Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
I uwaga! uwaga! uwaga!
Zdradzam tajemnicę :eviltong:
Theoś dostanie body z wizerunkiem owczarka niemieckiego :loveu:
Miała być na body nasza Tora. Niestety grafikowi nie udało się zrobić niczego, co ładnie by wyglądało :shake: Więc na body będzie owczarek "no name" :evil_lol: Ale i tak się cieszę :multi:
A body będą wyglądać tak:

O Boże, Boże, Bożenko.... cuuuuudowne :loveu: :loveu: :loveu:

u kogo zamawiałaś?

Posted

a odnośnie dziecięcych imion, to nigdy w życiu bym nie nazwała swojego dziecka z hamerykańska :cool3: na dodatek w spolszczeniu, tj. BRAJAN, KEWIN, DENIS... okropieństwo :D jeśli ktoś ma taką dzidzię to przepraszam :razz:, no ale mnie po prostu nosi - tak samo DŻESIKA, brrr, toć to na piśmie wygląda przeokropnie...

Posted

Pani Profesor napisał(a):
łeee, to ja tyle zgadywałam na nic :roll: za cholerę bym się nie domyśliła, że to o to chodzi :D ale projekt super :cool3:

i jak w tym niby zrobić siku :grin:

Mówiłam, że dotyczy Theosia i tylko w 1% Tory :eviltong:
I dzięki :)

Jak to jak, dajesz na bok i lejesz :evil_lol:

Yuki_ napisał(a):
Ja jutro idę z Figa do weta, na szczepienie, o którym kompletnie zapomniałam. Termin miała na początku lutego. :oops:
Dobranoc ;)

To nie tak źle ;) Je też w zeszłym roku szczepiłam Torę prawie miesiąc po terminie ;)

kalyna napisał(a):
O Boże, Boże, Bożenko.... cuuuuudowne :loveu: :loveu: :loveu:

u kogo zamawiałaś?

Tutaj:
http://allegro.pl/body-z-dlugim-rekawem-smieszne-nadruki-wzory-104-i3989882235.html

A dziś dostałam jeszcze od Pani email, że grafik nadal próbuje "zrobić coś" z naszą Torą :p Więc może jednak będziemy mieć na bodziakach Torę, a nie jakiegoś "no name" owczara :cool3:

Posted

Ja zaraz jadę na rowerze na miasto i biorę Figę.
W sobotę mierzyłam Kenie fajny kaganiec. Troszkę za duży, więc czekam na rozmiar mniejszy. Dziś przymierze Fidze i zobaczę jaki dla niej miałby być. Kena ma 10 rozmiar, Juna pewnie 9 a Figa może 5-6 ? ;)

Posted

też uwielbiam, rozumiem go całkowicie :eviltong:

mój Patryś szczególnie po jedzeniu rozdaje takie suuuper :loveu: (jest na BARFie :cool3::roll:)

:evil_lol:

Wiem. Pamiętam, że barf'ujecie ;)
Torka też na barf'ie :diabloti:

Posted

Hejka:) Theoś z Torą jak zwykle ślicznie. I te uszy Tory:loveu: Ja byłam wczoraj na rowerku, więc pieski wybiegane były jak nigdy:) i dobrze że wczoraj, bo dzisiaj się u nas chmurzy jakby padać miało.

Yuki jak mogę doradzić: nie wiem na jakie okazje potrzebujesz kaganiec, ale ja dla Kai mam chopo fizjologiczny i z czystym sumieniem mogę polecić (o ile nie potrzebujesz do weterynarza).

Posted

ja też się wreszcie wybiorę po fizjologa, pies będzie miał 10x tyle wolności, co normalnie, tylko jeszcze nie opracowałam co może aportować w takim kagańcu :D :D bo piłka się raczej nie zmieści

No piłkę może być ciężko. Moja łapie patyk, ale jak ona to wymyśliła to nie wiem:)

Posted

Yuki_ napisał(a):
Nie wiem czy gdzieś pisałam, ale Greyka poszła do adopcji. Grzanka również, dzisiaj. :roll:
A Trijka ma rujke.

To powinnaś się cieszyć, że mają domki ;)

understandme napisał(a):
Hej hej :hand:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5637_zpsf8319138.jpg Jaka mina Tory haha :D

A body przecudne! :loveu:

Hej :)

Kogo moje oczy widzą :crazyeye:

Dzięki :)

marta1624 napisał(a):
Hejka:) Theoś z Torą jak zwykle ślicznie. I te uszy Tory:loveu: Ja byłam wczoraj na rowerku, więc pieski wybiegane były jak nigdy:) i dobrze że wczoraj, bo dzisiaj się u nas chmurzy jakby padać miało.

A u mnie dziś pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęknie :)
A tyłek mnie boli od wczorajszego i dzisiejszego jeżdżenia na rowerze, bo 2 lata na nim nie siedziałam :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):

A u mnie dziś pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęknie :)
A tyłek mnie boli od wczorajszego i dzisiejszego jeżdżenia na rowerze, bo 2 lata na nim nie siedziałam :roll:

Hehe ja jeżdże co roku na rowerze, ale i tak mnie boli:) To przez to że pierwszy raz w tym roku:)

Posted

marta1624 napisał(a):
Hehe ja jeżdże co roku na rowerze, ale i tak mnie boli:) To przez to że pierwszy raz w tym roku:)

Ja ostatnie 2 lata nie bardzo miałam jak :roll: Najpierw ciąża, potem mały nie bardzo dawał czas na takie rzeczy :shake:
Ale teraz młody siada w przyczepce, ja na rower, a Tora obok i robimy wycieczki (od wczoraj :evil_lol:) ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja ostatnie 2 lata nie bardzo miałam jak :roll: Najpierw ciąża, potem mały nie bardzo dawał czas na takie rzeczy :shake:
Ale teraz młody siada w przyczepce, ja na rower, a Tora obok i robimy wycieczki (od wczoraj :evil_lol:) ;)

Hehe i to wszystko trzeba jakoś ogarnąć, żeby się nie zabić:) ja jeżdże z Kają na wysięgniku, przyczepionym do roweru (ale to przez to, że ona nie należy do najspokojniejszych jeśli chodzi o kontakt z psami. Do psów ciągnie żeby się bawić, a do suk niestety w innym celu:roll:....)