Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja popołudniu, to chyba na rower pójdę z Theosiem ;) I może tatusia też weźmiemy, jeśli był grzeczny :diabloti:

Moje dziecię odmawia jedzenia owoców :mad: Już chyba z miesiąc jak zjada tylko 1-2 owoce w ciągu tygodnia :mad: A kiedyś jadł codziennie ;) Dobrze, że lubi soczek marchwiowy :) To mu sama robię i dodaję też jakiś owoc. Dziś ma marchewkę z jabłkiem i gruszką i już drugi kubek kończy pić :)

Posted

Theoś nie przepada za cytrusami :shake: Wczoraj mu wycisnęłam sok właśnie z mandarynek, to sama wszystko wypiłam, bo on nie chciał :shake:

P.S.
Przylazł i chce kolejny kubek soku :D Ale będzie dziś pampers pełny :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Theoś nie przepada za cytrusami :shake: Wczoraj mu wycisnęłam sok właśnie z mandarynek, to sama wszystko wypiłam, bo on nie chciał :shake:

P.S.
Przylazł i chce kolejny kubek soku :D Ale będzie dziś pampers pełny :evil_lol:

Już Ci współczuje :diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
A ja będę jadła pączki z budyniem :loveu:

A u nas w ciastkarniach nie ma pączków z budyniem w tłusty czwartek , są tylko z marmoladą :placz: no trudno , w pracy mam juz złozone zamowienie na dwa i tesciowa jeszcze bedzie piekla wiec bede gruba :diabloti:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Cos tak ale pewnie nie za wiele ....

Lepsze "coś" niż nic :eviltong:
A ja się cieszę, że u mnie bez problemu kupię z budyniem, bo już mam taką ochotę, że....:oops:

Posted

magdabroy napisał(a):
Lepsze "coś" niż nic :eviltong:
A ja się cieszę, że u mnie bez problemu kupię z budyniem, bo już mam taką ochotę, że....:oops:

Ja najbardziej lubię z dziką różą i powidłami śliwkowymi:p

Posted

Ja najbardziej, to z advokatem :loveu: Ale tutaj takich nie robią :shake::placz: Nawet te z budyniem, to mam tylko w jednej piekarni, bo wszędzie tylko z marmoladą :mad: