*Magda* Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 Iza, wróciłaś :multi: Dobry wieczór Aga :) Quote
*Magda* Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 Uwaga, uwaga, uwaga.... Będę Theodora ubierać na różowo :D:D:D:D Dlaczego? A dlatego, że odwiedził nas kolega z naszej pierwszej pracy w NL (wtedy pracowaliśmy z Bogdanem w tej samej firmie) i nie wiedzieć czemu, był pewny, że mamy córkę i Theoś dostał wszystko różowe :D Ręczniczek piękny różowy :loveu:, kocyk różowy :loveu: i cudną różową pidżamkę :loveu: I wiecie co? Doszłam do wniosku, że Theoś z tego skorzysta, bo w ręczniku i pidżamie i tak go nikt nie będzie oglądał oprócz nas :) A ja sobie będę mogła wyobrazić, że mam drugie dziecko-córkę :megagrin: Quote
łamAga Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='magdabroy']Uwaga, uwaga, uwaga.... Będę Theodora ubierać na różowo :D:D:D:D Dlaczego? A dlatego, że odwiedził nas kolega z naszej pierwszej pracy w NL (wtedy pracowaliśmy z Bogdanem w tej samej firmie) i nie wiedzieć czemu, był pewny, że mamy córkę i Theoś dostał wszystko różowe :D Ręczniczek piękny różowy :loveu:, kocyk różowy :loveu: i cudną różową pidżamkę :loveu: I wiecie co? Doszłam do wniosku, że Theoś z tego skorzysta, bo w ręczniku i pidżamie i tak go nikt nie będzie oglądał oprócz nas :) A ja sobie będę mogła wyobrazić, że mam drugie dziecko-córkę :megagrin:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt:dobry koleś :evil_lol: jak bedziecie mieli córke to przyniesie niebieskie i się wyrówna :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 [quote name='dOgLoV']:roflt::roflt::roflt::roflt:dobry koleś :evil_lol: jak bedziecie mieli córke to przyniesie niebieskie i się wyrówna :evil_lol:[/QUOTE] Wybaczam mu to ;) On jest ze Sri Lanki :) Kupę lat mieszka w Niemczech (jego nastoletnie dzieci się tu urodziły), a on jest taką troszkę sierotą życiową ;) Ale i tak go bardzo lubię i naprawdę miło z jego strony, że dziś przyjechał z prezentem dla mojego syna (córki :roflt:). Nawet nie wiedzieliśmy, że przyjedzie. Wracałam ze spaceru z Torą, a on pod drzwiami stał ;) Quote
łamAga Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='magdabroy']Wybaczam mu to ;) On jest ze Sri Lanki :) Kupę lat mieszka w Niemczech (jego nastoletnie dzieci się tu urodziły), a on jest taką troszkę sierotą życiową ;) Ale i tak go bardzo lubię i naprawdę miło z jego strony, że dziś przyjechał z prezentem dla mojego syna (córki :roflt:). Nawet nie wiedzieliśmy, że przyjedzie. Wracałam ze spaceru z Torą, a on pod drzwiami stał ;)[/QUOTE] to moze na Sri Lance sie chłopców w róż ubiera :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 [quote name='dOgLoV']to moze na Sri Lance sie chłopców w róż ubiera :evil_lol:[/QUOTE] Chyba nie :D Ale jakbyś go zobaczyła, to sama byś pomyślała, że to jest sierotka ;) Quote
łamAga Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='magdabroy']Chyba nie :D Ale jakbyś go zobaczyła, to sama byś pomyślała, że to jest sierotka ;)[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to ja chce zobaczyć :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 [quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to ja chce zobaczyć :evil_lol:[/QUOTE] No to masz kolejny powód, żeby przyjechać :cool3: Quote
łamAga Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='magdabroy']No to masz kolejny powód, żeby przyjechać :cool3:[/QUOTE] a to tak na zdjeciu nie idzie ?? :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 [quote name='dOgLoV']a to tak na zdjeciu nie idzie ?? :eviltong:[/QUOTE] Nie ma jego zdjęcia :eviltong: Quote
łamAga Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='magdabroy']Nie ma jego zdjęcia :eviltong:[/QUOTE] ueeeeeeeeeee :roll: szkoda :eviltong: a tak w ogóle to ładny bannerek macie :loveu: Quote
*Magda* Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 A dziękuję :) Trochę za duży, ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiii :evil_lol: Jak będę miała czas, to go zmniejszę (albo jak mod przyuważy :evil_lol:) Jakbym nagle zniknęła, to poszłam golić Bogdana głowę ;) Quote
łamAga Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='magdabroy']A dziękuję :) Trochę za duży, ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiii :evil_lol: Jak będę miała czas, to go zmniejszę (albo jak mod przyuważy :evil_lol:) Jakbym nagle zniknęła, to poszłam golić Bogdana głowę ;)[/QUOTE] ludzie wstawiaja ogromnej wielkosci zdjecia i mod nic nie robi z tym wiec i u Ciebie bedzie milczał :evil_lol: mozesz mi nogi przy okazji ogolić :jumpie: a ja spac uciekam bo jutro o 5tej pobudka a juz dzisiaj ledwo wstałam ;) dobranoc ;) Quote
*Magda* Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 Jeszcze coś oprócz nóg Ci ogolić? :diabloti: Dobranoc Aguś :) Quote
agaciaaa Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Haha dobre z tymi różowymi prezentami :) dobrze, że sukienki nie kupił albo czegoś z falbankami/koronkami :evil_lol: piżamka i kocyk jeszcze przejdą ;) Quote
*Magda* Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 [quote name='agaciaaa']Haha dobre z tymi różowymi prezentami :) dobrze, że sukienki nie kupił albo czegoś z falbankami/koronkami :evil_lol: piżamka i kocyk jeszcze przejdą ;)[/QUOTE] Jakby była sukienka, to bym lalkę kupiła, żeby mieć kogo w to ubrać :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='magdabroy']Jakby była sukienka, to bym lalkę kupiła, żeby mieć kogo w to ubrać :evil_lol:[/QUOTE] Wystarczyłoby się szybciutko o rodzeństwo postarać :) Quote
*Magda* Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 [quote name='agaciaaa']Wystarczyłoby się szybciutko o rodzeństwo postarać :)[/QUOTE] Mój mąż odrazu powiedział "damy komuś" A ja mu na to "przecież Theoś ma mieć siostrzyczkę" :p No ale i tak mam zakaz rodzenia przez 2 lata, więc te różowe prezenty długo musiałby czekać :D Quote
agaciaaa Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Nic im nie będzie przez dwa lata, gorzej jak się drugi chłopiec trafi ;) Quote
*Magda* Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 [quote name='agaciaaa']Nic im nie będzie przez dwa lata, gorzej jak się drugi chłopiec trafi ;)[/QUOTE] To wtedy się komuś sprezentuje ;) Moi bracia lubią robić córki, więc... :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='magdabroy']Uwaga, uwaga, uwaga.... Będę Theodora ubierać na różowo :D:D:D:D Dlaczego? A dlatego, że odwiedził nas kolega z naszej pierwszej pracy w NL (wtedy pracowaliśmy z Bogdanem w tej samej firmie) i nie wiedzieć czemu, był pewny, że mamy córkę i Theoś dostał wszystko różowe :D Ręczniczek piękny różowy :loveu:, kocyk różowy :loveu: i cudną różową pidżamkę :loveu: I wiecie co? Doszłam do wniosku, że Theoś z tego skorzysta, bo w ręczniku i pidżamie i tak go nikt nie będzie oglądał oprócz nas :) A ja sobie będę mogła wyobrazić, że mam drugie dziecko-córkę :megagrin:[/QUOTE] Teoś i tak pewnie bedzie ślicznie wyglądał w różowym i ma na 100 % gdzieś jaki nosi kolor ;) Przynajmniej na razie puki jest malutki :) Dzień dobry Madziu :) Buziaki dla Teosia :loveu: Quote
*Magda* Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 [quote name='Ptysiak']Teoś i tak pewnie bedzie ślicznie wyglądał w różowym i ma na 100 % gdzieś jaki nosi kolor ;) Przynajmniej na razie puki jest malutki :) Dzień dobry Madziu :) Buziaki dla Teosia :loveu:[/QUOTE] Pewnie tak, ale ludziom w różu go pokazywać nie będę :shake: Kocyk dam bratanicy jak pojedziemy na święta, a pidżamka i ręcznik już czeka na wypranie ;) Dzień dobry Izunia :) Buziaki już przekazane :loveu: Quote
Ptysiak Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='magdabroy']Pewnie tak, ale ludziom w różu go pokazywać nie będę :shake: Kocyk dam bratanicy jak pojedziemy na święta, a pidżamka i ręcznik już czeka na wypranie ;) Dzień dobry Izunia :) Buziaki już przekazane :loveu:[/QUOTE] Na pewno się z kocyka ucieszy :) W sumie to wolałabym sama Go wycałować :( Najlepiej po stópkach i brzusio :loveu: Quote
*Magda* Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 [quote name='Ptysiak']Na pewno się z kocyka ucieszy :) W sumie to wolałabym sama Go wycałować :( Najlepiej po stópkach i brzusio :loveu:[/QUOTE] Może kiedyś będzie okazja ;) Theoś się fajnie śmieje jak udaję, że mu chcę zjeść nóżki :loveu: [quote name='unikatowydiament']dzień dobry:)[/QUOTE] Dzień dobry :) Quote
Recommended Posts