*Magda* Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Pozycja prawie wystawowa :loveu: Quote
*Magda* Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 :loveu: I to Wam musi wystarczyć na tydzień, a nawet półtora tygodnia :) Quote
przeszlus Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 http://img215.imageshack.us/img215/1860/dsc3469s.jpg jeszcze postokroć stokrotke i będziemy mieli tlosieckę fotek. Quote
*Magda* Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 przeszlus napisał(a):jeszcze postokroć stokrotke i będziemy mieli tlosieckę fotek. następnym razem :D:D:D Quote
łamAga Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 http://img717.imageshack.us/img717/4746/dsc3441v.jpg Torka i jej ulubiona piłeczka :loveu: Quote
ahedok Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 super wystawowa :loveu: a Torusia czemu nie jest wystawiana? :hmmmm: Quote
*Magda* Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 ahedok napisał(a): a Torusia czemu nie jest wystawiana? :hmmmm: Bo to nie dla nas :shake: Pojechałam na jedną wystwę jako widz i po zobaczeniu co ludzie wyprawiają przy wystawianiu ONków, stwierdziłam, że ja się w to bawić nie będę. Zresztą, jak kupowałam Torę, to odrazu zaznaczyłam, że nie chcę Tory wystawiać. Hodowca był troszkę zawiedziony, wielokrotnie próbował mnie namówić na zmianę zdania, ale nie udało mu się :eviltong: Tora jest tylko do kochania :loveu: Quote
*Magda* Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 dOgLoV napisał(a): Torka i jej ulubiona piłeczka :loveu: :loveu: A jakże by inaczej :p ahedok napisał(a):super wystawowa :loveu: aganela napisał(a):Tora piękna pannica:) Dzięki :loveu: Quote
kalyna Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 uwielbiam oglądać Torę :loveu: a na wystawy to nigdy nie jest za późno :) ale fakt trzeba się trochę nabiegać przy wystawianiu no i duża konkurencja jest. Ale Tora jest bezkonkurencyjna :loveu: no i nabiera ciałka, nabiera :loveu: i potężnieje :) Quote
*Magda* Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 kalyna napisał(a): Ale Tora jest bezkonkurencyjna :loveu: no i nabiera ciałka, nabiera :loveu: i potężnieje :) Dzięki :loveu: ania90 napisał(a):wimiziaj Torke od mnie:) Wymiziana :) Quote
przeszlus Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Dla TOry wystawy są w sam raz, ona piłki lubi a one są tam wszechobecne :lol: Quote
*Magda* Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Ok ludki, znikam na jakiś tydzień ;) Jadę do Polski :multi: Mam nadzieję, że będziecie tęsknić?! Quote
kalyna Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 magdabroy napisał(a):Ok ludki, znikam na jakiś tydzień ;) Jadę do Polski :multi: Mam nadzieję, że będziecie tęsknić?! oo jedziesz dziecię zobaczyć :multi: ale jak będziesz je focić to nie zapomnij o Torce :) iii szczęśliwej drogi :) Quote
Marta_Ares Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 nie moge się na nią napatrzeć :evil_lol: piękne umaszczenie ma:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daga&Maks Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Tora pięknie wygląda, a szczególnie w ruchu :loveu: Quote
*Magda* Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='kalyna']oo jedziesz dziecię zobaczyć :multi: ale jak będziesz je focić to nie zapomnij o Torce :) iii szczęśliwej drogi :)[/QUOTE] Wpadłam tylko na chwilkę :-( No, pojechałam zobaczyć dzieciaczki :loveu: O Torce nie zapomnę ;) Jak wróce, to opiszę jak się Torka miewa :) [quote name='Marta_Ares']nie moge się na nią napatrzeć :evil_lol: piękne umaszczenie ma:loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] [quote name='dagaa111']Tora pięknie wygląda, a szczególnie w ruchu :loveu:[/QUOTE] Dzięki :loveu: Quote
*Magda* Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Wróciłam :multi: Na razie wrzucam zdjęcia tylko "moich" dzieciaków :loveu: Michalinka Quote
*Magda* Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Tory zdjęć nie mam, ale postaram się to nadrobić. Ale Torusia ma się dobrze ;) Jest cała i zdrowa, ale nie bardzo chciała wracać do "domu". A to dlatego, że w PL miała 2 nianie (moi teściowie), które się z nią non stop bawiły :p Tora miała na mnie olewkę, nawet na spacery niechętnie chodziła :shake:. Odrazu chciała wracać do domu, bo tam ciągle teść lub teściowa się z nią piłką bawili. No i chyba troszkę przez to schudła, bo nie miała czasu na jedzenie :evil_lol:. Ale teraz jesteśmy już sami i Tora zaczęła normalnie jeść. Quote
łamAga Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Śliczne dzieciaczki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
przeszlus Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 To dziewczynka jest fajowa :) To jakby co to w razie schudniecia podeślesz nas do twoich teściowych. Quote
Recommended Posts