angineuuka Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 magdabroy napisał(a):To może siebie? :evil_lol: twoja twarz + kocham mamusię! :D Quote
*Magda* Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 Angi napisał(a):twoja twarz + kocham mamusię! :D I bez tego wiem, że mnie kocha :eviltong: Quote
łamAga Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Bodziaki z napisem " Mam wyjebane " :diabloti: kupie takie bratu jak mu sie syn urodzi hehe dzisiaj mi podał imiona jakie będą :diabloti: Sebek myślał ze On żartuje ale ja wiedziałam że mówi poważnie , moja krew :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 dOgLoV napisał(a):Bodziaki z napisem " Mam wyjebane " :diabloti: kupie takie bratu jak mu sie syn urodzi hehe dzisiaj mi podał imiona jakie będą :diabloti: Sebek myślał ze On żartuje ale ja wiedziałam że mówi poważnie , moja krew :diabloti: nie mów, że Borys? :mdleje: Quote
*Magda* Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 dOgLoV napisał(a):Bodziaki z napisem " Mam wyjebane " :diabloti: kupie takie bratu jak mu sie syn urodzi hehe dzisiaj mi podał imiona jakie będą :diabloti: Sebek myślał ze On żartuje ale ja wiedziałam że mówi poważnie , moja krew :diabloti: Dawaj te imiona ;) Quote
Ty$ka Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Nadrobiłam :) Cześć, Magda :loveu: Jak Theoś przygląda się kałuży :D Jeeej, ale Kisi wyrosła :O :loveu: A body bajeranckie, no cudowne :loveu: Czekam na zdjęcia Theosia w ubranku :) Quote
*Magda* Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 Ty$ka napisał(a):Nadrobiłam :) Cześć, Magda :loveu: Jak Theoś przygląda się kałuży :D Jeeej, ale Kisi wyrosła :O :loveu: A body bajeranckie, no cudowne :loveu: Czekam na zdjęcia Theosia w ubranku :) Cześć :) No, Kisi większa niż Tora :mad: Ale póki co, to chudzielec z niej taki, że kości można policzyć :D Jak tylko będę je miała, to ubiorę szybko Theosia i zrobię fotki :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Angi napisał(a):nie mów, że Borys? :mdleje: Nie :shake: magdabroy napisał(a):Dawaj te imiona ;) Stasiu i Pola ;) od razu tłumacze że męskie mi sie podoba a żeńskie nie bardzo hehe Quote
*Magda* Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 Oba fajne :) A co się Sebkowi w nich nie podoba? Quote
łamAga Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 magdabroy napisał(a):Oba fajne :) A co się Sebkowi w nich nie podoba? Powiedział że Stanisław to takie staroświeckie imię heh A Paulina by chciała Mateusza a mój brat kategorycznie mówi nie hehe Quote
*Magda* Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 I niech sobie jest staroświeckie, ale jest oryginalne :) Oki, ja się zawijam spać :hand: Quote
łamAga Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 magdabroy napisał(a):I niech sobie jest staroświeckie, ale jest oryginalne :) Oki, ja się zawijam spać :hand: też tak sądze , tak samo jak Franciszek które mega mi się podoba :loveu: dobranoc ;) Quote
angineuuka Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Jesu, Stanisław, Franiczek :mdleje: Quote
łamAga Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Angi napisał(a):Jesu, Stanisław, Franiczek :mdleje: No co ? nie podoba sie Franek i Staś ? :eviltong: Quote
angineuuka Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 dOgLoV napisał(a):No co ? nie podoba sie Franek i Staś ? :eviltong: nie. :p Quote
agaga21 Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 mi też nie bardzo ale nie są aż takie najgorsze. znajomi nazwali syna tobiasz... Quote
Pani Profesor Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 magdabroy napisał(a): I uwaga! uwaga! uwaga! Zdradzam tajemnicę :eviltong: Theoś dostanie body z wizerunkiem owczarka niemieckiego :loveu: Miała być na body nasza Tora. Niestety grafikowi nie udało się zrobić niczego, co ładnie by wyglądało :shake: Więc na body będzie owczarek "no name" :evil_lol: Ale i tak się cieszę :multi: łeee, to ja tyle zgadywałam na nic :roll: za cholerę bym się nie domyśliła, że to o to chodzi :D ale projekt super :cool3: marta.k9080 napisał(a):przymierzyłam kiedyś bluzkę-body,niewygodne i dziwne :evil_lol: i jak w tym niby zrobić siku :grin: Quote
łamAga Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Angi napisał(a):nie. :p :roll: agaga21 napisał(a):mi też nie bardzo ale nie są aż takie najgorsze. znajomi nazwali syna tobiasz... Tobiasz ładne :loveu: moja znajoma dała synkowi na imię Leon :splat: Pani Profesor napisał(a): i jak w tym niby zrobić siku :grin: ej no rozpinasz i lejesz hehe :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 No brzydkie imiona :p Tak to ja mogłabym psa nazwać, ale dziecko... Quote
maxishine. Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Ja jutro idę z Figa do weta, na szczepienie, o którym kompletnie zapomniałam. Termin miała na początku lutego. :oops: Dobranoc ;) Quote
łamAga Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Angi napisał(a):No brzydkie imiona :p Tak to ja mogłabym psa nazwać, ale dziecko... pierdzielisz hehe Quote
angineuuka Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 dOgLoV napisał(a):pierdzielisz hehe nie, po prostu pisze jak jest :p Quote
łamAga Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Angi napisał(a):nie, po prostu pisze jak jest :p Masz prawo ;) a jakie imiona Tobie sie podobają ? ;) Quote
maxishine. Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Mi się podobają Asia, Ania albo Rafał. ;) Quote
łamAga Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Yuki_ napisał(a):Mi się podobają Asia, Ania albo Rafał. ;) zbyt pospolite ;) Quote
Recommended Posts