Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Jeszcze coś oprócz nóg Ci ogolić? :diabloti:

[/QUOTE]

hmmmm moze pod pachami jeszcze :eviltong:

dobry wieczór ;)

zdjecia :multi::multi::multi::multi:

Torka i Lumpek :loveu::loveu::loveu::loveu:

a Theodor przesłodki :loveu:

może się urodzi przyszła żona Theodorka :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']hmmmm moze pod pachami jeszcze :eviltong:

dobry wieczór ;)

zdjecia :multi::multi::multi::multi:

Torka i Lumpek :loveu::loveu::loveu::loveu:

a Theodor przesłodki :loveu:

może się urodzi przyszła żona Theodorka :loveu:

Ok, nogi i pachy mogą być ;) Reszte sobie sama ogolisz :eviltong:

Piotrek (tata Julci) powiedział dziś, że musi być syn :evil_lol: A Theosia żoną będzie Julia ;) Już ich zeswataliśmy :evil_lol: Julia bierze przykład od rodziców, bo mama jest starsza od taty :)

[quote name='biscuit']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7755.jpg świetne!!! :) Gdyby jeszcze pobawić się z przeróbką na czarno-biały i ustawieniami kontrastu, to dzieło sztuki ;)

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7674.jpg mimika Theosia jest genialna :D

Dziękuję :) Jakoś nie lubię przerabiać zdjęć, ale może kiedyś się pobawię ;)

Theoś jest cały genialny :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Ok, nogi i pachy mogą być ;) Reszte sobie sama ogolisz :eviltong:

Piotrek (tata Julci) powiedział dziś, że musi być syn :evil_lol: A Theosia żoną będzie Julia ;) Już ich zeswataliśmy :evil_lol: Julia bierze przykład od rodziców, bo mama jest starsza od taty :)

[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i to niby ja żyje w XI wieku :eviltong:

a tutaj wybieranie żon itd :evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']i to niby ja żyje w XI wieku :eviltong:

a tutaj wybieranie żon itd :evil_lol::eviltong:[/QUOTE]

Ja żyję w XXI wieku, ale przez to, że jest tyle rozwodów, to Theoś już ma żonę wybraną i basta :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja żyję w XXI wieku, ale przez to, że jest tyle rozwodów, to Theoś już ma żonę wybraną i basta :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

to niech lepiej żyje z nią na kocią łapę , wtedy rozwodu na pewno nie będzie :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

to niech lepiej żyje z nią na kocią łapę , wtedy rozwodu na pewno nie będzie :eviltong:[/QUOTE]

Żadnego życia na kocią łapę i żadnych dzieci z nieprawego łóża w mojej rodzinie nie będzie :mad::eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Żadnego życia na kocią łapę i żadnych dzieci z nieprawego łóża w mojej rodzinie nie będzie :mad::eviltong:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nigdy nie mów nigdy , postawimy łoże po lewej stronie i będą z lewego łoża :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nigdy nie mów nigdy , postawimy łoże po lewej stronie i będą z lewego łoża :evil_lol:[/QUOTE]

Wystarczy chyba jak by się położyć po lewej stronie ;) Nie trzeba przestawiać łóżka :evil_lol:

Posted

[quote name='panbazyl']Teoś cudny!!! I jaki duży! Czym go podkarmiasz? :) :) :) I Torcia - jak zawsze elegancka :)
a kasztany - oj pychota :) Szkoda, że w Pl za zimno na nie. Lubię je na surowo i w dżemie.[/QUOTE]

Theoś tylko na mleczku narazie, ale wkońcu zjada wszystko co jest w butli :) Wcześniej robiłam np.120ml a on wypijał 50-70 a resztę wylewałam :mad: A teraz 150ml na każdy posiłek :)
Ja kasztanów nigdy nie jadłam, bo nie wiem jak je zrobić, a na surowo boję się zjeść :roll:

Posted

[quote name='agaga21']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7753.jpg
tora dostojna i poważna
a lumpiasty zza krzaka pilnuje porządku ;)

teoś się facet robi :) rośnie chłopak jak na drożdżach.

Tora wyrasta z młodzieńczych głupot :( Z dnia na dzien widzę jak mi suka poważnieje :placz:
A Lumpek wykorzystał ciepły parapet :evil_lol:

Oj tak, rośnie :) W poniedziałek wkońcu się dowiem ile waży, bo ta moja domowa waga jest jakoś mało dokładna :roll:

Posted

[quote name='kalyna']Lumpek chyba Teodora się wystraszył i siedzi za kwiatkami :lol:

A Torka to wiadomo, piękna jest dziewczyna :loveu:[/QUOTE]

Narazie Lumpek się Theosia nie boi :) A zanim Theoś zacznie śmigać po ziemi, to mam nadziję, że Lumpek się do niego przekona i "swojego" dziecka nie będzie się bał :)

Dziękuję :)

[quote name='dOgLoV']fakt , cos wymyslimy :evil_lol:[/QUOTE]

A to Ty chcesz być przy tym jak Theoś będzie spał ze swoją Julią w łóżku :crazyeye::evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']

A to Ty chcesz być przy tym jak Theoś będzie spał ze swoją Julią w łóżku :crazyeye::evil_lol::eviltong:[/QUOTE]

No ba ! chyba bedziesz tutaj wklejała filmiki nie ?? :-o musimy byc przy Theosiu w jego ważnych wydażeniach :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']No ba ! chyba bedziesz tutaj wklejała filmiki nie ?? :-o musimy byc przy Theosiu w jego ważnych wydażeniach :evil_lol:[/QUOTE]

Jak tak dalej pójdzie, to moja galeria nie będzie się niczym różnić od galerii Aleksa :evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Jak tak dalej pójdzie, to moja galeria nie będzie się niczym różnić od galerii Aleksa :evil_lol::eviltong:[/QUOTE]

jednym na pewno , Theoś nie jest gejem :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']jednym na pewno , Theoś nie jest gejem :evil_lol:[/QUOTE]

A tego to nie wiemy :eviltong: Wiesz, do Holandii mam blisko :cool3: Dostał wczoraj różowe ciuszki :D Ale i tak go będę kochać :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']A tego to nie wiemy :eviltong: Wiesz, do Holandii mam blisko :cool3: Dostał wczoraj różowe ciuszki :D Ale i tak go będę kochać :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pewnie , orientacja nieważna :loveu: