Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Dzien dobry :loveu:

(Odnosnie poprzedniej rozmowy: nasz ford galaxy jest przerobiony na gaz i ladnie smiga ;) A ten Chrysler o ktorym pisalas jest boski :cool3:)

Dzień dobry :)

Dobrze wiedzieć ;) Może kolejny ford pojawi się w rodzinie :cool3: A z którego roku macie galaxy??

Ten chrysler to taki mój ideał w van'ach :)

[quote name='Ada_Mirra']yeah NADROBIŁAM! :D

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7680.jpg super zdjęcie :loveu:

kurczaki jak Theoś urósł *.* a Teoś - dresiarz :loveu:

pozdrawiaaaamy :D

edit: co do autka to my mamy hyundaia i30cw (z powiekszanym bagazniem) i wszystkie bagaże+ pies rozłożony się mieszczą :) i jest jeszce luzu a luzu :)

Miałaś co nadrabiać :D

Dziękuję za miłe komentarze :)

Z tego co się orientuję to hyundai i30cw to jest kombi?! A kombi niestety jest za małe na tą chwilę dla nas :( Ale dzięki za podpowiedz ;)

Posted

[quote name='magdabroy']
Miałaś co nadrabiać :D

Dziękuję za miłe komentarze :)

Z tego co się orientuję to hyundai i30cw to jest kombi?! A kombi niestety jest za małe na tą chwilę dla nas :( Ale dzięki za podpowiedz ;)[/QUOTE]

cala przyjemność po mojej stronie ;) a jesli chodzi o hyundaje to teraz wyszlo jakies nowe i30 i to jest jakby wieksze kombi xD

Posted

[quote name='Ada_Mirra']cala przyjemność po mojej stronie ;) a jesli chodzi o hyundaje to teraz wyszlo jakies nowe i30 i to jest jakby wieksze kombi xD[/QUOTE]

Ale to nadal jest kombi :(
Wiesz Ada, mieliśmy forda mondeo kombi i naprawdę, to jest auto, które ma bardzo duży bagażnik w porównaniu z innymi kombi ;) A i tak wiem, że ciężko byłoby się nam spakować do niego teraz jak jest Theoś ;) My to tam pikuś, zawsze mogę czegoś sobie nie zabrać. Najważniejsze dla nas dorosłych, to trochę ubrań, dokumenty i kasa ;) Ale z Theosiem już się tak nie da :shake: Jemu muszę zabrać wszystko co potrzebne: wózek, łóżeczko turystyczne.... :roll: A to wszystko zajmuje kupę miejsca.

Posted

[quote name='magdabroy']Ale to nadal jest kombi :(
Wiesz Ada, mieliśmy forda mondeo kombi i naprawdę, to jest auto, które ma bardzo duży bagażnik w porównaniu z innymi kombi ;) A i tak wiem, że ciężko byłoby się nam spakować do niego teraz jak jest Theoś ;) My to tam pikuś, zawsze mogę czegoś sobie nie zabrać. Najważniejsze dla nas dorosłych, to trochę ubrań, dokumenty i kasa ;) Ale z Theosiem już się tak nie da :shake: Jemu muszę zabrać wszystko co potrzebne: wózek, łóżeczko turystyczne.... :roll:[/QUOTE]

no tak faktycznie, a może citroen berlingo? znajomi jezdza wlochy francja etc no to trzeba sie zapakowac i maja dwa takie auta i bardzo sobie chwala :)

Posted

[quote name='Ada_Mirra']no tak faktycznie, a może citroen berlingo? znajomi jezdza wlochy francja etc no to trzeba sie zapakowac i maja dwa takie auta i bardzo sobie chwala :)[/QUOTE]

Patrzyliśmy na tago typu auta, ale póki co nic ciekawego nie znaleźliśmy :shake: U nas jest jeszcze jeden problem: mój mąż ma duże wymagania jeśli chodzi o auto :roll: Jemu nie wystarczy, żeby jeździło :D Auto musi mieć jakieś minimum wyposażenia (ABS, klima...) i silnik też nie może być za słaby, bo auto ma mieć moc :p Ciężkie moje życie z Bogdanem :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Patrzyliśmy na tago typu auta, ale póki co nic ciekawego nie znaleźliśmy :shake: U nas jest jeszcze jeden problem: mój mąż ma duże wymagania jeśli chodzi o auto :roll: Jemu nie wystarczy, żeby jeździło :D Auto musi mieć jakieś minimum wyposażenia (ABS, klima...) i silnik też nie może być za słaby, bo auto ma mieć moc :p Ciężkie moje życie z Bogdanem :evil_lol:[/QUOTE]

hahah no tak ;)

Posted

No to ten chrysler to super sprawa jest.. i ładny i ogólnie :loveu:

mi sie marzy A :loveu: no ale wiadomo każdemu coś innego się podoba ;) mi mega podobają się niemieckie samochody :loveu:

No i jak śmigniecie sobie takie wielkie autko to może i drugi Owczarek u Was zamieszka :loveu:

Posted

[quote name='kalyna']No to ten chrysler to super sprawa jest.. i ładny i ogólnie :loveu:

mi sie marzy A :loveu: no ale wiadomo każdemu coś innego się podoba ;) mi mega podobają się niemieckie samochody :loveu:

No i jak śmigniecie sobie takie wielkie autko to może i drugi Owczarek u Was zamieszka :loveu:[/QUOTE]

I kot może drugi?

Dzień dobry w sobotę:p

Posted

dzień dobry:)

no tak jeżeli chodzi o auta to faceci mają na ich punkcie hopla:lol:
Misiek marzy o dużym BMW,bo raz że pojemne,a dwa Misiek jest wysoki,i źle mu widać przód auta,to tak w wolnych planach,bo teraz to kasa na nowe mieszkanie,a Punto to będzie dla mnie,jak zrobię prawko

pozdrawiamy

Posted

[quote name='kalyna']No to ten chrysler to super sprawa jest.. i ładny i ogólnie :loveu:

No i jak śmigniecie sobie takie wielkie autko to może i drugi Owczarek u Was zamieszka :loveu:[/QUOTE]

Kiedyś napewno będzie drugi owczar :loveu: Ale szczerze powiedziawszy, to nie wiem czy to nie będzie tak, że jak Tora odejdzie za TM, to wtedy poprostu wezmę 2 sztuki :D To jest najbardziej prawdopodobne ;)

[quote name='aganela']I kot może drugi?

Dzień dobry w sobotę:p[/QUOTE]

Tak, a potem to będę musiała autobus kupić, a nie van'a :eviltong:

[quote name='justysiek']my też musimy zmienić samochód bo jak jedziemy z Cezarem, to my jesteśmy z przodu a on zajmuje cała tylna kanapę, bo bagażnik odpada.
myślimy o jakimś kombi.

Cześć Madzia:)[/QUOTE]

Bogdan nigdy się nie zgodzi, żeby pies jeździł na siedzeniu w aucie :shake: W grę wchodzi tylko bagażnik ;)

[quote name='Ada_Mirra']Witaaamy :D[/QUOTE]

Hejka :)

[quote name='unikatowydiament']dzień dobry:)

no tak jeżeli chodzi o auta to faceci mają na ich punkcie hopla:lol:
Misiek marzy o dużym BMW,bo raz że pojemne,a dwa Misiek jest wysoki,i źle mu widać przód auta,to tak w wolnych planach,bo teraz to kasa na nowe mieszkanie,a Punto to będzie dla mnie,jak zrobię prawko

pozdrawiamy[/QUOTE]

Mi BMW się nie podoba :shake: Jedynym wyjątkiem jest najnowsza 5 w kombi :loveu: Ale na to auto mnie nie stać :roll: Bogdan chciałby BMW, ale wie, że ja się na inny model niż owa 5 nie zgodzę, wieć nawet nie rozglądamy się za takim autem ;)

Posted

Ja na raz dwie sztuki nie wzięłabym :roll:
no ale to ja :lol:

teraz Tora jest w fajnym okresie, że mogłabyś brać szczylka dla niej :loveu:

aaaaa BMW moja miłość :loveu: :loveu:
ale coraz bardziej A6 mi sie podoba kombi :loveu:

u mnie psy jeżdżą na siedzeniach w samochodzie, a ja potem szoruję i wyciągam kłaczek po kłaczku :angryy::angryy:mimo, że mamy matę ;)

Posted

A ja wierzę w swoje siły i wiem, że z dwoma suczkami dałabym sobie radę ;)
Torka byłaby pewnie przeszczęśliwa :loveu: Tym bardziej, że ona nie ma psich kolegów :shake:

W bagażniku też mam mate, a i tak kłaków jest pełno :mad: Ale wolę w bagażniku niż na siedzeniu ;)

Posted

Dzien dobry :loveu:

[quote name='magdabroy']
Dobrze wiedzieć ;) Może kolejny ford pojawi się w rodzinie :cool3: A z którego roku macie galaxy??

Ten chrysler to taki mój ideał w van'ach :)

Rocznik 2004, mamy go juz baaardzo dlugo ;)
Z fordow najbardziej podoba mi sie teraz S-Max, jest taki zgrabniutki duzy, a maly :evil_lol: Ale siedzialam w F. Galaxy 2011 rocznik i jest masakra w srodku :loveu: No i cena niemala...

Posted

my mamy matę rozłożoną na siedzeniu, ale i tak muszę po wyjeździe sprzątać, ale gdybym miała kombi to bym psa do bagażnika wzieła i po problemie:)

ja bym nie wzieła 2 szczeniaków na raz.

Posted

[quote name='justysiek']ja bym nie wzieła 2 szczeniaków na raz.[/QUOTE]

Suczki nie są takie trudne do wychowania ;)

[quote name='dOgLoV']poprosze :multi::multi::multi::multi:

dzien dobry ;)[/QUOTE]

Zaraz wyślę :)

Dzień dobry ;) albo raczej dobry wieczór :)

[quote name='biscuit']Planowałam taką kupić, ale zastanawiam się, ile ten sznurek w zębach Atosa przeżyje :evil_lol:[/QUOTE]

Wiesz, sznurek bardziej się niszczy od samego rzucania niż od zębów ;)