M&S Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='magdabroy']Nie pozostaje mi nic innego jak pójść dziś spać po południu razem z Theodorem :p Muszę odespać ;)[/QUOTE] Tak, jak moje dziecko (daawno temu) szło spać w ciągu dnia ja też robiłam to samo;) Quote
angineuuka Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 doberek! :D U nas pojawił się śnieg :lol: Quote
M&S Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='Angi']doberek! :D U nas pojawił się śnieg :lol:[/QUOTE] W telewizorze pokazywali;) Quote
*Magda* Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 [quote name='M&S']Tak, jak moje dziecko (daawno temu) szło spać w ciągu dnia ja też robiłam to samo;)[/QUOTE] Ja czasami też tak robię ;) Ale w większości z moim snem wygrywa możliwość zrobienia coś w domu w tym czasie, kiedy młody śpi ;) [quote name='Angi']doberek! :D U nas pojawił się śnieg :lol:[/QUOTE] Dzień dobry córeczko :) [quote name='M&S']W telewizorze pokazywali;)[/QUOTE] W ddtvn mówili właśnie o ociepleniu klimatu i zaniku wiosny i jesieni :roll: Quote
M&S Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 To fakt, lodowce się topią i stąd taka wilgoć w powietrzu. Quote
*Magda* Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 Ja się wcale nie dziwię, że trzecią noc z rzędu młody źle śpi :roll: Wczoraj wieczorem jeszcze nic nie było, a dziś rano przebił się kolejny ząbek, lewa górna jedynka ;) Co znaczy, że w ciągu tygodnia wyszły mu 3 zęby :crazyeye: A kolejne widać, więc jeszcze troszkę się pomęczę :roll: Quote
phase Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Hej Madziu. :) Szybko urosną ząbki, a potem sam sobie mleczaki będzie wyrywał. :) Quote
łamAga Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 hejka ;) no to nie zazdroszczę , ja mam codziennie pobudkę o 7dmej bo Kinia biega po domu i się wydziera i juz mam dosyc jej pobytu tutaj :roll: gratulujemy nowego ząbka :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 dobry wieczór... i ratunku śnieg prószy:placz: Quote
*Magda* Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 [quote name='phase']Hej Madziu. :) Szybko urosną ząbki, a potem sam sobie mleczaki będzie wyrywał. :)[/QUOTE] Hejka :) Bratowa się zdziwiła jak jej dziś przez telefon powiedziałam, że w 7 dni mamy trzeciego zęba :crazyeye: Ale kazała mi się cieszyć, że się teraz przemęczymy i później będzie już spokój :) [quote name='dOgLoV']hejka ;) no to nie zazdroszczę , ja mam codziennie pobudkę o 7dmej bo Kinia biega po domu i się wydziera i juz mam dosyc jej pobytu tutaj :roll: gratulujemy nowego ząbka :loveu:[/QUOTE] Hej Aga :) Ja bym takie dziecko przywiązała do kaloryfera :diabloti: Dziękuję :) [quote name='marta.k9080']dobry wieczór... i ratunku śnieg prószy:placz:[/QUOTE] Cześć Marta :) No ja Ci nie pomogę :shake: Quote
łamAga Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='magdabroy']Hejka :) Bratowa się zdziwiła jak jej dziś przez telefon powiedziałam, że w 7 dni mamy trzeciego zęba :crazyeye: Ale kazała mi się cieszyć, że się teraz przemęczymy i później będzie już spokój :) Hej Aga :) Ja bym takie dziecko przywiązała do kaloryfera :diabloti: Dziękuję :) [/QUOTE] Bratowa ma rację ;) Ja chętnie ją przywiąże do czegokolwiek byle spała chociaż do 9 tej a ona 6sta i pobudka , godzine jeszcze jakos ją sie da przetrzymać w łóżku ale później nie da rady :roll: Quote
Klaudia&Aza Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Dobry wieczór:) U Nas też paskudna pogoda, gdyby nie to że w domu mam wielkie sprzątanie to nawet nie poczułabym tych świąt:roll: Quote
*Magda* Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 [quote name='dOgLoV'] Ja chętnie ją przywiąże do czegokolwiek byle spała chociaż do 9 tej a ona 6sta i pobudka , godzine jeszcze jakos ją sie da przetrzymać w łóżku ale później nie da rady :roll:[/QUOTE] Daj ją do mnie, to wywalę ją na dwór o tej 6 rano, tak jak Torę już dwa razy :angryy: [quote name='Klaudia&Aza']Dobry wieczór:) U Nas też paskudna pogoda, gdyby nie to że w domu mam wielkie sprzątanie to nawet nie poczułabym tych świąt:roll:[/QUOTE] Hej Klaudia :) Ja nie czuję tych świąt w ogóle :shake: A żeby było śmiesznie, to dopiero dziś wyciągnęłam koszyczek i jajka na stół do ozdoby :D Quote
łamAga Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='magdabroy']Daj ją do mnie, to wywalę ją na dwór o tej 6 rano, tak jak Torę już dwa razy :angryy: [/QUOTE] A czym sobie Torka na takie coś zasłużyła ??:roll: Quote
phase Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='magdabroy']Hejka :) Bratowa się zdziwiła jak jej dziś przez telefon powiedziałam, że w 7 dni mamy trzeciego zęba :crazyeye: Ale kazała mi się cieszyć, że się teraz przemęczymy i później będzie już spokój :) [/QUOTE] I miała rację. ;):) [quote name='magdabroy'] Ja nie czuję tych świąt w ogóle :shake: A żeby było śmiesznie, to dopiero dziś wyciągnęłam koszyczek i jajka na stół do ozdoby :D[/QUOTE] Mam tak samo jak Ty. Jeszcze jak nie było tyle śniegu to bardziej nadchodzące święta czułam, a teraz jak spadło tyle tego białego puchu to znikło uczucie przedświąteczne. Quote
*Magda* Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 [quote name='dOgLoV']A czym sobie Torka na takie coś zasłużyła ??:roll:[/QUOTE] Sraniem w nocy w domu :mad::angryy: W ciągu 2 miesięcy narobiła w domu 5-6 razy :mad: Jest na spacerze o 19, a do tego po 22 jest jeszcze wypuszczana do ogrodu na siku przed snem, więc nie wchodzi w ogóle w grę, że nie miała możliwości na załatwienie swoich potrzeb :roll: Pierwsze 3-4 razy dostała zjebki, posprzątałam i wróciłam spać. Ale ostatnie 2 razy złapałam ją za kark i wywaliłam na dwór, bo jak nie, to chyba bym ją zatłukła :mad: Quote
Klaudia&Aza Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='magdabroy']Hej Klaudia :) Ja nie czuję tych świąt w ogóle :shake: A żeby było śmiesznie, to dopiero dziś wyciągnęłam koszyczek i jajka na stół do ozdoby :D[/QUOTE] To żeby było jeszcze śmieszniej, to ja nawet ozdób nie wyciągnęłam, nawet nie wiem do której szuflady je schowałam rok temu :hmmmm::D Quote
łamAga Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='magdabroy']Sraniem w nocy w domu :mad::angryy: W ciągu 2 miesięcy narobiła w domu 5-6 razy :mad: Jest na spacerze o 19, a do tego po 22 jest jeszcze wypuszczana do ogrodu na siku przed snem, więc nie wchodzi w ogóle w grę, że nie miała możliwości na załatwienie swoich potrzeb :roll: Pierwsze 3-4 razy dostała zjebki, posprzątałam i wróciłam spać. Ale ostatnie 2 razy złapałam ją za kark i wywaliłam na dwór, bo jak nie, to chyba bym ją zatłukła :mad:[/QUOTE] ojojoj niedobra Torka :shake: a może to jest czymś spowodowane ?? chyba bym też zatłukła któregoś jak by mi zrobił taką niespodziankę :mad: Quote
Guest wolfheart Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='magdabroy']Sraniem w nocy w domu :mad::angryy:[/QUOTE] :-o chyba bym z niej dywan zrobiła... Quote
*Magda* Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 [quote name='dOgLoV']ojojoj niedobra Torka :shake: a może to jest czymś spowodowane ?? chyba bym też zatłukła któregoś jak by mi zrobił taką niespodziankę :mad:[/QUOTE] Tym, że dostaje kości wieprzowe i one tak na nią działają, że robi potem kooopy 10x w ciągu dnia po małym suchym bobku :roll: W nocy też mi właśnie zostawia takie małe bobki, więc 5 sekund i posprzątane ;) Tora jest na barf'ie i nie może być tylko na drobiu :shake: Już i tak jej ograniczyłam wieprzowinę do 2 posiłków w tygodniu, a w pozostałe dni dostaje kurę, indyka, wołowinę itp. :) Quote
*Magda* Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 [quote name='marta.k9080']:-o chyba bym z niej dywan zrobiła...[/QUOTE] Mam 2 skóry baranie, więc psia już do nich nie pasuje :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='magdabroy']Tym, że dostaje kości wieprzowe i one tak na nią działają, że robi potem kooopy 10x w ciągu dnia po małym suchym bobku :roll: W nocy też mi właśnie zostawia takie małe bobki, więc 5 sekund i posprzątane ;) Tora jest na barf'ie i nie może być tylko na drobiu :shake: Już i tak jej ograniczyłam wieprzowinę do 2 posiłków w tygodniu, a w pozostałe dni dostaje kurę, indyka, wołowinę itp. :)[/QUOTE] Neron ma to samo , jak tylko naje się kości to normalnie co chwile leci na dwór i z tyłka leci mu piasek wręcz :shake: dlatego bardzo rzadko daję mu kości .... Quote
Guest wolfheart Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='magdabroy']Mam 2 skóry baranie, więc psia już do nich nie pasuje :evil_lol:[/QUOTE] no chyba ,że tak...:evil_lol: ja Lunie nie daje wieprzowego,bo ciężkostrawne jest Quote
*Magda* Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 [quote name='dOgLoV']Neron ma to samo , jak tylko naje się kości to normalnie co chwile leci na dwór i z tyłka leci mu piasek wręcz :shake: dlatego bardzo rzadko daję mu kości ....[/QUOTE] Tylko, że w barf'ie podstawą są kości, więc zrezygnować z nich nie mogę :shake: Nie wrócę do karmienia suchymi bobkami :shake: Ona już tak je prawie 2 lata i nigdy w domu nie robiła ;) Tylko rano biedna aż dreptała w miejscu, żeby ją szybko wypuścić :evil_lol: Na początku myślałam, że to ze złości, że coś jej brakuje... Ale ma więcej spacerów, nadal się z nią bawię... No i zaczęłam obserwować kiedy mi zostawia takie niespodzianki i są tylko po świńskich kościach :roll: A gdyby robiła to ze złości, to byłoby to po innych kościach też, a tak nie jest ;) Quote
Recommended Posts