Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
AAA, a ja myślałam, że ona ciągle w domku ;d

Nie, na dworze spędza kilka godzin dziennie :)

marta1624 napisał(a):
Ale śliczna buda:) Moja też ma, budę na słonia:diabloti:

A jak to jest buda dla słonia? :diabloti:

Dziś Tora otworzyła sezon kąpielowy :evil_lol: A my sezon rowerowy :p

I uwaga! uwaga! uwaga!
Zdradzam tajemnicę :eviltong:
Theoś dostanie body z wizerunkiem owczarka niemieckiego :loveu:
Miała być na body nasza Tora. Niestety grafikowi nie udało się zrobić niczego, co ładnie by wyglądało :shake: Więc na body będzie owczarek "no name" :evil_lol: Ale i tak się cieszę :multi:
A body będą wyglądać tak:

Guest wolfheart
Posted

oooooooo super taki ciuszek, kiedyś chciałam T-shirt z ON i teraz znowu mi się zamarzył:razz:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
oooooooo super taki ciuszek, kiedyś chciałam T-shirt z ON i teraz znowu mi się zamarzył:razz:

Mi też ;) Pewnie bym sobie sprawiła taki t-shirt, ale wolę oglądać Theosia z pieskiem :loveu:

Guest wolfheart
Posted

Poproszę na Wielkanoc,niech mi Zajączek przyniesie:diabloti:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
Poproszę na Wielkanoc,niech mi Zajączek przyniesie:diabloti:

dOgLoV napisał(a):
Marta w bodziakach będziesz śmigała ?? :diabloti:

Uszyją jej na zamówienie :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
Marta w bodziakach będziesz śmigała ?? :diabloti:

przymierzyłam kiedyś bluzkę-body,niewygodne i dziwne :evil_lol:

Posted (edited)

magdabroy napisał(a):
Nie, na dworze spędza kilka godzin dziennie :)

A jak to jest buda dla słonia? :diabloti:

Hmm, buda dla słonia jest straaaaasznie duża. Mieliśmy odpadki desek i styropianu (15cm:diabloti:), więc z zewnątrz wygląda na strasznie wielką. No i ma przedsionek, więc jeszcze większa:) ale moja owczarka ani razu tam nie weszła, bo nie ma po co (ona woli moknąć na dworze, albo w śniegu zasypana leżeć;)). A ogólnie to domowa jest:)

A body jest zajebiste:) sama chciałam taką koszulkę.

Edited by marta1624
dopisek
Posted

marta.k9080 napisał(a):
przymierzyłam kiedyś bluzkę-body,niewygodne i dziwne :evil_lol:

Ja mam body damskie , zimą na rower bardzo przydatne Ci powiem i fajne na długie psie spacery bo nigdzie Ci nie wieje ;)

Posted

marta1624 napisał(a):
Hmm, buda dla słonia jest straaaaasznie duża. Mieliśmy odpadki desek i styropianu (15cm:diabloti:), więc z zewnątrz wygląda na strasznie wielką. No i ma przedsionek, więc jeszcze większa:) ale moja owczarka ani razu tam nie weszła, bo nie ma po co (ona woli moknąć na dworze, albo w śniegu zasypana leżeć;)). A ogólnie to domowa jest:)

Moja też do budy nie chciała wchodzić :shake: Przekonała się dopiero wtedy, jak daliśmy jej słomę do środka ;)
Moje też domowa ;) W sumie, to przez 4 lata jej życia, spędziła tylko jedną noc w budzie ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Moja też do budy nie chciała wchodzić :shake: Przekonała się dopiero wtedy, jak daliśmy jej słomę do środka ;)
Moje też domowa ;) W sumie, to przez 4 lata jej życia, spędziła tylko jedną noc w budzie ;)

No Kaja ma tam słomę, ale ona to taka królewna:) ale buda ma swój użytek- chowa się tam jamnik, jak go Kajka maltretuje za bardzo:diabloti:

Posted

marta1624 napisał(a):
No Kaja ma tam słomę, ale ona to taka królewna:) ale buda ma swój użytek- chowa się tam jamnik, jak go Kajka maltretuje za bardzo:diabloti:

U nas w okresie letnim, to kot śpi w budzie, a pies obok :D Tora nie wejdzie do budy, jak jest w niej Lumpek :evil_lol: