justysiek Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='magdabroy']No :loveu: Ok ;)[/QUOTE] dł. całkowita 61cm szerokość 43x2cm ale jeszcze się kilka cm naciągnie. Quote
:: FiGa :: Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='magdabroy'] Może pokażę, a może nie :eviltong: Pidżamka jest na 74cm, więc troszkę jeszcze trzeba poczekać zanim będzie na niego dobra ;) Tak mnie przytuliłaś, że aż mi gorąco :D[/QUOTE]Czyli ze nam pokazesz :multi: Teos rosnij chlopie! :grins: Bo ja goraca kobita jestem :eviltong: :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 [quote name='justysiek']dł. całkowita 61cm szerokość 43x2cm ale jeszcze się kilka cm naciągnie.[/QUOTE] A ona jest tak samo szeroka w biuście jak i w pasie? [quote name=':: FiGa ::']Czyli ze nam pokazesz :multi: Teos rosnij chlopie! :grins: Bo ja goraca kobita jestem :eviltong: :evil_lol:[/QUOTE] Nie ciesz się, bo nic nie obiecałam :eviltong: Za szybko też rosnąć nie może ;) Quote
panbazyl Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 się witam. Tak, najbardziej pancerne (poza sztucznymi) są też od razu suche kwiaty ;) albo takie na obrazach ;) kizianki dla futrzaków i wirtualne buziaki w stópkę dla Teosia. Quote
justysiek Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='magdabroy']A ona jest tak samo szeroka w biuście jak i w pasie?[/QUOTE] tak, tak samo i się sporo naciąga, układa się do ciała. Quote
Izabela124. Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7729.jpg bardzo ladny portret :) Quote
*Magda* Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 [quote name='panbazyl']się witam. Tak, najbardziej pancerne (poza sztucznymi) są też od razu suche kwiaty ;) albo takie na obrazach ;) kizianki dla futrzaków i wirtualne buziaki w stópkę dla Teosia. Cześć :) Poczochram ten mój zwierzyniec a Theosia ucałuję :loveu: [quote name='justysiek']tak, tak samo i się sporo naciąga, układa się do ciała. Kurcze, boję się, że mi się cycki nie zmieszczą :evil_lol: A potem będzie leżeć w szafie :/ Chyba się nie odważę tak bez przymiarki :shake: [quote name='Izabela124.']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7729.jpg bardzo ladny portret :) Dziękuję :) Quote
justysiek Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 acha, no nie zagwarantuję, że będzie ok. naciąga się, ale nie wiem czy wystarczająco dla ciebie:evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='magdabroy']Może kiedyś będzie okazja ;)[/QUOTE] Mam nadzieję, że najpóźniej w przyszłym roku ;) Dzień dobry :) Quote
*Magda* Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 [quote name='Ptysiak']Mam nadzieję, że najpóźniej w przyszłym roku ;) Dzień dobry :)[/QUOTE] Dzień dobry :) Ja jeszcze nic o naszych planach Bogdanowi nie powiedziałam :oops::evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='magdabroy']Dzień dobry :) Ja jeszcze nic o naszych planach Bogdanowi nie powiedziałam :oops::evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: W sumie to spontan jest fajny, powiesz Mu godzinę przed wyjazdem :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 [quote name='Ptysiak'] W sumie to spontan jest fajny, powiesz Mu godzinę przed wyjazdem :evil_lol:[/QUOTE] Napewno się ucieszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
łamAga Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 hello ;) widze ze chcecie Bogdana wykonczyc :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Madzia tylko stara sie by nie brakowalo mu atrakcji :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 [quote name='unikatowydiament']boski,boski Wasz Theoś:loveu:[/QUOTE] Dzięki :) [quote name='dOgLoV']hello ;) widze ze chcecie Bogdana wykonczyc :eviltong:[/QUOTE] Hej ;) A tam zaraz wykończyć :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Madzia tylko stara sie by nie brakowalo mu atrakcji :evil_lol:[/QUOTE] Dokładnie :grins: Quote
łamAga Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Jak powiesz "kochanie pakuj manatki jedziemy na spotkanie z Iza i Aga i ................." to od razu zejdzie na zawał :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 [quote name='dOgLoV']Jak powiesz "kochanie pakuj manatki jedziemy na spotkanie z Iza i Aga i ................." to od razu zejdzie na zawał :evil_lol:[/QUOTE] Wtedy napewno usłyszę "Puknij się w łeb, nigdzie nie jadę. Jak chcesz to jedź sobie sama" :evil_lol: Dlatego muszę go wcześniej uprzedzić, bo inaczej on nigdzie nie pojedzie :shake: I muszę mieć dobre argumenty, bo samo zaproszenie na piwko nie starczy :roll: Quote
łamAga Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 hmmmm ale Ty wiesz najlepiej jak go przekonać :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 [quote name='dOgLoV'] ale Ty wiesz najlepiej jak go przekonać :evil_lol:[/QUOTE] Niby wiem ;) Pytanie czy to wystarczy czy będzie chciał czegoś jeszcze :diabloti: Quote
łamAga Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='magdabroy']Niby wiem ;) Pytanie czy to wystarczy czy będzie chciał czegoś jeszcze :diabloti:[/QUOTE] oj tam to co innego tez mu "dasz" :evil_lol: czego sie nie robi dla dobra sprawy :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 [quote name='dOgLoV']oj tam to co innego tez mu "dasz" :evil_lol: czego sie nie robi dla dobra sprawy :eviltong:[/QUOTE] Ty mu dasz :diabloti::eviltong: Quote
łamAga Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='magdabroy']Ty mu dasz :diabloti::eviltong:[/QUOTE] ja nie moge bo to Twój mąż :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 [quote name='dOgLoV']ja nie moge bo to Twój mąż :eviltong:[/QUOTE] A czy ja napisałam co masz mu dać?! Może będzie chciał coś co Ty albo Iza będziecie mogły mu dać :evil_lol: Dlaczego tylko ja mam się poświęcać, żeby się z Wami spotkać, skoro Wy też możecie dać coś od siebie :diabloti: Quote
łamAga Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='magdabroy']A czy ja napisałam co masz mu dać?! Może będzie chciał coś co Ty albo Iza będziecie mogły mu dać :evil_lol: Dlaczego tylko ja mam się poświęcać, żeby się z Wami spotkać, skoro Wy też możecie dać coś od siebie :diabloti:[/QUOTE] Już sie bac zaczynam na sama mysl co Bogdan wymysli w zamian za przyjazd :evil_lol::eviltong: Quote
Recommended Posts