Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']dokładnie takich słów nie dawno użyłam zwracając się do Sebastiana a propos lata :diabloti:[/QUOTE]

Wiem, pamiętam że o tym pisałaś ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']a dzisiaj w tv mówili że na ocieplenie nie mamy co liczyć :roll: ehhh

kolorowych snów ;)[/QUOTE]

ja już tylko skromnie marzę żeby śnieg zniknął,może być zimno ale przecz ze śniegiem:placz:
I ja znikam już spać.Dobranoc :p

Posted

[quote name='panbazyl']kilka dni nieobecności na dogo i musze nadrobic sporo zaległosci :cool3:

Pozdrawiamy![/QUOTE]

Wcale nie tak dużo :eviltong:

[quote name='M&S']Cześć :):)[/QUOTE]

Dzień doberek :)

Posted

[quote name='Bolsbokser']Witamy się i zapraszamy do siebie.
Będę do Was zaglądac, tylko musze ogarnąć te 545 str :)[/QUOTE]

Witam, witam :)
To życzę powodzenia :evil_lol: Chyba będziesz musiała siedzieć dzień i noc :eviltong:
Już lecę do Was ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Ja za godzinę idę biegać i dopiero wtedy będzie się ściemniać ;)[/QUOTE]

za godzine to ja mam w planach szykować się do spania :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']za godzine to ja mam w planach szykować się do spania :diabloti:[/QUOTE]

Ja właśnie znikam przebierać i karmić młodego ;) Potem kładę go spać i idę biegać :) Wrócę koło godz.20 ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Ja właśnie znikam przebierać i karmić młodego ;) Potem kładę go spać i idę biegać :) Wrócę koło godz.20 ;)[/QUOTE]

To miłego biegania ;)

i moze do poczytania ;)