piwka czasem lubię sobie dymka zakurzyć no i potem mam za swoje!:placz: Nie tyle kacor od picia, co od papierochów właśnie.:roll: :placz: Niech no spojrzę co wyście tu kochaniutkie powypisywały...:p [quote name='Bodziulka']Jeżeli by się okazało, że jednak coś nie tak z Rudaskiem, to decydujcie się na zabieg jak najszybciej - u Boxa udało nam się w ostatniej chwili... Wiem Bodziulka, chyba nawet jeśli wet wykluczy zmiany nowotworowe to i tak ciachniemy dla świętego spokoju. [quote name='Cerber'] hehehe na tej foteczce to tak jakbym Cerberka widziała... identyko :-D Rzeczywiście Rudaskowi uszka tak oklapły jak Cerbusiowi na zdjęciu w awatarku!:p :lol: (Ale masz śliczny ten awatar i podpis!!!:loveu: Napatrzeć się nie mogę!) [quote name='Alynkaaa']wow ile zdiecoffff jak bys aasiu na bank fotkofff napadla :) Znacie mnie, jak się dorwę do fotopstryka to pstrykam i pstrykam!:lol: - do ostatniego miejsca na karcie!:evil_lol: A potem oczywiście nie umiem wybrać kilku zdjęć i MUSZĘ wstawić wszystkie.:oops: :evil_lol: :lol: [quote name='Alynkaaa']ten dom tajemniczy wyglada jak stary szpital psychiatryczny w ktorym dochodzilo do strasznych experymetow na ludziach :smile::crazyeye: :smhair2: :nerwy: O matko, Alynkaaa, nie strasz mnie bo przestanę na polankę chodzić i Wam zdjęcia przynosić!:eviltong: A mam jeszcze kilka fajnych, zaraz wstawię!:p Quote
Cerber Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='AśkaK'] Rzeczywiście Rudaskowi uszka tak oklapły jak Cerbusiowi na zdjęciu w awatarku!:p :lol: (Ale masz śliczny ten awatar i podpis!!!:loveu: Napatrzeć się nie mogę!) hehehe dizękuję, ale ze mnie jet amatorszczyzna, jeszcze baaaaaardzo daleko mi np. do Zory (http://www.zoradesign.net/) czy Natali Bartosiewicz (http://www.goldenweb-design.prv.pl/) ehhh ale byłabym chora gdybym się swoim nowym szablonem nie pochwaliła :D wejdz na moja galerie i na str. 325, lub 324 jest moja strpona i wejdz se i zobacz... jeśli oczywiście masz ochote :P nie chce u Ciebie reklamować swoich stron i innych rzeczy... Quote
AśkaK Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 [quote name='Ola&Kora']Jejciu, to najsłodsza psia minka jaką w życiu widziałam!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Matko, rozpływam się! :loveu: :loveu: :loveu: Widzisz Olu, jaką mamy małą szantarzystkę w domu!:evil_lol: Wystarczy że zrobi tą swoją minkę i ja już jestem rozmiękczona jak masełko:loveu: , nawet jak zje kupkę.:roll: :evil_lol: Luizko, zaraz sobie wejdę do Ciebie!:p Banerki Zory śliczne, ale tą Bartosiewicz to przebiłaś!:p Hmm, zastanawiam się czy nasze pieski sobie wczoraj też imprezki nie zrobiły:evil_lol: , takie dziś zaspane. Rudy dopiero wstał, przeciągnął się, mruknął, dał mi całuska i poszedł dalej kimać na kanapę.:-D Ostatnie spacerkowe. Biegnę do pańci!!! Uwaaaaga...zbliżenie!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Rudy podziel się! Quote
furciaczek Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 :roflt: :roflt: nie no niemoge :evil_lol: monitor poplulam z wrazenia:p nawet niewiem do czego go porownac:evil_lol: Quote
zolly Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 mniam, dobra ziemia.. dobra :evil_lol: Trzymam kciuki za zdrówko Rudaska :* Quote
AśkaK Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 "Listki mi się przykleiły". (Plosę nie patrzeć na moje dziurawe rękawiczki.:evil_lol: ) A wychodząc z parku natknęłam się na taką cudaczną kolonię grzybów: Dziękuję za kciuki, jutro jedziemy do doktora. Quote
zolly Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 :turn-l: o mamoooo... toż to hipcio najprawdziwszy :lol: Quote
Bodziulka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 AśkaK napisał(a): Wiem Bodziulka, chyba nawet jeśli wet wykluczy zmiany nowotworowe to i tak ciachniemy dla świętego spokoju. mądra decyzja - co prawda w tym wieku nie zahamuje mu się chęć do suniek za bardzo (Box po ponad 3,5 roku od zabiegu nadal gdy czuje "pachnącą" suńkę, to ożywa :evil_lol:), ale zawsze to mniej obaw na przyszłość ;) Quote
AśkaK Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Jeśli chodzi o miłosne zapędy to akrat z tym u Rudzielca nie mamy problemów. :) Owszem, lubi suczki zwłaszcza te kusząco pachnące :cool3: ale jakoś nie ugania się za nimi, nie zwiewa, a nawet bywa że daje się od suni z cieczką odwołać. Więc nie myśleliśmy o kastracji, ale teraz chyba nie będę się zastanawiać. Uff, cały dzień sprzątamy.:roll: Quote
Ola&Kora Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Ale mu się fafelki sfalowały (sfaflowały :eviltong: :eviltong: ) :loveu: :loveu: Ale mam brudnego, czarngo jęzorka!!! :multi: :eviltong: :eviltong: Quote
furciaczek Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 asia a co ty sie nieodzywasz co:mad: Quote
malawaszka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='AśkaK']Panek opowiada Rudzielcowi kawał.;) Rudy słucha zaintrygowany. Słucha, ale trochę nie kapuje, więc ma minę jełopka.:evil_lol: "Kurde, nie kumam o co chodzi w tym kawale..." "Panek, o co chodziło..?Że ta blondynka prowadziła ten rower i co...?" "Aaaa, już kapuję!" "He he he! Ale śmieszny kawał! He he he!" buuuahahahahaha umarłam :roflt: miny inteligenta są boskie :evil_lol: [quote name='AśkaK'] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aale nudna zabawa - prawie zasnął :evil_lol: Gratuluję pracy TZtowi :multi: dywan fajowy :loveu: ale pewnie bym miała alergie :lol: ;) trzymamy za zdrówko Rudaskowych jajek :kciuki: Quote
Alynkaaa Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 witaaam:)dorwalam sie troszQ do neta i odwiedzam wszystkich :D co prawda na szybkiego ale co wylookam o moje:):diabloti: milego dniaaa:**** Quote
AśkaK Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Hejka!:) Nie odzywałam się bo zakuwam do jutrzejszego kolosa z herbologii i egz.połówkowy też się jutro przyplątał.:-? Zaraz idziemy na usg dżonderek, ale po wczorajszym macanku u weta wydaje się, że wszystko jest ok!:multi: Teraz właśnie facet wymienia nam licznik na wodę i Rudy dostał apopleksji - lata po całym pokoju, drze się, wyje i próbuje wszelkimi sposobami dostać się do intruza.:diabloti: TZ odgrodził wejście do kuchni i łazienki i niestety biedny pieseczek nie może szczypnąć hydraulika w tyłek.:eviltong: :evil_lol: Dziękujemy za gratulacje malawaszko :p , TZtowi jeszcze tylko miesiąc laby został i od połowy stycznia fly!fly! :lol: Tutaj to Rudy się Pańcią znudził "No ile można ciągnąć".:evil_lol: No lecę na to usg! Quote
furciaczek Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 to daj znac po powrocie jak wyszlo to USG.. ja trzymam kciuki Quote
AśkaK Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Wyszło super!:multi: Jajeczka ok, pęcherz ok, prostata też w porządku, uff...:loveu: Biedaczek strasznie to badanie przeżył:oops: :lol: , bo nie dość że w drodze do weta wstrętna pańcia nie dała zrobić siqu (bo pęcherz do badania miał być pełen), to jeszcze potem wysmarowali dżąderka zimnym żelem do usg i macali i oglądali - strrraszne no!:evil_lol: I jeszcze dzisiaj ten okropny mokry śnieg pada! U Was też taka plucha? Rudzio podczas wizyty hydraulika.:diabloti: Dreeeę sięęęęee!!! :diabloti: :evil_lol: Quote
Recommended Posts