*Magda* Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 dOgLoV napisał(a):Pewnie teraz wszedl w ten etap hehe :eviltong: ale że idziecie spac ? nie wstyd Ci spac w dzien ? :eviltong: Ten etap to on ma już rok :eviltong: Tylko dziś wybitnie nie rozumie słowa "nie wolno" :diabloti: Tak, idę ;) Bo muszę odespać to wczesne wstawanie :roll: Quote
Pani Profesor Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 stolat stolat lalalalalalala :cool1: :beerchug::knajpa::drink1::cunao::pepsi::drinka: Quote
*Magda* Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Pani Profesor napisał(a):stolat stolat lalalalalalala :cool1: :beerchug::knajpa::drink1::cunao::pepsi::drinka: Dziękuję :) Od tego picia, będę pijana :diabloti: Quote
łamAga Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 magdabroy napisał(a):Ten etap to on ma już rok :eviltong: Tylko dziś wybitnie nie rozumie słowa "nie wolno" :diabloti: Tak, idę ;) Bo muszę odespać to wczesne wstawanie :roll: hahahah to do kojca go za kare :diabloti: Idz idz, nie ma co sie meczyć :) Quote
*Magda* Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Młody już leży ;) Jak zaśnie, to ja też znikam do łóżeczka :loveu: Quote
marta1624 Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Tobie to dobrze że możesz zasnąć w dzień. Ja nawet po 3 nieprzespanych nocach i tak w dzień nie zasnę:shake: Quote
Pani Profesor Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 a ja mogę zasnąć o każdej porze dnia i nocy :cool3: zawsze, nawet jak spałam w nocy 10 godzin to mogę się zdrzemnąć w dzień niechcący :cool3: za to mam problem w drugą stronę, wstawanie to koszmar... nieraz zasnę np. o 1 i budzę się o 13 następnego dnia, na dodatek przez sen wyłączam budzik i to ogólnie jest horror, dlatego fajnie mieć psa, który jęczy pod pokojem, że mam wstać natychmiast i dać mu żreć :D Quote
marta1624 Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Pani Profesor napisał(a):a ja mogę zasnąć o każdej porze dnia i nocy :cool3: zawsze, nawet jak spałam w nocy 10 godzin to mogę się zdrzemnąć w dzień niechcący :cool3: za to mam problem w drugą stronę, wstawanie to koszmar... nieraz zasnę np. o 1 i budzę się o 13 następnego dnia, na dodatek przez sen wyłączam budzik i to ogólnie jest horror, dlatego fajnie mieć psa, który jęczy pod pokojem, że mam wstać natychmiast i dać mu żreć :D U mnie jest jeszcze ten problem, że mój pies nigdy mnie nie budzi że chce wyjść/jeść itp. Uważa że jak śpię to jest świętość i nie należy mnie budzić:) Wróciłam niedawno ze spacerku, który miał być przyjemny, a okazał się totalną katastrofą:shake: Quote
*Magda* Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Pani Profesor napisał(a):a ja mogę zasnąć o każdej porze dnia i nocy :cool3: zawsze, nawet jak spałam w nocy 10 godzin to mogę się zdrzemnąć w dzień niechcący :cool3: za to mam problem w drugą stronę, wstawanie to koszmar... nieraz zasnę np. o 1 i budzę się o 13 następnego dnia, na dodatek przez sen wyłączam budzik i to ogólnie jest horror, dlatego fajnie mieć psa, który jęczy pod pokojem, że mam wstać natychmiast i dać mu żreć :D PP, to kładź budzik w takim miejscu, żebyś musiała do niego wstać :evil_lol: Mój tż tak robi :D marta1624 napisał(a):U mnie jest jeszcze ten problem, że mój pies nigdy mnie nie budzi że chce wyjść/jeść itp. Uważa że jak śpię to jest świętość i nie należy mnie budzić:) Wróciłam niedawno ze spacerku, który miał być przyjemny, a okazał się totalną katastrofą:shake: Co się stało?? Quote
marta1624 Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Wyszłam na spacer z psem i przyczepia się do nas taki duży pies. Wszystko byłoby ok, bo to młodziak, który bawił się z moją, gdyby nie to, że nie dało się go odgonić. Więc przyszedł aż pod moją działkę. I teraz mam wyrzuty sumienia, że uciekł i go nie znajdą właściciele:shake: Quote
*Magda* Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 marta1624 napisał(a):Wyszłam na spacer z psem i przyczepia się do nas taki duży pies. Wszystko byłoby ok, bo to młodziak, który bawił się z moją, gdyby nie to, że nie dało się go odgonić. Więc przyszedł aż pod moją działkę. I teraz mam wyrzuty sumienia, że uciekł i go nie znajdą właściciele:shake: Może to taki pies co ma nieodpowiedzialnych właścicieli, którzy go puszczają samopas i wróci do swojego domku sam ;) Quote
kalyna Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 magdabroy napisał(a):PP, to kładź budzik w takim miejscu, żebyś musiała do niego wstać :evil_lol: Mój tż tak robi :D ja też tak robię :eviltong: co gorsza budzik nad ranem jest wyłączony, nikt w rodzinie go nie wyłączył, a ja nic nie pamiętam :evil_lol: Ja też mogę spać wszędzie i o każdej porze... :roll: i najgorzej jest zimą, gdzie pod kocykiem chcę chwilę poleżeć przed tv i budzę się po 2 godzinach :roll: Quote
Pani Profesor Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 dupa nie wstać, budzik w telefonie mam koszmarny i irytujący, z cyklu "obudzi trupa", kładę na biurku milion kilometrów od łóżka i co? budzę się 2 godziny później, budzik wyłączony, a ja nie pamiętam, że wstałam, wyciszyłam i polazłam z powrotem do łóżka :roll: Quote
marta1624 Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Mam nadzieję że to samowyprowadzający, bo szkoda psiaka:( a jeśli chodzi o wstawanie- mnie wystarczy budzik, bo po wyłączeniu melodii i tak już nie zasnę:) Quote
Guest wolfheart Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 magdabroy napisał(a):Może to taki pies co ma nieodpowiedzialnych właścicieli, którzy go puszczają samopas i wróci do swojego domku sam ;) o ile nie rozjedzie go samochód,lub nie stanie się inne nieszczęście,ludzie są przygłupi :shake: Quote
*Magda* Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 A moim budzikiem są wibracje w telefonie i wstaję :eviltong: marta.k9080 napisał(a):o ile nie rozjedzie go samochód,lub nie stanie się inne nieszczęście,ludzie są przygłupi :shake: Nawet tak nie myśl :shake: Quote
Guest wolfheart Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 ja wstaję bez budzika,mnie budzi słońce,ledwo się rozjaśni i sen mi się urywa:evil_lol::eviltong: Quote
angineuuka Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 ja jutro muszę wcześnie wstać.. :placz: lekarz wzywa... Quote
*Magda* Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Ja dziś u dentysty byłam :roll: Quote
Guest wolfheart Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 magdabroy napisał(a):Ja dziś u dentysty byłam :roll: ja się boję:evil_lol: Quote
marta1624 Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 A ja muszę w przyszłym tygodniu iść na pobieranie krwi, czego się strasznie boje:shake: Quote
*Magda* Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 marta.k9080 napisał(a):ja się boję:evil_lol: Ja się nie boję, ale nie lubię :shake: No i w kwietniu muszę iść na ściągnięcie kamienia :roll: marta1624 napisał(a):A ja muszę w przyszłym tygodniu iść na pobieranie krwi, czego się strasznie boje:shake: Boisz się igieł?? czy widoku krwi?? Quote
angineuuka Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 aj tam, pobieranie krwi to pikuś :P Quote
marta1624 Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 magdabroy napisał(a):Ja się nie boję, ale nie lubię :shake: No i w kwietniu muszę iść na ściągnięcie kamienia :roll: Boisz się igieł?? czy widoku krwi?? Ogólnie igieł się nie boje, a widok krwi jakoś super mnie nie przeraża. Ale jak tylko mam iść na pobieranie krwi, to strasznie się boje i robi mi się słabo Quote
angineuuka Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 mnie nawet nie przerażał fakt, że musiałam drugi raz krew oddać ,bo za pierwszym razem okazało się że nie zrobili jeszcze jakiegoś tam badania :P Quote
Recommended Posts