Oscar Patric Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 My też trzymamy kciukaski:) Ja mam tylko 17 letni pasek do spodni,kupiłam mi go mam na targu,nadal go noszę,w sumie nie widać ze ma tyle lat miłego i spokojnego wieczorku:) Quote
łamAga Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='magdabroy']Rano zawsze jadł kaszkę, a wieczorem na kolację miał mleczko ;) Dziś na kolację dostał kaszkę i to większą porcję :) Nie był za bardzo zadowolony, że nie ma na kolację butelki :evil_lol: Mam nadzieję, że będzie go trzymać kaszka do 2-3 w nocy ;) Jak do tej godziny da radę, to potem jak wypije mleko, to już wytrzyma do rana do śniadanka :)[/QUOTE] jak dostał wiecej kaszki to myślę że wytrzyma :loveu: Quote
*Magda* Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='unikatowydiament']My też trzymamy kciukaski:) Ja mam tylko 17 letni pasek do spodni,kupiłam mi go mam na targu,nadal go noszę,w sumie nie widać ze ma tyle lat miłego i spokojnego wieczorku:)[/QUOTE] Dzięki :) [quote name='dOgLoV']jak dostał wiecej kaszki to myślę że wytrzyma :loveu:[/QUOTE] Się okaże :) Quote
*Magda* Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='Ty$ka']Trzymamy kciuki za powodzenie akcji :loveu:[/QUOTE] Dzięki :) Quote
kalyna Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Ej, jakoś dziwnie jest w tej Twojej galerii :shake: tak dzieciato czy cuś... buu nie mogę się przyzwyczaić :eviltong: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0325_zpsd31448e0.jpg skonałam z tej miny :diabloti: teraz to nie wygląda jak Łowczareczek :D Quote
panbazyl Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 zaglądam tak po północy, coś spać nie mogę :eviltong: Quote
*Magda* Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 [quote name='kalyna']Ej, jakoś dziwnie jest w tej Twojej galerii :shake: tak dzieciato czy cuś... buu nie mogę się przyzwyczaić :eviltong: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0325_zpsd31448e0.jpg skonałam z tej miny :diabloti: teraz to nie wygląda jak Łowczareczek :D To się przyzwyczaj, bo tak już zostanie :eviltong: Tora wygląda jak debil :evil_lol: [quote name='panbazyl']zaglądam tak po północy, coś spać nie mogę :eviltong: Takiej to dobrze ;) Biega po internecie w środku nocy :D [quote name='M&S']Witanko poranne :):) Hejka :) [quote name='phase']Dzień dobry. :) I jak minęła nocka?. Doberek :) Nie najlepiej :shake: Zamiast wstawać o jeden raz mniej, to wstałam o jeden raz więcej :roll: Ale się nie poddaję, dziś będziemy dalej próbować :) Quote
Guest wolfheart Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 dobry no cóż,w takim razie trzymam kciuki za dzisiejszą noc:p Quote
Ty$ka Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Wierzę, że mimo to z każdym dniem będzie coraz lepiej :) Quote
*Magda* Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 [quote name='marta.k9080']dobry no cóż,w takim razie trzymam kciuki za dzisiejszą noc:p[/QUOTE] Doberek :) Trzymaj, trzymaj ;) [quote name='Ty$ka']Wierzę, że mimo to z każdym dniem będzie coraz lepiej :)[/QUOTE] [quote name='M&S']Pewnie, że będzie lepiej:)[/QUOTE] Ja też wierzę ;) Tylko zobaczymy jak szybko się z tym uporamy ;) Quote
M&S Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='magdabroy'] Ja też wierzę ;) Tylko zobaczymy jak szybko się z tym uporamy ;)[/QUOTE] A to już jest inna inszość;) Quote
*Magda* Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 [quote name='phase']I ja też będę trzymać kciukasy. ;)[/QUOTE] Trzymaj, trzymaj :) [quote name='dOgLoV']Nie udało się wczoraj moze uda sie dzisiaj ;)[/QUOTE] Na to liczę ;) [quote name='Aleksandra95']Nauczy się w końcu :)[/QUOTE] Prędzej czy później musi, bo w tym wieku powinna mu wystarczać jedna butelka w nocy ;) Quote
*Magda* Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 [quote name='M&S']Nauczy się:)[/QUOTE] Jak nie, to... :mad::eviltong: Za kilka minut świeże foteczki :) Quote
*Magda* Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Dzisiejsze foteczki ;) Szepnę Ci coś na uszko :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0340_zpsb70d2fe0.jpg robimy AAAA!:evil_lol: Quote
Recommended Posts