*Magda* Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Ze mnie tam mogą robić co chcą :evil_lol: U mnie żadne igły, krew nie powodują słabości ;) Quote
marta1624 Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Chciałabym się tak nie bać:) nie wiem czemu mnie aż tak to przeraża. Za każdym razem mdleje, nawet jak nie patrzę na strzykawkę. W innych sytuacjach igy i krwi się nie boje:shake: Quote
*Magda* Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 To może warto brać jakąś meliskę czy coś ;) Quote
*Magda* Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Yuki_ napisał(a):Dobry wieczór ;) Hej Karolina :) Quote
marta1624 Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Hmm może melisa to nie jest zły pomysł:) na razie mam przykleić na kilka godzin przed pobieraniem plaster znieczulający, to może będzie treochę lepiej (przynajmniej psychicznie mnie trochę uspokoi:)) Quote
maxishine. Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Byłam u weta. Zaszczepilam Figę, Trijka dostała tabletki antykoncepcyjne :D Quote
*Magda* Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 marta1624 napisał(a):Hmm może melisa to nie jest zły pomysł:) na razie mam przykleić na kilka godzin przed pobieraniem plaster znieczulający, to może będzie treochę lepiej (przynajmniej psychicznie mnie trochę uspokoi:)) Pewnie to w dużej mierze zależy od Twojej psychiki ;) Yuki_ napisał(a):Byłam u weta. Zaszczepilam Figę, Trijka dostała tabletki antykoncepcyjne :D To teraz Trijka nie będzie już chodzić za kocurem :D Quote
maxishine. Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Za to uprawiają kocie zapasy. Mają nową zabawkę z royala. Quote
Majkowska Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 marta1624 napisał(a):Wyszłam na spacer z psem i przyczepia się do nas taki duży pies. Wszystko byłoby ok, bo to młodziak, który bawił się z moją, gdyby nie to, że nie dało się go odgonić. Więc przyszedł aż pod moją działkę. I teraz mam wyrzuty sumienia, że uciekł i go nie znajdą właściciele:shake: Ja bym psa złapała pewnie i albo przetrzymała albo zadzwoniła do schroniska. Z jednej strony szkoda psiaka żeby przeszedł przez schron, ale przez lata odprowadzania psów do domu albo gadek "proszę go puścić on sobie wróci, a jak go trąci auto to zapłaci za swoją głupotę" stwierdziłam że to dobra opcja - jak cymbałowi złapiesz psa i odprowadzisz to tym większa przysługa, a jak już go w schronisku wylegitymują i zapamiętają to zaraz inaczej patrzy na puszczanie pieska... Zresztą nigdy nie wiemy czemu pies biega samopas i czy go ktoś szuka czy nie. Quote
*Magda* Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 Dzień dobry dziewczyny :) U mnie piękne słoneczko :p W nocy co prawda padało, ale złożę młodemu gumowce, spodnie przeciw deszczowe i ruszamy w pola :) Quote
Vilena Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 magdabroy napisał(a):Dzień dobry dziewczyny :) U mnie piękne słoneczko :p W nocy co prawda padało, ale złożę młodemu gumowce, spodnie przeciw deszczowe i ruszamy w pola :) U mnie też piękne słoneczko :multi: Niestety zamiast na spacer, muszę iść do pracy :placz: Quote
*Magda* Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 ania90 napisał(a):Witamy sie u Was i pozdrawiamy:) Hej Ania :) Vilena napisał(a):U mnie też piękne słoneczko :multi: Niestety zamiast na spacer, muszę iść do pracy :placz: Wcale Ci nie zazdroszczę :shake: dOgLoV napisał(a):hejka ;) u nas ładne słoneczko ;) Hej Aga :) Theoś "ochrzcił" swoje gumowce :D Ale miał zabawę, ja mama pozwoliła wejść do każdej kałuży :D Quote
angineuuka Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 heej :D Też miałabym radochę :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 Angi napisał(a):heej :D Też miałabym radochę :evil_lol: Hej córeczko :) Chyba każde dziecko ma ;) Quote
maxishine. Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Ja na pola pójdę po południu jak mama wróci z pracy ;) Quote
*Magda* Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 Yuki_ napisał(a):Ja na pola pójdę po południu jak mama wróci z pracy ;) Szkoda czekać, idź teraz ;) Angi napisał(a):a ja nigdzie nie pójde :p A czemu? Quote
angineuuka Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 bo chyba mam zapalenie oskrzeli i takie spacery są niewskazane :p a do lekarza dopiero na 13 30.. :p Quote
*Magda* Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 Angi napisał(a):bo chyba mam zapalenie oskrzeli i takie spacery są niewskazane :p a do lekarza dopiero na 13 30.. :p A tak się zastanawiałam, co Ty o tej porze robisz w domu :hmmmm: Ale myślałam, że może mniej lekcji czy cóś ;) A więc zdrówka Angi :) Quote
Recommended Posts