Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']Spoko przynajmniej by u nas mieszkal :diabloti:[/QUOTE]

Chcesz darmowego ogrodnika :mad:

[quote name='Yuki_']Widziałaś co nowego u Gezowej? :D[/QUOTE]

???

Posted

[quote name='dOgLoV']Ojjj tam od razu darmowego :roll: jeść dostanie :diabloti:[/QUOTE]

Za samo jedzenie, to sama se koś :obrazic:

Czasem Bogdan się do czegoś przydaje :diabloti:
Rano wychodzę z młodym i psem na spacer. Po chwili zaczęło tak padać, że w sumie byliśmy 10min. na dworze :roll: Se myślę-pięknie :mad: Bogdan wstanie, to pójdę jeszcze raz, ale z samym psem ;)
Zanim Bogdan wstał, to przestało padać. I stwierdził, że bierze młodego i psa i idzie pojeździć na quadzie :)
No i pojechali. Nie było ich ponad godzinę. Zrobili 10km, więc Tora ma dziś już spacer zaliczony :)

Posted

[quote name='Yuki_']Widziałaś co nowego u Gezowej? :D[/QUOTE]
[quote name='Yuki_']Założyła stronę swojemu psu na fb ;)[/QUOTE]

prawdziwa sensacja.... niewiarygodne... jak ona mogła...:roll:

Jak ktoś chce ogrodnika to ja Waldka mogę pożyczyć, przekopuje grządki i obcina drzewka :lol:

Ta kosiara jest z Fishera?

Posted

[quote name='Majkowska']
Jak ktoś chce ogrodnika to ja Waldka mogę pożyczyć, przekopuje grządki i obcina drzewka :lol:

Ta kosiara jest z Fishera?[/QUOTE]

Ja mam ogrodnika-męża ;) Więc za Waldka podziękuję :eviltong:

Tak, z fishera ;) Fajna zabawka :)

Posted

Załuj żałuj, mój tata jest Warchla usługami zachwycony :diabloti:

Tak na nią patrzę, bo w sumie to taką trochę chodzikowo-wspierającą funkcję pełni. Mamy działeczkę, więc jak Kinia zacznie chodzić to i może ja się na to skuszę ;)
Albo szepniemy chrzestnej :evil_lol: Ostatnio nam z fp kupiła pieska tego co gada i uczy ;)

Posted

Ja na swojego ogrodnika nie narzekam ;)

Theoś zaczął przy tym chodzić właśnie na dworze ;) Bo w domu, na kafelkach się ślizgały kółka i co chwilę leżał :evil_lol: Teraz jak już umie chodzić, t biega z tym po całym domu. A w zakręty wchodzi z taką prędkością, że dziwię się, ze jeszcze nóg nie połamał :D
Trawa musi być w miarę niska, bo na za wysokiej, ciężko się będzie Kini pchało ;)

Posted

[quote name='Kaaasia']Piękną wiosnę macie ;)[/QUOTE]

Wolałabym śnieg ;)

Kurcze, nikt nie zatrybił, że się pomyliłam :mad: Tłusty czwartek nie jest jutro tylko 27 lutego :splat:

Posted

Ahhh uwielbiam taaaakie fotki :loveu: :loveu:

Buu ale pogoda to mi się nie podoba... choć dzisiaj było u nas podobnie... słonecznie i ciepło :roll:

Nie mów, ze myślałaś, ze jutro jest tłusty czwartek :crazyeye: kobieto nie pij od rana :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']ja tam nigdy nie wiem kiedy jest tłusty czwartek :P[/QUOTE]

ostatni czwartek karnawału :eviltong: tuż przed środą popielcową.. zapewne tez nie wiesz, kiedy jest środa popielcowa :diabloti:

Posted

[quote name='kalyna']Ahhh uwielbiam taaaakie fotki :loveu: :loveu:

Buu ale pogoda to mi się nie podoba... choć dzisiaj było u nas podobnie... słonecznie i ciepło :roll:

Nie mów, ze myślałaś, ze jutro jest tłusty czwartek :crazyeye: kobieto nie pij od rana :evil_lol:[/QUOTE]

Trochę monotonne, ale sama nie jestem w stanie pilnować dziecka, rzucać piłki i focić :eviltong:

No właśnie mi się też ta pogoda nie bardzo podoba :shake: Nie o tej porze roku :mad:

No właśnie coś mi się w głowie poprzestawiało i byłam pewna, że to już jutro :oops:
Nic, ważne ze się w porę obudziłam :evil_lol:

[quote name='Angi']ja tam nigdy nie wiem kiedy jest tłusty czwartek :P[/QUOTE]

Wujek google nie gryzie :eviltong:

[quote name='kalyna']ostatni czwartek karnawału :eviltong: tuż przed środą popielcową.. zapewne tez nie wiesz, kiedy jest środa popielcowa :diabloti:[/QUOTE]

Ja się urodziłam w środę popielcową :p

Posted

[quote name='Majkowska']A tam, pomylić się z tłustym czartkiem nie grzech, zawsze można jeść pączki cały tydzień :evil_lol:[/QUOTE]
To już wolę makaron ze szpinakiem w sosie cztery sery :diabloti: