łamAga Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='magdabroy'] Coś dla tych co narzekają na zimę :diabloti: http://www.kawusia.pl/2592, dokładnie takich słów nie dawno użyłam zwracając się do Sebastiana a propos lata :diabloti: Quote
*Magda* Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 [quote name='dOgLoV']dokładnie takich słów nie dawno użyłam zwracając się do Sebastiana a propos lata :diabloti:[/QUOTE] Wiem, pamiętam że o tym pisałaś ;) Quote
łamAga Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='magdabroy']Wiem, pamiętam że o tym pisałaś ;)[/QUOTE] a dzisiaj w tv mówili że na ocieplenie nie mamy co liczyć :roll: ehhh kolorowych snów ;) Quote
*Magda* Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 [quote name='dOgLoV'] kolorowych snów ;)[/QUOTE] Tobie również ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='dOgLoV']a dzisiaj w tv mówili że na ocieplenie nie mamy co liczyć :roll: ehhh kolorowych snów ;)[/QUOTE] ja już tylko skromnie marzę żeby śnieg zniknął,może być zimno ale przecz ze śniegiem:placz: I ja znikam już spać.Dobranoc :p Quote
*Magda* Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 [quote name='agaga21']lumpek to widać cierpliwe kocisko:loveu:[/QUOTE] Ano pozmieniało mu się w tej główce na stare lata :evil_lol: Quote
panbazyl Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 kilka dni nieobecności na dogo i musze nadrobic sporo zaległosci :cool3: Pozdrawiamy! Quote
*Magda* Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='panbazyl']kilka dni nieobecności na dogo i musze nadrobic sporo zaległosci :cool3: Pozdrawiamy![/QUOTE] Wcale nie tak dużo :eviltong: [quote name='M&S']Cześć :):)[/QUOTE] Dzień doberek :) Quote
Bolsbokser Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Witamy się i zapraszamy do siebie. Będę do Was zaglądac, tylko musze ogarnąć te 545 str :) Quote
*Magda* Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='Bolsbokser']Witamy się i zapraszamy do siebie. Będę do Was zaglądac, tylko musze ogarnąć te 545 str :)[/QUOTE] Witam, witam :) To życzę powodzenia :evil_lol: Chyba będziesz musiała siedzieć dzień i noc :eviltong: Już lecę do Was ;) Quote
*Magda* Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='unikatowydiament']dzień dobry Magduś z rodzinką :) :)[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']dzień dobry:lol:[/QUOTE] Dzień dobry laseczki :) Quote
*Magda* Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='dOgLoV']dobry wieczorek ;)[/QUOTE] Dzień dobry ;) U mnie jeszcze jasno :eviltong: Quote
łamAga Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='magdabroy']Dzień dobry ;) U mnie jeszcze jasno :eviltong:[/QUOTE] u nas szarawo :eviltong: Quote
*Magda* Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='dOgLoV']u nas szarawo :eviltong:[/QUOTE] Ja za godzinę idę biegać i dopiero wtedy będzie się ściemniać ;) Quote
łamAga Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='magdabroy']Ja za godzinę idę biegać i dopiero wtedy będzie się ściemniać ;)[/QUOTE] za godzine to ja mam w planach szykować się do spania :diabloti: Quote
*Magda* Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='dOgLoV']za godzine to ja mam w planach szykować się do spania :diabloti:[/QUOTE] Ja właśnie znikam przebierać i karmić młodego ;) Potem kładę go spać i idę biegać :) Wrócę koło godz.20 ;) Quote
łamAga Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='magdabroy']Ja właśnie znikam przebierać i karmić młodego ;) Potem kładę go spać i idę biegać :) Wrócę koło godz.20 ;)[/QUOTE] To miłego biegania ;) i moze do poczytania ;) Quote
Ty$ka Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Jak słodko się bawią :loveu: Suuuper :loveu: Faktycznie jesteś wytrwała w bieganiu :PPP Podziwiam :) Quote
M&S Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='magdabroy']Ja za godzinę idę biegać i dopiero wtedy będzie się ściemniać ;)[/QUOTE] Babo.....:mad: Quote
Recommended Posts