Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']
Może pokażę, a może nie :eviltong: Pidżamka jest na 74cm, więc troszkę jeszcze trzeba poczekać zanim będzie na niego dobra ;)

Tak mnie przytuliłaś, że aż mi gorąco :D[/QUOTE]Czyli ze nam pokazesz :multi: Teos rosnij chlopie! :grins:

Bo ja goraca kobita jestem :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='justysiek']dł. całkowita 61cm
szerokość 43x2cm
ale jeszcze się kilka cm naciągnie.[/QUOTE]

A ona jest tak samo szeroka w biuście jak i w pasie?

[quote name=':: FiGa ::']Czyli ze nam pokazesz :multi: Teos rosnij chlopie! :grins:

Bo ja goraca kobita jestem :eviltong: :evil_lol:[/QUOTE]

Nie ciesz się, bo nic nie obiecałam :eviltong: Za szybko też rosnąć nie może ;)

Posted

[quote name='panbazyl']się witam.
Tak, najbardziej pancerne (poza sztucznymi) są też od razu suche kwiaty ;) albo takie na obrazach ;)
kizianki dla futrzaków i wirtualne buziaki w stópkę dla Teosia.

Cześć :)
Poczochram ten mój zwierzyniec a Theosia ucałuję :loveu:

[quote name='justysiek']tak, tak samo i się sporo naciąga, układa się do ciała.

Kurcze, boję się, że mi się cycki nie zmieszczą :evil_lol: A potem będzie leżeć w szafie :/
Chyba się nie odważę tak bez przymiarki :shake:

[quote name='Izabela124.']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7729.jpg bardzo ladny portret :)

Dziękuję :)

Posted

[quote name='Ptysiak']Mam nadzieję, że najpóźniej w przyszłym roku ;)

Dzień dobry :)[/QUOTE]

Dzień dobry :)

Ja jeszcze nic o naszych planach Bogdanowi nie powiedziałam :oops::evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Dzień dobry :)

Ja jeszcze nic o naszych planach Bogdanowi nie powiedziałam :oops::evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

W sumie to spontan jest fajny, powiesz Mu godzinę przed wyjazdem :evil_lol:

Posted

[quote name='unikatowydiament']boski,boski Wasz Theoś:loveu:[/QUOTE]

Dzięki :)

[quote name='dOgLoV']hello ;)

widze ze chcecie Bogdana wykonczyc :eviltong:[/QUOTE]

Hej ;)

A tam zaraz wykończyć :evil_lol:

[quote name=':: FiGa ::']Madzia tylko stara sie by nie brakowalo mu atrakcji :evil_lol:[/QUOTE]

Dokładnie :grins:

Posted

[quote name='dOgLoV']Jak powiesz "kochanie pakuj manatki jedziemy na spotkanie z Iza i Aga i ................." to od razu zejdzie na zawał :evil_lol:[/QUOTE]

Wtedy napewno usłyszę "Puknij się w łeb, nigdzie nie jadę. Jak chcesz to jedź sobie sama" :evil_lol:
Dlatego muszę go wcześniej uprzedzić, bo inaczej on nigdzie nie pojedzie :shake: I muszę mieć dobre argumenty, bo samo zaproszenie na piwko nie starczy :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Niby wiem ;) Pytanie czy to wystarczy czy będzie chciał czegoś jeszcze :diabloti:[/QUOTE]

oj tam to co innego tez mu "dasz" :evil_lol: czego sie nie robi dla dobra sprawy :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']ja nie moge bo to Twój mąż :eviltong:[/QUOTE]

A czy ja napisałam co masz mu dać?! Może będzie chciał coś co Ty albo Iza będziecie mogły mu dać :evil_lol: Dlaczego tylko ja mam się poświęcać, żeby się z Wami spotkać, skoro Wy też możecie dać coś od siebie :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']A czy ja napisałam co masz mu dać?! Może będzie chciał coś co Ty albo Iza będziecie mogły mu dać :evil_lol: Dlaczego tylko ja mam się poświęcać, żeby się z Wami spotkać, skoro Wy też możecie dać coś od siebie :diabloti:[/QUOTE]

Już sie bac zaczynam na sama mysl co Bogdan wymysli w zamian za przyjazd :evil_lol::eviltong: