*Magda* Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 Aleksandra95 napisał(a):uff, nadrobiłam wasze gadanie :D dobrze. ze też fotki były :lol: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5599_zpsac4b761d.jpg buzi :loveu: a po co jej buda, jak w domu śpi ?:diabloti: Zdjęcia muszą być :) Bo jak nas nie ma w domu, to jest na podwórku :eviltong: I musi mieć dach nad głową jakby padało ;) Quote
Aleksa. Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 AAA, a ja myślałam, że ona ciągle w domku ;d Quote
marta1624 Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Ale śliczna buda:) Moja też ma, budę na słonia:diabloti: Quote
*Magda* Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 Aleksandra95 napisał(a):AAA, a ja myślałam, że ona ciągle w domku ;d Nie, na dworze spędza kilka godzin dziennie :) marta1624 napisał(a):Ale śliczna buda:) Moja też ma, budę na słonia:diabloti: A jak to jest buda dla słonia? :diabloti: Dziś Tora otworzyła sezon kąpielowy :evil_lol: A my sezon rowerowy :p I uwaga! uwaga! uwaga! Zdradzam tajemnicę :eviltong: Theoś dostanie body z wizerunkiem owczarka niemieckiego :loveu: Miała być na body nasza Tora. Niestety grafikowi nie udało się zrobić niczego, co ładnie by wyglądało :shake: Więc na body będzie owczarek "no name" :evil_lol: Ale i tak się cieszę :multi: A body będą wyglądać tak: Quote
Guest wolfheart Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 oooooooo super taki ciuszek, kiedyś chciałam T-shirt z ON i teraz znowu mi się zamarzył:razz: Quote
*Magda* Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 marta.k9080 napisał(a):oooooooo super taki ciuszek, kiedyś chciałam T-shirt z ON i teraz znowu mi się zamarzył:razz: Mi też ;) Pewnie bym sobie sprawiła taki t-shirt, ale wolę oglądać Theosia z pieskiem :loveu: Quote
*Magda* Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 dOgLoV napisał(a):zajebiste :loveu: Zamówiłam żółte i zielone :) Quote
Guest wolfheart Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Poproszę na Wielkanoc,niech mi Zajączek przyniesie:diabloti: Quote
łamAga Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Marta w bodziakach będziesz śmigała ?? :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 marta.k9080 napisał(a):Poproszę na Wielkanoc,niech mi Zajączek przyniesie:diabloti: dOgLoV napisał(a):Marta w bodziakach będziesz śmigała ?? :diabloti: Uszyją jej na zamówienie :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 dOgLoV napisał(a):Marta w bodziakach będziesz śmigała ?? :diabloti: przymierzyłam kiedyś bluzkę-body,niewygodne i dziwne :evil_lol: Quote
natija Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 witam po przerwie ;)mam nadzieje,ze nie zapomnialas o mnie ;) Quote
*Magda* Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 natija napisał(a):witam po przerwie ;)mam nadzieje,ze nie zapomnialas o mnie ;) Ja o Tobie nie ;) Ale Ty o nas tak :mad::eviltong: Quote
marta1624 Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 (edited) magdabroy napisał(a):Nie, na dworze spędza kilka godzin dziennie :) A jak to jest buda dla słonia? :diabloti: Hmm, buda dla słonia jest straaaaasznie duża. Mieliśmy odpadki desek i styropianu (15cm:diabloti:), więc z zewnątrz wygląda na strasznie wielką. No i ma przedsionek, więc jeszcze większa:) ale moja owczarka ani razu tam nie weszła, bo nie ma po co (ona woli moknąć na dworze, albo w śniegu zasypana leżeć;)). A ogólnie to domowa jest:) A body jest zajebiste:) sama chciałam taką koszulkę. Edited February 23, 2014 by marta1624 dopisek Quote
łamAga Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 marta.k9080 napisał(a):przymierzyłam kiedyś bluzkę-body,niewygodne i dziwne :evil_lol: Ja mam body damskie , zimą na rower bardzo przydatne Ci powiem i fajne na długie psie spacery bo nigdzie Ci nie wieje ;) Quote
*Magda* Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 marta1624 napisał(a):Hmm, buda dla słonia jest straaaaasznie duża. Mieliśmy odpadki desek i styropianu (15cm:diabloti:), więc z zewnątrz wygląda na strasznie wielką. No i ma przedsionek, więc jeszcze większa:) ale moja owczarka ani razu tam nie weszła, bo nie ma po co (ona woli moknąć na dworze, albo w śniegu zasypana leżeć;)). A ogólnie to domowa jest:) Moja też do budy nie chciała wchodzić :shake: Przekonała się dopiero wtedy, jak daliśmy jej słomę do środka ;) Moje też domowa ;) W sumie, to przez 4 lata jej życia, spędziła tylko jedną noc w budzie ;) Quote
marta1624 Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 magdabroy napisał(a):Moja też do budy nie chciała wchodzić :shake: Przekonała się dopiero wtedy, jak daliśmy jej słomę do środka ;) Moje też domowa ;) W sumie, to przez 4 lata jej życia, spędziła tylko jedną noc w budzie ;) No Kaja ma tam słomę, ale ona to taka królewna:) ale buda ma swój użytek- chowa się tam jamnik, jak go Kajka maltretuje za bardzo:diabloti: Quote
*Magda* Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 marta1624 napisał(a):No Kaja ma tam słomę, ale ona to taka królewna:) ale buda ma swój użytek- chowa się tam jamnik, jak go Kajka maltretuje za bardzo:diabloti: U nas w okresie letnim, to kot śpi w budzie, a pies obok :D Tora nie wejdzie do budy, jak jest w niej Lumpek :evil_lol: Quote
angineuuka Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 jak mogłaś go ONkiekm skrzywdzić :p Quote
*Magda* Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 Angi napisał(a):jak mogłaś go ONkiekm skrzywdzić :p A co, miałam mu grzywka "zrobić" :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 Aleksandra95 napisał(a):Super te body :) Dziękować :) Quote
*Magda* Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 Angi napisał(a):nie, nie grzywka ;p To może siebie? :evil_lol: Quote
Recommended Posts