Izabela124. Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Angi napisał(a):grzywki chyba w niedziele też są. magdabroy napisał(a):Aha :) Aga będzie w niedzielę, więc chyba niedziela będzie najlepsza, żeby się spotkać :)Tak, 9grupa w oba dni, bo jest klubówka :) Quote
*Magda* Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 Angi napisał(a):jedziesz na klubówkę? gdzie śpisz? :> U Ciebie, tylko jeszcze Cię o tym nie poinformowała :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 sama bym się na tą klubówkę wybrała... :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Ha ha :D Śpię u znajomej w Legnicy lub w hotelu, ale raczej u znajomej :D Kiss na klubówce będzie wystawiany :D Indi w oba dni :D Quote
angineuuka Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 łe, to klubówkę jednak sobie odpuszczę :p nie chce bujać mi się w dwa dni tam i nazod :p Quote
*Magda* Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 Oooooo, to poznam też Indi :multi: Angi, gdybym nie spała u teściowej, to zaoferowałabym Ci nocleg ;) A tak, to trochę lipa :roll: Quote
angineuuka Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 ja się powinnam bardziej cieszyć, że poznam Indi :p Quote
*Magda* Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 Angi napisał(a):ja się powinnam bardziej cieszyć, że poznam Indi :p Przecież w inny wątku napisałaś, że chyba weźmiesz piesa z psitula :eviltong: Quote
Izabela124. Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 magdabroy napisał(a):Oooooo, to poznam też Indi :multi: Angi, gdybym nie spała u teściowej, to zaoferowałabym Ci nocleg ;) A tak, to trochę lipa :roll: Angi napisał(a):ja się powinnam bardziej cieszyć, że poznam Indi :pNo ja chyba śpię u koleżanki to też nie mogę zaproponować noclegu :( Jakbym spała u jakiejś rodziny to tak Quote
Izabela124. Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 magdabroy napisał(a):Przecież w inny wątku napisałaś, że chyba weźmiesz piesa z psitula :eviltong:Ona zmienia zdanie jak rękawiczki ha ha Quote
angineuuka Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 no pisałam, że biorę ze schrona :P ale ja chcę poznać psa od Izy :p Quote
*Magda* Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 Jako że zasypiam na stojąco, to się z Wami żegnam :hand: Quote
Ty$ka Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Wszystkiego najlepszego Magda. Radości z Theosia i Bogdana :). Oraz spełnienia najserdeczniejszych marzeń :loveu: Cieszę się, że będziesz w Polsce. :loveu: Co do imion. Mnie imię Tobiasz baaardzo się podoba. Mam kolegę o tym imieniu i często wołamy na niego Tobi, Obi :D Quote
agaga21 Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 ooo, urodziny! zatem i ode mnie najlepsze życzenia :) Quote
maxishine. Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Czemu ja nic nie wiem o urodzinach? :mad: W takim razie, wszystkiego najlepszego! A i kiedy w legnicy ma być wystawa psów?? Quote
Majkowska Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Bosiutku i tu znow popisane... To ja dłużo gadam, ale wy... Wszytskiego najlepsziejszego!! Buda ładna, prosta, elegancka, a to wejście nie jest zbyt duże - nie bedzie jej tam wiało?? Tora milion razy ładniejsza od tego owczara na bodziakach :loveu: Jak może grafik nie umieć jej zrobić?? Tożto ja bym nawet zrobiła. Rozumiem że jestem zaproszona do Opola na wystawę również??:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Yuki_ napisał(a): A i kiedy w legnicy ma być wystawa psów?? W Legnicy nie ma wystaw Quote
angineuuka Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Izabela124. napisał(a):W Legnicy nie ma wystaw ktoś nie ogarnął. Quote
Izabela124. Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Angi napisał(a):ktoś nie ogarnął.???? :razz: Quote
*Magda* Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Ty$ka napisał(a):Wszystkiego najlepszego Magda. Radości z Theosia i Bogdana :). Oraz spełnienia najserdeczniejszych marzeń :loveu: Cieszę się, że będziesz w Polsce. :loveu: Co do imion. Mnie imię Tobiasz baaardzo się podoba. Mam kolegę o tym imieniu i często wołamy na niego Tobi, Obi :D Dziękuję Ty$ka :) Ja się cieszę bardziej :p Tobiasz mi też się nawet podoba ;) Bo nie biega pełno Tobiaszów po ulicy :D agaga21 napisał(a):ooo, urodziny! zatem i ode mnie najlepsze życzenia :) Dziękuję bardzo :) Yuki_ napisał(a):Czemu ja nic nie wiem o urodzinach? :mad: W takim razie, wszystkiego najlepszego! Przecież nie będę się chwalić z samego rana, że mam urodziny i macie składać mi życzenia :roll: Dziękuję :) Majkowska napisał(a):Bosiutku i tu znow popisane... To ja dłużo gadam, ale wy... Wszytskiego najlepsziejszego!! Buda ładna, prosta, elegancka, a to wejście nie jest zbyt duże - nie bedzie jej tam wiało?? Tora milion razy ładniejsza od tego owczara na bodziakach :loveu: Jak może grafik nie umieć jej zrobić?? Tożto ja bym nawet zrobiła. Rozumiem że jestem zaproszona do Opola na wystawę również??:evil_lol: My gadamy dużo? No proszę Cię :mad::eviltong: Dziękuję Majka :) Buda ma wejście idealne ;) Zresztą, będzie stała tak, że nie będzie jej nic wiało :) Jaki komplement dla Tory :razz: Dzięki :) No nie wiem jakie zdolności ma ten ich grafik :evil_lol: Dawaj do Opola :) Ja zapraszam bardzo serdecznie :) Quote
Majkowska Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Ja od czasów Amorowej mega budy nauczyłam się że wszystko trzeba minimalizować - i chyba jeśli wald kiedykolwiek będzie miał bude to wejście zrobię wielkości jego głowy. Podobno jak głowa sie przeciśnie to reszta psa też :diabloti: Wydaje mi się że nie trzeba mieć szalonych zdolności graficznych żeby wyciąć sylwetkę psa na jakieś tło... Ale może się mylę. Aż mam ochotę Kini zafundować takie bodziaki z pointerem ;) Quote
*Magda* Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 A może on chce z mojej Tory zrobić samca i mu nie wychodzi :evil_lol: To co Majka, wbijasz na wystawę w Opolu? A teraz sobotnie spotkanko Theosia i Patrycji :) Quote
kalyna Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Wszystkiego dobrego, pociechy z Bodziana i Teodora oraz stada Owczarków :BIG: Trochę spóźnione życienia ale szczere ;) No to z okazji swoich urodzin,czas założyć FB :eviltong: magdabroy napisał(a):Przecież w inny wątku napisałaś, że chyba weźmiesz piesa z psitula :eviltong: proszę Cię, Ty to jeszcze ogarniasz? Quote
Recommended Posts