Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']

jego na noc namowić graniczy z cudem , od wczoraj namawiam go zeby mi ze strychu furminator przyniósł :evil_lol:[/QUOTE]

Ja mam Ci mówić jak się faceta do czegoś namawia :evil_lol:

[quote name=':: FiGa ::']Witamy gaduly ;)[/QUOTE]

Cześć gaduło :eviltong:

[quote name='biscuit']A piłeczka nie do przegryzienia?;) Bo Atos, zanim mi przyniesie aport, to musi go nieźle pomolestować :roll::evil_lol:[/QUOTE]

Piłka jest twarda i pełna ;) Tora też molestuje piłkę zębami zanim ją odda :evil_lol: To jej 3 taka piłka, ale tylko dlatego, że tamte się zgubiły w polach :roll:

[quote name='biscuit']To zrób eksperyment i postaw Lumpka przed lustrem :D[/QUOTE]

Lustro na niego nie działa :shake:

Posted

[quote name='Ada_Mirra']heeej :D

Aga super banerek! :multi:[/QUOTE]

Hej :)

A to nie Aga robiła banerek tylko Milena :eviltong:

[quote name='biscuit']Ciekawe czy piłeczki w PL są równie mocne :D[/QUOTE]

Nie wiem. Musisz kupić, to się przekonasz ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Hej :)

A to nie Aga robiła banerek tylko Milena :eviltong:

ślepa ja :oops: przepraszam.. Super banerek Milena :multi:za dużo przedsiebiorczości i wos`u daje o sobie znac xD

Posted

Haha, Ada, widzę, że nie tylko mnie szkoła średnia "służy" :D

Magda, narazie widziałam w zoologu takie bez sznureczka, a takie mnie nie interesują. W ogóle to genialne, że wyglądały jak zwykłe tenisówki, tyle że na opakowaniu napisano, że są dla psów :evil_lol:

Posted

[quote name='Ada_Mirra']oj tam oj tam :evil_lol:

Magda - specjalnie dla Ciebie dodałam porcję zdjęć :D[/QUOTE]

:evil_lol:

Dziękuję :buzi: Za chwilę pewnie do Ciebie dotrę, bo mam małe zaległości w galeriach :oops:

Posted

[quote name='biscuit']Ooo, bardzo fajna :multi:
A ona ma taką dziurkę (to czarne coś na zdj. głównym :D) czy mi się zdaje?:)[/QUOTE]

Tak, to jest dziura ;) Moja też tak ma. Przez tę dziurę jest przepuszczony sznurek ;) Więc jakby Ci się sznurek urwał czy coś, a piłka będzie cała, to tylko wymieniasz sznur i piłka znowu jest fajna do zabawy ;)

Posted

[quote name='biscuit']No to świetna jest :)
Tylko nadal mam wątpliwości, ile jej zostanie życia, kiedy dostanie się w atosowe szczęki :D[/QUOTE]

Jak nie kupisz, to się nie dowiesz :eviltong:
Ja jestem z tych piłek zadowolona ;) Każde inne w Tory zębach wytrzymują maks 1 dzień :mad: A ta się trzyma ;)

Posted

te piłku na sznurku najtańsze są chyba z zooplusie ;)
też ją mamy, ale jeszcze jej nie używaliśmy.. bo ta jest dla Gandzika.. Sonia lubi gumowe, piszczące.. wszystkie inne nie są fajne.. a Caiep tylko piłki tenisowe ;)

Posted

Dzień dobry :loveu:

Stęskniłam się :)

Teoś na zdjęciach prze kochany jak zawsze :loveu:
No i Torka z piłeczką :loveu:

Bez bicia przyznam, że pooglądałam zdjęcia i jeszcze nie wszystko przeczytałam bo jest kilka stron... ale chciałam się przywitać najpierw :)