Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uwaga, uwaga, uwaga.... Będę Theodora ubierać na różowo :D:D:D:D Dlaczego? A dlatego, że odwiedził nas kolega z naszej pierwszej pracy w NL (wtedy pracowaliśmy z Bogdanem w tej samej firmie) i nie wiedzieć czemu, był pewny, że mamy córkę i Theoś dostał wszystko różowe :D Ręczniczek piękny różowy :loveu:, kocyk różowy :loveu: i cudną różową pidżamkę :loveu: I wiecie co? Doszłam do wniosku, że Theoś z tego skorzysta, bo w ręczniku i pidżamie i tak go nikt nie będzie oglądał oprócz nas :) A ja sobie będę mogła wyobrazić, że mam drugie dziecko-córkę :megagrin:

Posted

[quote name='magdabroy']Uwaga, uwaga, uwaga.... Będę Theodora ubierać na różowo :D:D:D:D Dlaczego? A dlatego, że odwiedził nas kolega z naszej pierwszej pracy w NL (wtedy pracowaliśmy z Bogdanem w tej samej firmie) i nie wiedzieć czemu, był pewny, że mamy córkę i Theoś dostał wszystko różowe :D Ręczniczek piękny różowy :loveu:, kocyk różowy :loveu: i cudną różową pidżamkę :loveu: I wiecie co? Doszłam do wniosku, że Theoś z tego skorzysta, bo w ręczniku i pidżamie i tak go nikt nie będzie oglądał oprócz nas :) A ja sobie będę mogła wyobrazić, że mam drugie dziecko-córkę :megagrin:[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt::roflt:dobry koleś :evil_lol:

jak bedziecie mieli córke to przyniesie niebieskie i się wyrówna :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']:roflt::roflt::roflt::roflt:dobry koleś :evil_lol:

jak bedziecie mieli córke to przyniesie niebieskie i się wyrówna :evil_lol:[/QUOTE]

Wybaczam mu to ;) On jest ze Sri Lanki :) Kupę lat mieszka w Niemczech (jego nastoletnie dzieci się tu urodziły), a on jest taką troszkę sierotą życiową ;) Ale i tak go bardzo lubię i naprawdę miło z jego strony, że dziś przyjechał z prezentem dla mojego syna (córki :roflt:). Nawet nie wiedzieliśmy, że przyjedzie. Wracałam ze spaceru z Torą, a on pod drzwiami stał ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Wybaczam mu to ;) On jest ze Sri Lanki :) Kupę lat mieszka w Niemczech (jego nastoletnie dzieci się tu urodziły), a on jest taką troszkę sierotą życiową ;) Ale i tak go bardzo lubię i naprawdę miło z jego strony, że dziś przyjechał z prezentem dla mojego syna (córki :roflt:). Nawet nie wiedzieliśmy, że przyjedzie. Wracałam ze spaceru z Torą, a on pod drzwiami stał ;)[/QUOTE]

to moze na Sri Lance sie chłopców w róż ubiera :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']to moze na Sri Lance sie chłopców w róż ubiera :evil_lol:[/QUOTE]

Chyba nie :D Ale jakbyś go zobaczyła, to sama byś pomyślała, że to jest sierotka ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Chyba nie :D Ale jakbyś go zobaczyła, to sama byś pomyślała, że to jest sierotka ;)[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to ja chce zobaczyć :evil_lol:

Posted

A dziękuję :) Trochę za duży, ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiii :evil_lol: Jak będę miała czas, to go zmniejszę (albo jak mod przyuważy :evil_lol:)

Jakbym nagle zniknęła, to poszłam golić Bogdana głowę ;)

Posted

[quote name='magdabroy']A dziękuję :) Trochę za duży, ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiii :evil_lol: Jak będę miała czas, to go zmniejszę (albo jak mod przyuważy :evil_lol:)

Jakbym nagle zniknęła, to poszłam golić Bogdana głowę ;)[/QUOTE]

ludzie wstawiaja ogromnej wielkosci zdjecia i mod nic nie robi z tym wiec i u Ciebie bedzie milczał :evil_lol:

mozesz mi nogi przy okazji ogolić :jumpie:

a ja spac uciekam bo jutro o 5tej pobudka a juz dzisiaj ledwo wstałam ;)

dobranoc ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']Haha dobre z tymi różowymi prezentami :) dobrze, że sukienki nie kupił albo czegoś z falbankami/koronkami :evil_lol: piżamka i kocyk jeszcze przejdą ;)[/QUOTE]

Jakby była sukienka, to bym lalkę kupiła, żeby mieć kogo w to ubrać :evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Wystarczyłoby się szybciutko o rodzeństwo postarać :)[/QUOTE]

Mój mąż odrazu powiedział "damy komuś" A ja mu na to "przecież Theoś ma mieć siostrzyczkę" :p No ale i tak mam zakaz rodzenia przez 2 lata, więc te różowe prezenty długo musiałby czekać :D

Posted

[quote name='agaciaaa']Nic im nie będzie przez dwa lata, gorzej jak się drugi chłopiec trafi ;)[/QUOTE]

To wtedy się komuś sprezentuje ;) Moi bracia lubią robić córki, więc... :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Uwaga, uwaga, uwaga.... Będę Theodora ubierać na różowo :D:D:D:D Dlaczego? A dlatego, że odwiedził nas kolega z naszej pierwszej pracy w NL (wtedy pracowaliśmy z Bogdanem w tej samej firmie) i nie wiedzieć czemu, był pewny, że mamy córkę i Theoś dostał wszystko różowe :D Ręczniczek piękny różowy :loveu:, kocyk różowy :loveu: i cudną różową pidżamkę :loveu: I wiecie co? Doszłam do wniosku, że Theoś z tego skorzysta, bo w ręczniku i pidżamie i tak go nikt nie będzie oglądał oprócz nas :) A ja sobie będę mogła wyobrazić, że mam drugie dziecko-córkę :megagrin:[/QUOTE]
Teoś i tak pewnie bedzie ślicznie wyglądał w różowym i ma na 100 % gdzieś jaki nosi kolor ;) Przynajmniej na razie puki jest malutki :)

Dzień dobry Madziu :)
Buziaki dla Teosia :loveu:

Posted

[quote name='Ptysiak']Teoś i tak pewnie bedzie ślicznie wyglądał w różowym i ma na 100 % gdzieś jaki nosi kolor ;) Przynajmniej na razie puki jest malutki :)

Dzień dobry Madziu :)
Buziaki dla Teosia :loveu:[/QUOTE]

Pewnie tak, ale ludziom w różu go pokazywać nie będę :shake: Kocyk dam bratanicy jak pojedziemy na święta, a pidżamka i ręcznik już czeka na wypranie ;)

Dzień dobry Izunia :)
Buziaki już przekazane :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Pewnie tak, ale ludziom w różu go pokazywać nie będę :shake: Kocyk dam bratanicy jak pojedziemy na święta, a pidżamka i ręcznik już czeka na wypranie ;)

Dzień dobry Izunia :)
Buziaki już przekazane :loveu:[/QUOTE]
Na pewno się z kocyka ucieszy :)

W sumie to wolałabym sama Go wycałować :( Najlepiej po stópkach i brzusio :loveu:

Posted

[quote name='Ptysiak']Na pewno się z kocyka ucieszy :)

W sumie to wolałabym sama Go wycałować :( Najlepiej po stópkach i brzusio :loveu:[/QUOTE]

Może kiedyś będzie okazja ;)
Theoś się fajnie śmieje jak udaję, że mu chcę zjeść nóżki :loveu:

[quote name='unikatowydiament']dzień dobry:)[/QUOTE]

Dzień dobry :)