Izabela124. Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Widzę, że macie ciężki wybór samochodu, na pewno jakiś fajny, pojemny znajdziecie :p Quote
*Magda* Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='Izabela124.']Widzę, że macie ciężki wybór samochodu, na pewno jakiś fajny, pojemny znajdziecie :p[/QUOTE] Wybór ciężki, bo jak coś jest naprawdę godnego uwagi, to daleko :/ Np. znaleźliśmy chryslera, w którym pasowało nam wszystko: rocznik, przebieg, moc silnika.... Ale był w Belgii :roll: A nie wiem czy się opłaca finansowo ściągać auto z Belgi do Niemiec :/ Quote
Izabela124. Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='magdabroy']Wybór ciężki, bo jak coś jest naprawdę godnego uwagi, to daleko :/ Np. znaleźliśmy chryslera, w którym pasowało nam wszystko: rocznik, przebieg, moc silnika.... Ale był w Belgii :roll: A nie wiem czy się opłaca finansowo ściągać auto z Belgi do Niemiec :/[/QUOTE]Zawsze ta odległość... Szukajcie dalej, może coś fajnego u siebie znajdziecie :) Quote
agaga21 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='magdabroy']Wybór ciężki, bo jak coś jest naprawdę godnego uwagi, to daleko :/ Np. znaleźliśmy chryslera, w którym pasowało nam wszystko: rocznik, przebieg, moc silnika.... Ale był w Belgii :roll: A nie wiem czy się opłaca finansowo ściągać auto z Belgi do Niemiec :/[/QUOTE] my już od pół roku myślimy o zmianie samochodu, wiem że nie jest to łatwa decyzja. my nic jeszcze nie wymyśliliśmy:evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='Izabela124.']Zawsze ta odległość... Szukajcie dalej, może coś fajnego u siebie znajdziecie :)[/QUOTE] Szukamy, szukamy :) Choć nie liczę, że w tym roku coś kupimy :roll: [quote name='agaga21']my już od pół roku myślimy o zmianie samochodu, wiem że nie jest to łatwa decyzja. my nic jeszcze nie wymyśliliśmy:evil_lol:[/QUOTE] My już w sumie od prawie roku szukamy auta ;) Ale wierzę, że wkrótce się coś fajnego znajdzie :) Quote
kalyna Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='magdabroy']Suczki nie są takie trudne do wychowania ;)[/QUOTE] mimo to ja podziękuję za taki zestaw.. zbyt wiele nauczyłam się historii z życia wziętych :evil_lol: a gdyby było tak ostro, ze musiałabym jednego psa oddać, to serce pękłoby mi... suki to inna bajka niż samce.. :diabloti: Quote
łamAga Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Toreczka i jej nie zastąpiona piłeczka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='dOgLoV']Toreczka i jej nie zastąpiona piłeczka :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Jak mogłoby być inaczej :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Widać, że Torka uwielbia tę piłeczkę ;) Quote
agaga21 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 as niestety taka piłeczka została natychmiast pozbawiona sznurka:mad: Quote
*Magda* Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 Multi cytat postów mi nie działa:mad: To dogo jest ostatnio wkurzające :angryy: [quote name='Izabela124.']Widać, że Torka uwielbia tę piłeczkę ;)[/QUOTE] O tak :loveu: Ale ma jeszcze jedną ulubioną, taką do wyrzucania ze specjalnego ramienia ;) Jak tę piłkę widzi, to aż piszczy :evil_lol: [quote name='agaga21']as niestety taka piłeczka została natychmiast pozbawiona sznurka:mad:[/QUOTE] U mnie naszczęście sznurek jest tylko obśliniony po kilku rzutach :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 Takie cudo zrobiła Agnieszka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
łamAga Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 :oops::oops::oops::oops: tak sie troszke bawiłam , ale nie mogłam się oprzeć :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='dOgLoV']:oops::oops::oops::oops: tak sie troszke bawiłam , ale nie mogłam się oprzeć :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] I dzięki tej zabawie mam cudny pulpit na laptopie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
łamAga Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='magdabroy']I dzięki tej zabawie mam cudny pulpit na laptopie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] miło mi że się podoba :oops: na e-maila wysłałam Ci normalny rozmiar :loveu: a jutro ide zanieść zdjęcia ze ślubu do odbicia dla delegacji z pracy wiec te od razu dodam do wywołania :loveu: Quote
*Magda* Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 Już odebrałam pocztę ;) Ja czekam aż Theodor skończy 3 miesiące i wtedy wywołam jego zdjęcia ;) Ramki już kupiłam, takie na 12 zdjęć ;) Jedna zawiśnie w salonie, a druga w pokoju Theosia :) Będzie pamiątka z jego pierwszych trzech miesięcy życia :loveu: Quote
łamAga Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='magdabroy']Już odebrałam pocztę ;) Ja czekam aż Theodor skończy 3 miesiące i wtedy wywołam jego zdjęcia ;) Ramki już kupiłam, takie na 12 zdjęć ;) Jedna zawiśnie w salonie, a druga w pokoju Theosia :) Będzie pamiątka z jego pierwszych trzech miesięcy życia :loveu:[/QUOTE] jeju to już widzę ile tych zdjęć się nazbiera :evil_lol: ale tych ramek ze zdjęciami to już Wam zazdroszczę :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='dOgLoV']jeju to już widzę ile tych zdjęć się nazbiera :evil_lol: ale tych ramek ze zdjęciami to już Wam zazdroszczę :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Już mam 1GB jego zdjęć, a ma niecałe 3 miesiące :evil_lol: Do ramek wybiorę tylko te najładniejsze (czyli wszystkie :evil_lol:). Ale poważnie to 2 ramki po 12 zdjęć, więc pewnie wywołam koło 30 sztuk ;) Quote
łamAga Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='magdabroy']Już mam 1GB jego zdjęć, a ma niecałe 3 miesiące :evil_lol: Do ramek wybiorę tylko te najładniejsze (czyli wszystkie :evil_lol:). Ale poważnie to 2 ramki po 12 zdjęć, więc pewnie wywołam koło 30 sztuk ;)[/QUOTE] 1GB :mdleje: a nam tak mało pokazujecie :mad: ja bym chyba nie umiała sie ograniczyc do 30 sztuk :evil_lol: 100 to minimum :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='dOgLoV']1GB :mdleje: a nam tak mało pokazujecie :mad: ja bym chyba nie umiała sie ograniczyc do 30 sztuk :evil_lol: 100 to minimum :evil_lol:[/QUOTE] Mało? :crazyeye: To jest psia galeria :eviltong: Może wywołam więcej, ale tylko jeśli znajdę jakiś wypasiony album na zdjęcia, żeby je tam powklejać :loveu: Quote
łamAga Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='magdabroy']Mało? :crazyeye: To jest psia galeria :eviltong: Może wywołam więcej, ale tylko jeśli znajdę jakiś wypasiony album na zdjęcia, żeby je tam powklejać :loveu:[/QUOTE] oj tam psia :siara: chociaz fakt poza dzisiejszym dniem to Torki nam troche oszczedzasz :eviltong: o Lumpku nie wspomne :eviltong: ja zawsze wywołuje zdjecia a pozniej mysle o albumach :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='dOgLoV']oj tam psia :siara: chociaz fakt poza dzisiejszym dniem to Torki nam troche oszczedzasz :eviltong: o Lumpku nie wspomne :eviltong: ja zawsze wywołuje zdjecia a pozniej mysle o albumach :evil_lol:[/QUOTE] Lumpek ostatnio tylko śpi :eviltong: Quote
łamAga Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='magdabroy']Lumpek ostatnio tylko śpi :eviltong:[/QUOTE] bo nie ma brata ani siostry :eviltong: Ibri z Pepsi sie cały czas gonią :evil_lol: w domu jest pomiana jak zaczynaja biegac od pokoju do pokoju :evil_lol: Quote
Recommended Posts