agaga21 Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='dOgLoV']niedaleko nas maja tabliczke na płocie " uwaga dobry pies ale ma słabe nerwy" :evil_lol:[/QUOTE]kiedyś widziałam taką: "UWAGA! są dwa psy: jeden dobry, drugi zły" długo takiej szukałam jeszcze jak miałam tylko 2 psy ale nie znalazłam. i w sumie dobrze, bo by już nieaktualna była ;) Quote
agaciaaa Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Kupiłam storczyka :) i nawet ma przezroczystą doniczkę. Trzymaj kciuki, żeby mi nie zdechł ;) Quote
*Magda* Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 [quote name='agaga21']kiedyś widziałam taką: "UWAGA! są dwa psy: jeden dobry, drugi zły" długo takiej szukałam jeszcze jak miałam tylko 2 psy ale nie znalazłam. i w sumie dobrze, bo by już nieaktualna była ;)[/QUOTE] Ja kiedyś widziałam: "Uwaga zły pies, a właściciel jeszcze gorszy" :evil_lol: [quote name='agaciaaa']Kupiłam storczyka :) i nawet ma przezroczystą doniczkę. Trzymaj kciuki, żeby mi nie zdechł ;)[/QUOTE] Trzymam :kciuki: Quote
kalyna Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='magdabroy']Ja kiedyś widziałam: "Uwaga zły pies, a właściciel jeszcze gorszy" :evil_lol: najlepsza to i tak jest chyba taka: http://img90.imageshack.us/img90/3213/tesciowa11.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 [quote name='kalyna']najlepsza to i tak jest chyba taka: http://img90.imageshack.us/img90/3213/tesciowa11.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ada_Mirra Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 hej hooo :D http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7674.jpg "feel like a boss" :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7728.jpg Ty ją za ten ozor ja sznurku od prania wieszasz :evil_lol: ? Quote
łamAga Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 hejka ;) co do plakietek to widziałam jeszcze lepsza " Uwaga pies i teściowa na wolności " :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [QUOTE=dOgLoV;19735551\ " Uwaga pies i teściowa na wolności " :evil_lol: hahahahahha :diabloti: Quote
*Magda* Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 [quote name='bira']Sie witam :-) Cześć :) [quote name='Ada_Mirra']hej hooo :D http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7674.jpg "feel like a boss" :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7728.jpg Ty ją za ten ozor ja sznurku od prania wieszasz :evil_lol: ? Hej :) :loveu: Ciiiiiiiii, bo się wyda :evil_lol: [quote name='dOgLoV']hejka ;) Hej Aga ;) Quote
Ada_Mirra Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 hej :D [quote name='magdabroy'] Ciiiiiiiii, bo się wyda :evil_lol: [/QUOTE] :evil_lol: no jak tak mozesz meczyć psa! :) Quote
Ptysiak Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Dzień dobry ;) Miłej soboty :) Buziaczki w brzusio dla Teosia :loveu: i mizianki dla Torki i Lumpka :loveu: Quote
Milena9 Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Dawno mnie nie było, a tu się tyle działo ;) Quote
Izabela124. Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Widać Madzia zrobiła urlop od dogo :) Quote
Ptysiak Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Mam nadzieję, że wszystko u Niej okej :) Daje Jej jeszcze godzinę a potem męczę sms-ami :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='Ptysiak']Dzień dobry ;) Miłej soboty :) Buziaczki w brzusio dla Teosia :loveu: i mizianki dla Torki i Lumpka :loveu: Dobry wieczór ;) Theosiowi przekarzę jutro, bo już śpi ;) A Torę i Lumpka wymiziam dziś :) [quote name='unikatowydiament']dzień dobry:) [quote name='dagaa111']dzień dobry :) Hej :) [quote name='Milena9']Dawno mnie nie było, a tu się tyle działo ;) Musisz częściej wpadać ;) [quote name='Ptysiak']Madzia gdzie jesteś ?? Już jestem ;) Widzę, że tylko Ty się o mnie martwisz :calus: W takim razie na reszte mam focha :obrazic: A skoro tylko Iza się o mnie martwi, to specjalnie dla niej foty Theosia w różu :loveu: Quote
*Magda* Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='Izabela124.']Widać Madzia zrobiła urlop od dogo :)[/QUOTE] Nie ma takiej opcji :evil_lol: [quote name='Ptysiak']Mam nadzieję, że wszystko u Niej okej :) Daje Jej jeszcze godzinę a potem męczę sms-ami :evil_lol:[/QUOTE] Już mnie nie musisz męczyć ;) Quote
Ptysiak Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='magdabroy']Już mnie nie musisz męczyć ;)[/QUOTE] Masz szczęście ;) Teoś w różowym ślicznie wygląda, na prawdę słodko i tylko całować, tulić... :loveu: Dla mnie czyli jest tylko mój :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='Ptysiak']Masz szczęście ;) Teoś w różowym ślicznie wygląda, na prawdę słodko i tylko całować, tulić... :loveu: Dla mnie czyli jest tylko mój :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Szczerze to wątpiłam, że dziś tu zawitam :roll: Ale się udało :multi: Tak, jest Twój :loveu: Quote
Ptysiak Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='magdabroy']Szczerze to wątpiłam, że dziś tu zawitam :roll: Ale się udało :multi: Tak, jest Twój :loveu:[/QUOTE] Tyle spraw miałaś? :multi::loveu: Quote
*Magda* Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='Ptysiak']Tyle spraw miałaś? :multi::loveu:[/QUOTE] Kupiliśmy drzwi zewnętrzne ;) Zanim je przywieźliśmy, wnieśliśmy do domu itp. :roll: W między czasie Theosiem musiałam się zająć :) No i jak to w sobotę, trzeba było wysprzątać całą chałupę :roll: Ale już mam czas dla siebie :) Quote
Ptysiak Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='magdabroy']Kupiliśmy drzwi zewnętrzne ;) Zanim je przywieźliśmy, wnieśliśmy do domu itp. :roll: W między czasie Theosiem musiałam się zająć :) No i jak to w sobotę, trzeba było wysprzątać całą chałupę :roll: Ale już mam czas dla siebie :)[/QUOTE] Wyobrażam sobie ile było z tym roboty i bałaganu... Nie cierpię remontów itd ale lubie potem jak juz jest ładnie i czysto :loveu: A ja muszę iść na spacer znowu bo dziś Ptyś ma głupawkę od rana :roll: aż 40 minut dziś spał a tak to szaleje i właśnie mnie zaczepia :evil_lol: Quote
Recommended Posts