Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marta1624 napisał(a):
Hehe i to wszystko trzeba jakoś ogarnąć, żeby się nie zabić:) ja jeżdże z Kają na wysięgniku, przyczepionym do roweru (ale to przez to, że ona nie należy do najspokojniejszych jeśli chodzi o kontakt z psami. Do psów ciągnie żeby się bawić, a do suk niestety w innym celu:roll:....)

Ja też mam uchwyt przy rowerze dla Tory, bo jakieś 500m muszę przejechać chodnikiem ;) Ale teraz jak mam przyczepkę, to boję się, że będzie łapami zahaczać właśnie o przyczepkę :roll: Muszę pomyśleć jak to zamocować na ramie z przodu roweru, bo pod siodełkiem już nie może być jak jest przyczepka :shake:
Ale moja Tora daje się odwołać, więc nie ma tragedii i mogła dziś biec niezapięta ;)

Posted

Yuki_ napisał(a):
Wiesz co?
Nie wiem co by było gdyby nasz kocur nie był wykastrowany. :roll:
Trijka tańczy przed Tofikiem. tak płacze i koncertuje, że ja nie wiem. :diabloti:

Kiedyś Lumpek był u znajomych na kilka dni jak pojechaliśmy do PL. Ich kotka miała rujkę i te kilka dni mieli fajne koncerty w domu :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

chciałam wstawić Ci pączusia zamiast tortu,ale pączusi najemy się w ten czwartek :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

marta1624 napisał(a):
Wszystkiego najlepszego!

Dziękuję :)

Angi napisał(a):
chyba będę, na dzień dzisiejszy nic nie mogę potwierdzić...

Uświadomiłam Bogdana, że idę na wystawę :diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
Do zobaczenia w kwietniu w Opolu :bigcool::bigcool:
:multi::multi::multi:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album3/owczarek2_zpse66c991c.jpg super body :D

Madzia, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń! :multi::smilecol::ylsuper::laugh2_2::bigcool::new-bday::tort::bday::BIG::pepsi::morning::laola::cunao::knajpa::drink1::drinka::beerchug::eating::popcorn::sabber::laola::cunao::new-bday::BIG:

Posted

Izabela124. napisał(a):
:multi::multi::multi:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album3/owczarek2_zpse66c991c.jpg super body :D

Madzia, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń! :multi::smilecol::ylsuper::laugh2_2::bigcool::new-bday::tort::bday::BIG::pepsi::morning::laola::cunao::knajpa::drink1::drinka::beerchug::eating::popcorn::sabber::laola::cunao::new-bday::BIG:

Iza, a Ty będziesz w sobotę czy w niedzielę na wystawie??

Dziękuję i dziękuję :p