angineuuka Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 wszystkiego najlepszego! Zdrówka, forsy i córeczki :razz::razz: Quote
*Magda* Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 [quote name='szalej']ale kiełbach :D hue hue hue już widze jak się piesy dobierają w nocy ;D Kiełbaska została szybko sparzona, wystudzona i schowana do lodówki ;) [quote name='dOgLoV']Jaka apetyczna kiełbaska :crazyeye::loveu: Ale ja dzisiaj nie do Ciebie tylko do Bogdana tak na szybko weszłam :eviltong: Wszystkiego Najlepszego :BIG::new-bday::tort::new-bday: [quote name='Izabela124.']Bogdan ma urodzinki? To wszystkiego najlepszego :) [quote name='Angi']wszystkiego najlepszego! Zdrówka, forsy i córeczki :razz::razz: Bogdan dziękuje za życzenia :) [quote name='marta.k9080']Dobry wieczór:p [quote name='Ty$ka']Doberek deszczowo :loveu: Dobry wieczór :) Quote
*Magda* Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 [quote name='M&S']Świątecznie i zimowo się witamy :)[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']Wialkanocne dzień dobry:) :)[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']Dobry wieczór ;)[/QUOTE] Dobry wieczór :) Jak będę bredzić, to proszę o wybaczenie :evil_lol::oops: Quote
Guest wolfheart Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='magdabroy']Jak będę bredzić, to proszę o wybaczenie :evil_lol::oops:[/QUOTE] intrygujące...:razz::evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 [quote name='marta.k9080']intrygujące...:razz::evil_lol:[/QUOTE] Wczoraj z koleżanką wypiłam 2 butelki wina, a dziś 3 butelki (z tą samą koleżanką) :evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 [quote name='dOgLoV']Pewnie tym razem poszły trzy winka :diabloti:[/QUOTE] Za dobrze mnie znasz :mad: Quote
łamAga Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='magdabroy']Za dobrze mnie znasz :mad:[/QUOTE] czytam Ci w myślach :diabloti: Quote
*Magda* Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 [quote name='dOgLoV']czytam Ci w myślach :diabloti:[/QUOTE] Muszę myśleć o pierdołach :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='magdabroy']Muszę myśleć o pierdołach :evil_lol:[/QUOTE] może lepiej właśnie o pierdołach nie myśl :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 a ja mam tylko czekoladowe jajka z nadzieniem alkoholowym...ale dobre i to:evil_lol: Quote
łamAga Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Ja mam piwko ale brak chęci na nie bo o 5tej pobudka :roll: Quote
*Magda* Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 [quote name='dOgLoV']może lepiej właśnie o pierdołach nie myśl :eviltong:[/QUOTE] Ty już masz coś głupiego na myśli :diabloti: [quote name='marta.k9080']a ja mam tylko czekoladowe jajka z nadzieniem alkoholowym...ale dobre i to:evil_lol:[/QUOTE] Zawsze to jakiś alkohol :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='magdabroy']Zawsze to jakiś alkohol :evil_lol:[/QUOTE] mam nadzienie alkoholowo: kokosowe,orzechowe,czekoladowe,cappuccino i whisky:razz: i tak nie miałabym z kim pic Quote
łamAga Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='magdabroy']Ty już masz coś głupiego na myśli :diabloti: [/QUOTE] Ja zawsze mam coś głupiego na myśli :eviltong: Quote
*Magda* Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 [quote name='marta.k9080']mam nadzienie alkoholowo: kokosowe,orzechowe,czekoladowe,cappuccino i whisky:razz: i tak nie miałabym z kim pic[/QUOTE] Zawsze możesz pić do lusterka :evil_lol: albo z Lunką :razz: Quote
Guest wolfheart Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='magdabroy']Zawsze możesz pić do lusterka :evil_lol: albo z Lunką :razz:[/QUOTE] Luna już piła ze mną...tak śmiesznie,dałam jej to jajko,a ona zaskoczona smakiem whisky wysunęła języczek jakby chciała zobaczyć co tam na nim ma:loveu::evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 [quote name='marta.k9080']Luna już piła ze mną...tak śmiesznie,dałam jej to jajko,a ona zaskoczona smakiem whisky wysunęła języczek jakby chciała zobaczyć co tam na nim ma:loveu::evil_lol: Nie rozpijaj psa :mad::eviltong: Co lepsze: biszkopt czy chrupek? Quote
Recommended Posts