Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']To miłego biegania ;)

i moze do poczytania ;)[/QUOTE]

Już jestem ;)

[quote name='Ty$ka']Jak słodko się bawią :loveu: Suuuper :loveu:

Faktycznie jesteś wytrwała w bieganiu :PPP Podziwiam :)[/QUOTE]

Dzięki :)

W poniedziałek jak wypiłam wino z koleżanką, to stwierdziłam, że przełożę bieganie na wtorek. Ale i tak poszłam biegać w poniedziałek, bo jakbym ten jeden raz "przełożyła" bieganie, to pewnie bym całkowicie przestała biegać :oops:

[quote name='M&S']Babo.....:mad:[/QUOTE]

Ale co? Moja wina, że tu jest później ciemno :(

Posted

[quote name='M&S']Nie Twoja, nie Twoja. Jednak biorąc pod uwagę otaczające nas okoliczności przyrody masz przechlapane:eviltong:[/QUOTE]

Przeprowadźcie się wszyscy do Niemiec albo Holandii, to będziecie mieć lepszą pogodę ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Przeprowadźcie się wszyscy do Niemiec albo Holandii, to będziecie mieć lepszą pogodę ;)[/QUOTE]

Mam możliwość do Anglii, ale nie umiem tak zostawić obecnych znajomych :oops:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Mam możliwość do Anglii, ale nie umiem tak zostawić obecnych znajomych :oops:[/QUOTE]

Da się przyzwyczaić ;) Mi znajomych nie brakuje, ale rodziny bardzo :placz: A tu poznałam dużo nowych osób ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Witam, witam :)
To życzę powodzenia :evil_lol: Chyba będziesz musiała siedzieć dzień i noc :eviltong:
Już lecę do Was ;)[/QUOTE]

Dzięki, przyda się :P

Posted

[quote name='magdabroy']Da się przyzwyczaić ;) Mi znajomych nie brakuje, ale rodziny bardzo :placz: A tu poznałam dużo nowych osób ;)[/QUOTE]

Właśnie, to najgorsze.. :( Mój tata obecnie mieszka w Anglii i chce żebyśmy wszyscy z nim mieszkali, bo on tam pracuję.. ale ja sobie tego nie wyobrażam wręcz jestem przeciwna.: Tu zaczęłam szkołę i chce ją tutaj skończyć .:)

Posted

[quote name='Aleksandra95']Właśnie, to najgorsze.. :( Mój tata obecnie mieszka w Anglii i chce żebyśmy wszyscy z nim mieszkali, bo on tam pracuję.. ale ja sobie tego nie wyobrażam wręcz jestem przeciwna.: Tu zaczęłam szkołę i chce ją tutaj skończyć .:)

No ze szkołą trochę gorzej :roll:
A gdyby nie szkoła, to byś pojechała?

Macie kilka fot ;)

Dzieciaczki odwiedziły Theosia :)

Posted

[quote name='magdabroy']No ze szkołą trochę gorzej :roll:
A gdyby nie szkoła, to byś pojechała?[/QUOTE]

Szczerze, to jakoś chyba mnie tam nie ciągnie. :/

Posted

[quote name='Aleksandra95']Szczerze, to jakoś chyba mnie tam nie ciągnie. :/[/QUOTE]

No to masz przerąbane :eviltong:

[quote name='M&S']Wybieram Austrię, albo Belgię. I ew. Zjednoczone Królestwo;)[/QUOTE]

W Belgii byłam kilka razy, więc może być ;) A ja bym chciała się przeprowadzić do Luxemburga :)

Posted

[quote name='dOgLoV']a co to za nowe dzieciaczki ?? :loveu:[/QUOTE]

"Stare" dzieciaczki :eviltong: Julia, która gościła tu wielokrotnie ;) A chłopcy to Kamil i Samuel (ci od Sznapiego) i też wiele razy tu byli :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Tym razem dostała porządnie, bo aż zapiszczała :evil_lol:

Bardzo mi się podoba w zielonym :loveu:[/QUOTE]

Doigrała się:razz:

Super dzieciak:):)

Posted

[quote name='M&S']Doigrała się:razz:

Super dzieciak:):)[/QUOTE]

Należało jej się, bo mu dziś ciągle drogę zastawiała :diabloti: Chciała się z nim bawić, ale Lumpek nie miał nastroju, więc... :evil_lol:

Dziękuję :)

Posted

[quote name='dOgLoV']no fakt , cos dzisiaj nie jarzę :oops:

ale i tak żabka biję ich na głowy :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Zakręcona Aga :evil_lol:

A te spodnie mają chyba z 15-18 lat :crazyeye: One są po kuzynkach Theosia, a to już nastolatki ;)