*Magda* Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 [quote name='Ty$ka']Nie obrażę się jak zrobisz faworki i wyślesz trochę do Polski :evil_lol:[/QUOTE] Ale cwaniara :mad: Mamy małą poprawę u Theosia :multi: Co prawda, jego kupa pozostawia jeszcze wiele do życzenia i ja bym nawet tego jeszcze kupą nie nazwała :diabloti: ale chociaż nie wypływa już mu z pampersa :p Oby jutro było jeszcze lepiej ;) Quote
*Magda* Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 [quote name='Yuki_']super! :multi:[/QUOTE] No :) Dobrze, że jesteś Karolina ;) Godzinę temu paczkę zawiozłam do koleżanki. W piątek ona wyjeżdża do PL i obiecała mi, że zaraz w poniedziałek paczkę wysyła do Ciebie :) Quote
maxishine. Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 O jak miło ;) Czyli na ferie będzie. Edit: a skąd będzie wysyłać? (miasto) Quote
*Magda* Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 Kurcze, nie wiem, bo nie zapytałam gdzie jadą: czy do niej czy do jej chłopaka :roll: Quote
maxishine. Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Hahaha, okej, a gdzie każde z nich mieszka? :lol: Quote
*Magda* Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 [quote name='Yuki_']Hahaha, okej, a gdzie każde z nich mieszka? :lol:[/QUOTE] W okolicach Poznania ;) Quote
łamAga Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Ej nawet nie wiedziałam że jest tłusty czwartek :lol: zjadła by se chruścika , jak ja dawno tego nie jadłam :roll: Quote
*Magda* Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 To już wiesz ;) Poproś teściową, może Ci zrobi :razz: A tak poza tym, to dzień dobry :) Dziś jestem nie wyspana :angryy: Quote
maxishine. Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 A ja się wyspałam. :p Dzień doberek Madzia ;) Quote
maxishine. Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Właśnie zauważyłam że masz nowy bannerek ;) Quote
*Magda* Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='Yuki_']A ja się wyspałam. :p Dzień doberek Madzia ;)[/QUOTE] A ja się budziłam chyba z 5 czy 6 razy :roll: Z czego 3x przez młodego :mdleje: [quote name='Yuki_']Właśnie zauważyłam że masz nowy bannerek ;)[/QUOTE] Już wczoraj go miałam :eviltong: Nie ma u mnie śniegu i mój własny banerek mnie wkurzał :diabloti: Quote
Majkowska Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Jakie zęby :loveu: Niedługo Kinia też się będzie chwaliła na fotach, bo już jej wyrastają dwa pierwsze ;) A ile razy średnio Theo się w nocy budzi tak na codzień? Quote
*Magda* Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='Majkowska']Jakie zęby :loveu: Niedługo Kinia też się będzie chwaliła na fotach, bo już jej wyrastają dwa pierwsze ;) A ile razy średnio Theo się w nocy budzi tak na codzień?[/QUOTE] Jego zęby, to moja największa duma :loveu: Będziesz mogła jej ząbkami kasować bilety :evil_lol: Jak odstawiłam go od nocnego karmienia, to przestał się budzić w nocy i przesypia je całe :) Dzisiaj chyba przez ten swój brzuszek się budził :roll: Bo z rana już mi niespodziankę w pieluszce zostawił :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 Poranna gimnastyka :D I piłeczkująca Torka ;) Quote
*Magda* Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 A Theoś w tym czasie... Jutro dalsza część monotonnych zdjęć z piłeczkującą Torą :eviltong: Quote
łamAga Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Śliczna piłeczkująca Torka :loveu::loveu::loveu::loveu: a theoś ładnie pielęgnuje trawkę żeby Torce lepiej sie biegało :diabloti: Quote
maxishine. Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 T&T :loveu: Byliście na spacerku czy na ogrodzie? ;) Quote
Majkowska Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 A to z wiosny tamtego roku chyba, nie?:evil_lol: Quote
phase Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 U Was taka yyyyy.... zima??????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No muszę przyznać, że pięknie u Was, naprawdę, ale jednak lepiej "oglądało" się śniegowe zdjęcia :evil_lol: I Theoś i Torka zadowoleni. :D Quote
*Magda* Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='dOgLoV']Śliczna piłeczkująca Torka :loveu::loveu::loveu::loveu: a theoś ładnie pielęgnuje trawkę żeby Torce lepiej sie biegało :diabloti:[/QUOTE] :) Kosi, swoją kosiarką :evil_lol: [quote name='Yuki_']T&T :loveu: Byliście na spacerku czy na ogrodzie? ;)[/QUOTE] W ogródku :) [quote name='Majkowska']A to z wiosny tamtego roku chyba, nie?:evil_lol:[/QUOTE] Wczorajsza :eviltong: [quote name='phase']U Was taka yyyyy.... zima??????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No muszę przyznać, że pięknie u Was, naprawdę, ale jednak lepiej "oglądało" się śniegowe zdjęcia :evil_lol: I Theoś i Torka zadowoleni. :D[/QUOTE] No taką mam wiosnę tej zimy :evil_lol: Śniegu nie ma, więc o śniegowych fotach można zapomnieć :eviltong: Quote
maxishine. Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Ja mam podobną pogodę, lecz mam błoto. :roll: Jak duży masz ogród? :p Quote
*Magda* Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='Yuki_']Ja mam podobną pogodę, lecz mam błoto. :roll: Jak duży masz ogród? :p[/QUOTE] U mnie dziś z rana deszcz, a teraz słoneczko :p Około 700m2 ;) [quote name='dOgLoV']u nas też może skosić :lol:[/QUOTE] Ta swoją kosiarką, to całe życie by kosił :diabloti: Quote
Recommended Posts