marta1624 Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Hejka z rana:) Uwielbiam widok zabaw dziecięcych:) a Tora gdzie się spodziewa? Quote
Majkowska Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Nie wiem co z naszymi wystawami, narazie mam szczerą ochotę Waldkowi uciąć jaja...:roll: Jaka cudna ta dziewczynka, ma uroczą buzię. Theoś ma harem ;);) Quote
*Magda* Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 kalyna napisał(a):Wszystkiego dobrego, pociechy z Bodziana i Teodora oraz stada Owczarków :BIG: Trochę spóźnione życienia ale szczere ;) No to z okazji swoich urodzin,czas założyć FB :eviltong: proszę Cię, Ty to jeszcze ogarniasz? Dziękuję Alinko za życzenia :p Nie, nawet moje urodziny mnie nie zmuszą do założenia fb :eviltong: Powoli już nie ogarniam :diabloti: marta1624 napisał(a):Hejka z rana:) Uwielbiam widok zabaw dziecięcych:) a Tora gdzie się spodziewa? A Tora była w tym czasie na podwórku, bo by dzieciakom żyć nie dała :evil_lol: dOgLoV napisał(a):Super Ja też się cieszę :) Ale ":(:(:(" Quote
łamAga Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Widać że Theodorkowi brakuje rodzenstwa :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 dOgLoV napisał(a):Ale ??????????????? Jest mi przez Ciebie :mad: smutno :( Quote
*Magda* Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 dOgLoV napisał(a):Ojojoj a dlaczego ? :placz: Piszę Ci w Twojej galerii, że DZIŚ (czyli wczoraj) o mnie nie pamiętasz, w mojej galerii co chwilę ktoś życzy mi wszystkiego najlepszego itp., a Ty siedzisz cicho :mad::( Czekałam nawet wczoraj na sms'ka od Ciebie, ale...się nie doczekałam :placz: Nie spodziewałam się, że o mnie zapomnisz :( Quote
łamAga Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Jeju ja nie mam pamięci do dat :placz: Quote
*Magda* Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Oj nie wiem, czy tak łatwo Ci wybaczę :mad: A ten koleś nie w moim typie :eviltong: Quote
łamAga Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: A ten ? :cool3: Quote
*Magda* Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Trochę lepszy ;) Ale możesz szukać dalej :diabloti: Quote
Majkowska Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 A mnie się ten pan z różą podoba nawet, choć gdyby mu zmienić twarz (bo z tą wygląda trochę jak z zespołu dico polo) to byłby lepszy ;) Quote
*Magda* Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Majkowska napisał(a):A mnie się ten pan z różą podoba nawet, choć gdyby mu zmienić twarz (bo z tą wygląda trochę jak z zespołu dico polo) to byłby lepszy ;) No mi się właśnie jego faciata nie podoba :evil_lol: Quote
Majkowska Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Ale ciało ma przyzwoite ;) Jakby mu tak doprawić jakąś orientalno-indiańską gębę to byłoby spoko :P Quote
łamAga Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 masz nawet dwóch :diabloti: qurwa kominiarz jest i Qwendi chce bramke rozwalić :angryy: Quote
*Magda* Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 dOgLoV napisał(a):masz nawet dwóch :diabloti: qurwa kominiarz jest i Qwendi chce bramke rozwalić :angryy: Widziałam ich w necie ;) Fajni :diabloti: Qwendi ma chcice na kominiarza :evil_lol: O 8 rano buda została do mnie wysłana ;) Myślę, że w czwartek będzie u mnie :) Quote
*Magda* Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Weźcie ode mnie Theosia na kilka godzin, bo mu coś zrobię :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 dOgLoV napisał(a):no co ? :eviltong: nic, nic :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 magdabroy napisał(a):Weźcie ode mnie Theosia na kilka godzin, bo mu coś zrobię :diabloti: buhahahah a co wyprawia ? :evil_lol: Angi napisał(a):nic, nic :evil_lol: :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 dOgLoV napisał(a):buhahahah a co wyprawia ? :evil_lol: Teraz się trochę już uspokoił, ale dziś ma jakąś manie otwierania wszystkich szafek i wywalanie z nich, co tylko się da :mad: Ale zaraz dam mu jeść i idziemy spać :) Quote
łamAga Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 magdabroy napisał(a):Teraz się trochę już uspokoił, ale dziś ma jakąś manie otwierania wszystkich szafek i wywalanie z nich, co tylko się da :mad: Ale zaraz dam mu jeść i idziemy spać :) Pewnie teraz wszedl w ten etap hehe :eviltong: ale że idziecie spac ? nie wstyd Ci spac w dzien ? :eviltong: Quote
Recommended Posts