Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']Widzę, że macie ciężki wybór samochodu, na pewno jakiś fajny, pojemny znajdziecie :p[/QUOTE]

Wybór ciężki, bo jak coś jest naprawdę godnego uwagi, to daleko :/ Np. znaleźliśmy chryslera, w którym pasowało nam wszystko: rocznik, przebieg, moc silnika.... Ale był w Belgii :roll: A nie wiem czy się opłaca finansowo ściągać auto z Belgi do Niemiec :/

Posted

[quote name='magdabroy']Wybór ciężki, bo jak coś jest naprawdę godnego uwagi, to daleko :/ Np. znaleźliśmy chryslera, w którym pasowało nam wszystko: rocznik, przebieg, moc silnika.... Ale był w Belgii :roll: A nie wiem czy się opłaca finansowo ściągać auto z Belgi do Niemiec :/[/QUOTE]Zawsze ta odległość... Szukajcie dalej, może coś fajnego u siebie znajdziecie :)

Posted

[quote name='magdabroy']Wybór ciężki, bo jak coś jest naprawdę godnego uwagi, to daleko :/ Np. znaleźliśmy chryslera, w którym pasowało nam wszystko: rocznik, przebieg, moc silnika.... Ale był w Belgii :roll: A nie wiem czy się opłaca finansowo ściągać auto z Belgi do Niemiec :/[/QUOTE]

my już od pół roku myślimy o zmianie samochodu, wiem że nie jest to łatwa decyzja. my nic jeszcze nie wymyśliliśmy:evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Zawsze ta odległość... Szukajcie dalej, może coś fajnego u siebie znajdziecie :)[/QUOTE]

Szukamy, szukamy :) Choć nie liczę, że w tym roku coś kupimy :roll:

[quote name='agaga21']my już od pół roku myślimy o zmianie samochodu, wiem że nie jest to łatwa decyzja. my nic jeszcze nie wymyśliliśmy:evil_lol:[/QUOTE]

My już w sumie od prawie roku szukamy auta ;) Ale wierzę, że wkrótce się coś fajnego znajdzie :)

Posted

[quote name='magdabroy']Suczki nie są takie trudne do wychowania ;)[/QUOTE]

mimo to ja podziękuję za taki zestaw..
zbyt wiele nauczyłam się historii z życia wziętych :evil_lol:

a gdyby było tak ostro, ze musiałabym jednego psa oddać, to serce pękłoby mi...
suki to inna bajka niż samce.. :diabloti:

Posted

Multi cytat postów mi nie działa:mad: To dogo jest ostatnio wkurzające :angryy:

[quote name='Izabela124.']Widać, że Torka uwielbia tę piłeczkę ;)[/QUOTE]

O tak :loveu: Ale ma jeszcze jedną ulubioną, taką do wyrzucania ze specjalnego ramienia ;) Jak tę piłkę widzi, to aż piszczy :evil_lol:

[quote name='agaga21']as niestety taka piłeczka została natychmiast pozbawiona sznurka:mad:[/QUOTE]

U mnie naszczęście sznurek jest tylko obśliniony po kilku rzutach :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']:oops::oops::oops::oops: tak sie troszke bawiłam , ale nie mogłam się oprzeć :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

I dzięki tej zabawie mam cudny pulpit na laptopie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']I dzięki tej zabawie mam cudny pulpit na laptopie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

miło mi że się podoba :oops:

na e-maila wysłałam Ci normalny rozmiar :loveu:

a jutro ide zanieść zdjęcia ze ślubu do odbicia dla delegacji z pracy wiec te od razu dodam do wywołania :loveu:

Posted

Już odebrałam pocztę ;)

Ja czekam aż Theodor skończy 3 miesiące i wtedy wywołam jego zdjęcia ;) Ramki już kupiłam, takie na 12 zdjęć ;) Jedna zawiśnie w salonie, a druga w pokoju Theosia :) Będzie pamiątka z jego pierwszych trzech miesięcy życia :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Już odebrałam pocztę ;)

Ja czekam aż Theodor skończy 3 miesiące i wtedy wywołam jego zdjęcia ;) Ramki już kupiłam, takie na 12 zdjęć ;) Jedna zawiśnie w salonie, a druga w pokoju Theosia :) Będzie pamiątka z jego pierwszych trzech miesięcy życia :loveu:[/QUOTE]

jeju to już widzę ile tych zdjęć się nazbiera :evil_lol:

ale tych ramek ze zdjęciami to już Wam zazdroszczę :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']jeju to już widzę ile tych zdjęć się nazbiera :evil_lol:

ale tych ramek ze zdjęciami to już Wam zazdroszczę :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Już mam 1GB jego zdjęć, a ma niecałe 3 miesiące :evil_lol:

Do ramek wybiorę tylko te najładniejsze (czyli wszystkie :evil_lol:). Ale poważnie to 2 ramki po 12 zdjęć, więc pewnie wywołam koło 30 sztuk ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Już mam 1GB jego zdjęć, a ma niecałe 3 miesiące :evil_lol:

Do ramek wybiorę tylko te najładniejsze (czyli wszystkie :evil_lol:). Ale poważnie to 2 ramki po 12 zdjęć, więc pewnie wywołam koło 30 sztuk ;)[/QUOTE]

1GB :mdleje: a nam tak mało pokazujecie :mad:

ja bym chyba nie umiała sie ograniczyc do 30 sztuk :evil_lol:

100 to minimum :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']1GB :mdleje: a nam tak mało pokazujecie :mad:

ja bym chyba nie umiała sie ograniczyc do 30 sztuk :evil_lol:

100 to minimum :evil_lol:[/QUOTE]

Mało? :crazyeye: To jest psia galeria :eviltong:

Może wywołam więcej, ale tylko jeśli znajdę jakiś wypasiony album na zdjęcia, żeby je tam powklejać :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Mało? :crazyeye: To jest psia galeria :eviltong:

Może wywołam więcej, ale tylko jeśli znajdę jakiś wypasiony album na zdjęcia, żeby je tam powklejać :loveu:[/QUOTE]

oj tam psia :siara:

chociaz fakt poza dzisiejszym dniem to Torki nam troche oszczedzasz :eviltong: o Lumpku nie wspomne :eviltong:

ja zawsze wywołuje zdjecia a pozniej mysle o albumach :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']oj tam psia :siara:

chociaz fakt poza dzisiejszym dniem to Torki nam troche oszczedzasz :eviltong: o Lumpku nie wspomne :eviltong:

ja zawsze wywołuje zdjecia a pozniej mysle o albumach :evil_lol:[/QUOTE]

Lumpek ostatnio tylko śpi :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Lumpek ostatnio tylko śpi :eviltong:[/QUOTE]

bo nie ma brata ani siostry :eviltong:

Ibri z Pepsi sie cały czas gonią :evil_lol:

w domu jest pomiana jak zaczynaja biegac od pokoju do pokoju :evil_lol: