xyzxyz Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='magdabroy']Lumpek ma siostrę/brata w wyobraźni, bo potrafi gonić sam siebie :evil_lol:[/QUOTE] To zrób eksperyment i postaw Lumpka przed lustrem :D Quote
xyzxyz Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Obiecany bannerek ;) Boli mnie tylko, że jak go zmniejszyłam, to jakość zepsuło :placz: Quote
*Magda* Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='dOgLoV'] jego na noc namowić graniczy z cudem , od wczoraj namawiam go zeby mi ze strychu furminator przyniósł :evil_lol:[/QUOTE] Ja mam Ci mówić jak się faceta do czegoś namawia :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Witamy gaduly ;)[/QUOTE] Cześć gaduło :eviltong: [quote name='biscuit']A piłeczka nie do przegryzienia?;) Bo Atos, zanim mi przyniesie aport, to musi go nieźle pomolestować :roll::evil_lol:[/QUOTE] Piłka jest twarda i pełna ;) Tora też molestuje piłkę zębami zanim ją odda :evil_lol: To jej 3 taka piłka, ale tylko dlatego, że tamte się zgubiły w polach :roll: [quote name='biscuit']To zrób eksperyment i postaw Lumpka przed lustrem :D[/QUOTE] Lustro na niego nie działa :shake: Quote
Ada_Mirra Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 heeej :D Aga super banerek! :multi: Quote
xyzxyz Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Ciekawe czy piłeczki w PL są równie mocne :D Quote
*Magda* Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='Ada_Mirra']heeej :D Aga super banerek! :multi:[/QUOTE] Hej :) A to nie Aga robiła banerek tylko Milena :eviltong: [quote name='biscuit']Ciekawe czy piłeczki w PL są równie mocne :D[/QUOTE] Nie wiem. Musisz kupić, to się przekonasz ;) Quote
Ada_Mirra Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='magdabroy']Hej :) A to nie Aga robiła banerek tylko Milena :eviltong: ślepa ja :oops: przepraszam.. Super banerek Milena :multi:za dużo przedsiebiorczości i wos`u daje o sobie znac xD Quote
xyzxyz Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Haha, Ada, widzę, że nie tylko mnie szkoła średnia "służy" :D Magda, narazie widziałam w zoologu takie bez sznureczka, a takie mnie nie interesują. W ogóle to genialne, że wyglądały jak zwykłe tenisówki, tyle że na opakowaniu napisano, że są dla psów :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Ada ma zaćmienie :evil_lol: Milena, proszę: http://allegro.pl/trixie-pilka-na-sznurku-7cm-30cm-3308-promocja-i2588924950.html Quote
Ada_Mirra Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='biscuit']Haha, Ada, widzę, że nie tylko mnie szkoła średnia "służy" :D [/QUOTE] dokładnieee hahaha xD Quote
Ada_Mirra Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='magdabroy']Ada ma zaćmienie :evil_lol: [/QUOTE] oj tam oj tam :evil_lol: Magda - specjalnie dla Ciebie dodałam porcję zdjęć :D Quote
*Magda* Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='Ada_Mirra']oj tam oj tam :evil_lol: Magda - specjalnie dla Ciebie dodałam porcję zdjęć :D[/QUOTE] :evil_lol: Dziękuję :buzi: Za chwilę pewnie do Ciebie dotrę, bo mam małe zaległości w galeriach :oops: Quote
xyzxyz Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='magdabroy']Milena, proszę: http://allegro.pl/trixie-pilka-na-sznurku-7cm-30cm-3308-promocja-i2588924950.html Ooo, bardzo fajna :multi: A ona ma taką dziurkę (to czarne coś na zdj. głównym :D) czy mi się zdaje?:) Quote
*Magda* Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='biscuit']Ooo, bardzo fajna :multi: A ona ma taką dziurkę (to czarne coś na zdj. głównym :D) czy mi się zdaje?:)[/QUOTE] Tak, to jest dziura ;) Moja też tak ma. Przez tę dziurę jest przepuszczony sznurek ;) Więc jakby Ci się sznurek urwał czy coś, a piłka będzie cała, to tylko wymieniasz sznur i piłka znowu jest fajna do zabawy ;) Quote
xyzxyz Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 No to świetna jest :) Tylko nadal mam wątpliwości, ile jej zostanie życia, kiedy dostanie się w atosowe szczęki :D Quote
Ada_Mirra Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='magdabroy'] Dziękuję :buzi: Za chwilę pewnie do Ciebie dotrę, bo mam małe zaległości w galeriach :oops:[/QUOTE] zapraszamy :D Quote
*Magda* Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='biscuit']No to świetna jest :) Tylko nadal mam wątpliwości, ile jej zostanie życia, kiedy dostanie się w atosowe szczęki :D[/QUOTE] Jak nie kupisz, to się nie dowiesz :eviltong: Ja jestem z tych piłek zadowolona ;) Każde inne w Tory zębach wytrzymują maks 1 dzień :mad: A ta się trzyma ;) Quote
xyzxyz Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Racja, będziemy eksperymentować :evil_lol: Quote
kalyna Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 te piłku na sznurku najtańsze są chyba z zooplusie ;) też ją mamy, ale jeszcze jej nie używaliśmy.. bo ta jest dla Gandzika.. Sonia lubi gumowe, piszczące.. wszystkie inne nie są fajne.. a Caiep tylko piłki tenisowe ;) Quote
*Magda* Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 [quote name='Kaaasia']Hejka poniedziałkowa :smile:[/QUOTE] Hejka :) Quote
*Magda* Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 [quote name='unikatowydiament']ale macie super banerek:)[/QUOTE] Dziękuję :) Quote
Ptysiak Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Dzień dobry :loveu: Stęskniłam się :) Teoś na zdjęciach prze kochany jak zawsze :loveu: No i Torka z piłeczką :loveu: Bez bicia przyznam, że pooglądałam zdjęcia i jeszcze nie wszystko przeczytałam bo jest kilka stron... ale chciałam się przywitać najpierw :) Quote
Recommended Posts