łamAga Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Spoko przynajmniej by u nas mieszkal :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='dOgLoV']Spoko przynajmniej by u nas mieszkal :diabloti:[/QUOTE] Chcesz darmowego ogrodnika :mad: [quote name='Yuki_']Widziałaś co nowego u Gezowej? :D[/QUOTE] ??? Quote
łamAga Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='magdabroy']Chcesz darmowego ogrodnika :mad: [/QUOTE] Ojjj tam od razu darmowego :roll: jeść dostanie :diabloti: Quote
maxishine. Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Założyła stronę swojemu psu na fb ;) Quote
*Magda* Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='dOgLoV']Ojjj tam od razu darmowego :roll: jeść dostanie :diabloti:[/QUOTE] Za samo jedzenie, to sama se koś :obrazic: Czasem Bogdan się do czegoś przydaje :diabloti: Rano wychodzę z młodym i psem na spacer. Po chwili zaczęło tak padać, że w sumie byliśmy 10min. na dworze :roll: Se myślę-pięknie :mad: Bogdan wstanie, to pójdę jeszcze raz, ale z samym psem ;) Zanim Bogdan wstał, to przestało padać. I stwierdził, że bierze młodego i psa i idzie pojeździć na quadzie :) No i pojechali. Nie było ich ponad godzinę. Zrobili 10km, więc Tora ma dziś już spacer zaliczony :) Quote
*Magda* Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='Yuki_']Założyła stronę swojemu psu na fb ;)[/QUOTE] Jak kogoś to kręci ;) Quote
Majkowska Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Yuki_']Widziałaś co nowego u Gezowej? :D[/QUOTE] [quote name='Yuki_']Założyła stronę swojemu psu na fb ;)[/QUOTE] prawdziwa sensacja.... niewiarygodne... jak ona mogła...:roll: Jak ktoś chce ogrodnika to ja Waldka mogę pożyczyć, przekopuje grządki i obcina drzewka :lol: Ta kosiara jest z Fishera? Quote
*Magda* Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='Majkowska'] Jak ktoś chce ogrodnika to ja Waldka mogę pożyczyć, przekopuje grządki i obcina drzewka :lol: Ta kosiara jest z Fishera?[/QUOTE] Ja mam ogrodnika-męża ;) Więc za Waldka podziękuję :eviltong: Tak, z fishera ;) Fajna zabawka :) Quote
Majkowska Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Załuj żałuj, mój tata jest Warchla usługami zachwycony :diabloti: Tak na nią patrzę, bo w sumie to taką trochę chodzikowo-wspierającą funkcję pełni. Mamy działeczkę, więc jak Kinia zacznie chodzić to i może ja się na to skuszę ;) Albo szepniemy chrzestnej :evil_lol: Ostatnio nam z fp kupiła pieska tego co gada i uczy ;) Quote
*Magda* Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 Ja na swojego ogrodnika nie narzekam ;) Theoś zaczął przy tym chodzić właśnie na dworze ;) Bo w domu, na kafelkach się ślizgały kółka i co chwilę leżał :evil_lol: Teraz jak już umie chodzić, t biega z tym po całym domu. A w zakręty wchodzi z taką prędkością, że dziwię się, ze jeszcze nóg nie połamał :D Trawa musi być w miarę niska, bo na za wysokiej, ciężko się będzie Kini pchało ;) Quote
angineuuka Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Yuki_']Założyła stronę swojemu psu na fb ;)[/QUOTE] no nie mogę.. umrze i do piekła pójdzie :P : Quote
*Magda* Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='Kaaasia']Piękną wiosnę macie ;)[/QUOTE] Wolałabym śnieg ;) Kurcze, nikt nie zatrybił, że się pomyliłam :mad: Tłusty czwartek nie jest jutro tylko 27 lutego :splat: Quote
kalyna Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Ahhh uwielbiam taaaakie fotki :loveu: :loveu: Buu ale pogoda to mi się nie podoba... choć dzisiaj było u nas podobnie... słonecznie i ciepło :roll: Nie mów, ze myślałaś, ze jutro jest tłusty czwartek :crazyeye: kobieto nie pij od rana :evil_lol: Quote
angineuuka Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 ja tam nigdy nie wiem kiedy jest tłusty czwartek :P Quote
kalyna Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Angi']ja tam nigdy nie wiem kiedy jest tłusty czwartek :P[/QUOTE] ostatni czwartek karnawału :eviltong: tuż przed środą popielcową.. zapewne tez nie wiesz, kiedy jest środa popielcowa :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='kalyna']Ahhh uwielbiam taaaakie fotki :loveu: :loveu: Buu ale pogoda to mi się nie podoba... choć dzisiaj było u nas podobnie... słonecznie i ciepło :roll: Nie mów, ze myślałaś, ze jutro jest tłusty czwartek :crazyeye: kobieto nie pij od rana :evil_lol:[/QUOTE] Trochę monotonne, ale sama nie jestem w stanie pilnować dziecka, rzucać piłki i focić :eviltong: No właśnie mi się też ta pogoda nie bardzo podoba :shake: Nie o tej porze roku :mad: No właśnie coś mi się w głowie poprzestawiało i byłam pewna, że to już jutro :oops: Nic, ważne ze się w porę obudziłam :evil_lol: [quote name='Angi']ja tam nigdy nie wiem kiedy jest tłusty czwartek :P[/QUOTE] Wujek google nie gryzie :eviltong: [quote name='kalyna']ostatni czwartek karnawału :eviltong: tuż przed środą popielcową.. zapewne tez nie wiesz, kiedy jest środa popielcowa :diabloti:[/QUOTE] Ja się urodziłam w środę popielcową :p Quote
angineuuka Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 a ja w dzień dziadka hahaha, też środa :lol: Quote
*Magda* Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='Angi']a ja w dzień dziadka hahaha, też środa :lol:[/QUOTE] Coś na łączy :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='marta.k9080']dobry :)[/QUOTE] Wieczór :) Quote
Majkowska Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 A tam, pomylić się z tłustym czartkiem nie grzech, zawsze można jeść pączki cały tydzień :evil_lol: Quote
maxishine. Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Majkowska']A tam, pomylić się z tłustym czartkiem nie grzech, zawsze można jeść pączki cały tydzień :evil_lol:[/QUOTE] To już wolę makaron ze szpinakiem w sosie cztery sery :diabloti: Quote
Recommended Posts